Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

  • 49 508
  • 738
# 45
За много години, дружки  Hug Живи и здрави да сте всички   Heart

Днес докато се ровех попаднах и на тази анкета ,можем да гласуваме за Дженк и Джемре като двойка  Hug


https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal
Виж целия пост
# 46
Сериалът ни също участва там и Бахар като Най-добра актриса са номинирани за Златната Пеперуда и двойката ДжемДжен

За сценирист са избрали Тунус Ташджи.
https://uteta.tv/movies/serialy/59091-zhestokij-stambul-25-serij … kie-subtitry.html 25 епизод с руска озвучка... Няма със субтитри, но и на това съм доволна. Приятно гледане !
Виж целия пост
# 47
Едва сега изгледах 25 епизод, боже Джерен и Недим са уникални 🙈😂 луда глава е тая Джерен уби ме като помисли че ще я за ровят лудата в градината 😂
П.С редактирам се, финала не ме изкефи Джемре защо продължава да си вре носа където не и е работа, искаше ми се Джерен да е до Недим когато бомбата избухна. Джемре да си мисли за Дженк на колко стола иска да седи ?
Дженк сега няма да стане от количката докато Недим не му прости ли ?
Виж целия пост
# 48
И аз едва сегаизгледах серията. Нещо съшита с бели конци ми стои, лъжовно драматична. За пръв път Джемре ми стана антипатична- как нахлуват в стаята на женени хора, че и стоят вътре. Връхлитат в стаята на Недим по всяко време. Джемре ме издразни като хукна и тя да бие по вратата му. Джерен е най- достоверна, заедно с бабата. Нелепа ми се видя и сцената с разобличението на психоложката- лош сценарий на тази сцена и лошо изпълнение. Агях пак нищо не разбра. Дамла и младежа се загубиха. Досмеша ме но сцената с Джерен и психоложката, когато Нуртен мина през тях. Коя прислужница ще си позволи да го направи пред гост? Нещо ми объркаха логиката. Вече и все още май само на Дженк съчувствам и може би малко на Джерен.
Виж целия пост
# 49
Мен друго ме издразни... Защо трябваше пред цялото семейство да обявява брака на ДжемДжен за фалшив... Това беше много противна сцена за мен... Можеше нормално да говори с тях Агях да ги събере в кабинета му да си поговорят, а не така...
Сцената с докторката, както по рано писах си помислих, че Джемре пита Дженк как го е нарекла майка му, а то се оказа, че е докторката. Между другото тази сцена е гледана над 1 млн. хора... Жал ми стана за Недим и Дженк, защото той ( Недим ) не искаше да я изиграят, за да не нарани чичо си, но пък така може би Дженк най-после ще се отдалечи още повече от сянката на майка си. И аз все още мисля, че Шениз го е подтикнала.
Сега четох, че са снимали пак в болницата- 26 епизод...

За първи път Недим гледа така топло на Джерен... Дали пък Джерен няма да се влюби в него. Постоянно гледа към него, гледа как ще реагира...
И да ви поздравя с клипче на НедДжер


И клипче с ДжемДжен:

Виж целия пост
# 50
Явно повечето сцени ще са все в някоя болница. Сигурно ще се случи нещо след това, което направи тая психоложка. Че дори и психоложка не мога да я нарека вече.
Виж целия пост
# 51
Джемре и Дженк през моите очи

Виж целия пост
# 52
Тя Шениз нали разкри, че не е истинска лекарка, така че...
От режисьора- https://vk.com/feed?z=video-100061856_456241588%2F19f6f285503f01 … -100061856_191481 Но не мога да разбера, ново имение ли правят или го разрушават ?

Мъжете от ЖИ.
Интересно, че ЖИ не са почивали, а на 1.01 са почнали снимки.
Скрит текст:
Вчера са били снимали в болницата. На снимките са били Бахар, Сера и Фикрет, а по-късно са пристигнали Беркер и Озан.
Виж целия пост
# 53
Тя Шениз нали разкри, че не е истинска лекарка, така че...
Това съм го пропуснала. От кой епизод е?
Виж целия пост
# 54
Аз харесах " постановката " на психоложката и Агях ...най-после този цирей трябваше да бъде пробит и да  изтече всичката гной насъбрана с години и носеща болка . Това беше най-полезно за Дженк ...притиснат от обстоятелствата най-после свали този непосилен товар от гърба си . Да ,това признание щеше да  го направи ,но колкото по-късно ,толкова по зле ......
Допускам ,че психоложката  може да е подставено лице на Агях и заедно са" написали сценария" , което показва ,че Агях знае нещо  от "историята на Карачай" или последвалите събития след възстановяването на Недим са го провокирали към търсене на причините  и истината .
 Има договорка между него и психоложката , покана за "изпълнение "-то в конака , категоричното противопоставяне на /д/ Шениз ....изхвърли ключа през прозореца .
За правоспособността на докторката ...или подхвърлиха лъжлива  информация на Шениз , или псих. е преживяла нещо много лошо ......наркотици , принудена да проституира ,  психотравма .Последиците са отнети права ,но тя има кабинет ,секретарка ....освен ,ако е подкрепа  от Агях. Или вседствие на преживяното се е посветила да помага на такива случаи ,но е много рисковано . Дано с превода ми се изясни .

 Мисля ,че Джемре  искаше да върне диктофона на психоложката/докато Джерен щеше да го използва за лична  облага / , но тя и обеща  на Дженк ,че в момента на истината ще бъде до него и наистина какво облекчение се изписа на лицето на Дженк ,като я видя .

Продължавам да искам Недим и Джемре заедно ,защото са истински в отношението си към хората .
Шениз и Джерен са всичко най -лошо ,което може да  прави човек , Нериман е "сценариста " и намира кой да  изпълни ролята  .
Дженк е изпълнител ....но последните му  изпълнения във връзка с исканията на Недим съвсем не бяха аматьорски,а природно дадени .

И при все ,че Агях донякъде предполагаше какво очаква , истината го съкруши . Време беше да види за какви хора се е трудил ,доверявал , обгрижвал , а когато научи , и че Дженк не е негов син ......

Искам да разбера Шениз от собствен интерес ли е била с Мюмтаз  или е била принудена от него .Възможно е да съм го пропуснала .
Виж целия пост
# 55
Шениз май е била влюбена в Мюмтаз, той ги е запознал с брат му, явно е искал да му е под ръка, любовта е била саамо от нейна страна, щом и синът си Дженк изобщо не е обичал,но може нещо да се бъркам.
Виж целия пост
# 56
Тя Шениз нали разкри, че не е истинска лекарка, така че...
Това съм го пропуснала. От кой епизод е?
Сели в 25 епизод  мисля по времето на „ отравянето “ на Джерен тогава говореше с някого и каза, че утре ги иска тези документи и след като стана от легло отиде и занеси тези документи на докторката.
Да видим тендема ДжерНед, как ще отмъсти на Шениз. Мисля, че Джерен няма да предаде Недим...
Василева и аз мисля, че само Шениз е обичала чичото, а чичото я използвал за свои изгоди... Може би е обичал жена си, но защо и ѝ изневерявал не знам. Щом е признал само Недим него го е обичал. Скоро ще разберем как и защо се е омъжила Шениз за Агях. Според мен в Джерен вижда себе си... Но Джерен е много по-различна от нея. Може да е лоша, но има сърце. Както Недим ѝ каза- „ Ти не си убийца. Не можеш да бъдеш “. Той знае най-добре, че тя не е способна да убие някого.
Джемре в последната серия ме разочарова и защо ми се струва, че именно в 25 епизод вече разрушиха мечтата на хората за НедДжем...
Виж целия пост
# 57
Шениз май е била влюбена в Мюмтаз, той ги е запознал с брат му, явно е искал да му е под ръка, любовта е била саамо от нейна страна, щом и синът си Дженк изобщо не е обичал,но може нещо да се бъркам.

Благодаря ! Очаквам обяснение  -палитра "ала Шениз" ,когато попадне в капана .Grinning
Виж целия пост
# 58
Здравейте, може ли линк към епизодите 7, 8 и 9, че от никъде не мога да ги отворя. Много благодаря.
Виж целия пост
# 59
Момичето, което е превеждало епизодите ги е изтрила, не знам защо.

От сторито на Сера, явно с Озан са пътували заедно за снимки.
Утре ще има повторение на епизода и може би ще има и фраг, но не се знае...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия