Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 8

  • 25 166
  • 772
# 30
Детето също почива активно. Между почивките написа, каквото трябваше.
Ние с баща й също се размазахме от мързел. Дано не е за лошо.
Виж целия пост
# 31
Моята дъщеря се беше объркала, че в събота е на курс и е готова с домашните, а курсът реално ще е чак на 11-ти. Сега щастливо мързелува. Ходихме на кънки, няколко пъти на гости на приятели. Направо не искам ваканцията да свършва. Simple Smile
Виж целия пост
# 32
Да е здрава и успешна новата година!

Включвам се с въпрос: някой да знае как/кога се получават резултатите от ПИ за АК в Лого-3? Ния не се е сетила да пита.
Виж целия пост
# 33
Ние се прибрахме в България, малката вчера заспа в 5 следобед и в резултат в 4 тази нощ ни събуди и сега правим палачинки Joy

Искам да помоля някоя майка с дете в Междучасие в неделната група при Михайлова и И. Стайкова да ми изпрати какво са правили последния път и домашното.

Ема си беше взела задачите за домашно и успя да напише доста от тях. Обаче вчера погледна сборника на Архимед и започна да вика и възклицава. Оказа се, че е объркала задачите - вместо да решава тестовете, тя е решавала целите раздели, съответно много повече задачи, но не тези от домашното. 😂 Та не знам да се смея ли, да плача ли - хем писа, писа задачи, хем домашното не е направено. Поне се е упражнила де, хахаха. Сега последните дни ще трябва здраво да поучи.

Мария, как е бил ПИ в Лого-3? Ния какво разказва?
Виж целия пост
# 34
На Ния й е било интересно. Много е доволна от преживяното. Времето, естествено не й е стигнало и за двата модула по мат (били са 34 и 36 задачи). Най-много се е затруднила с логиката (28 задачи), но пък са й били най-забавни, съвсем малко е решила от тях. Беше много изморена след ПИ, но и много доволна, нещо като жена след 5-часов шопинг Simple Smile))).
Виж целия пост
# 35
И Соня беше на пробния в Лого 3. Шокирана беше от броя задачи за 25 мин. в модул. Каза, че не може да ги прочете за това време, камо ли да ги реши. Не били трудни самите задачи, но фактора време е решаващ тук.
И аз не знам как ще разберем резултатите, не съм давала мейл.
Виж целия пост
# 36
За много години, да са живи и здрави децата и да им е успешна годината. Аз си живеех с мисълта, че курсовете в Междучасие почват другата седмица, но не е така. А и двамата си ходеха на уроците, които не са в школата и реално не са имали много време да почиват.
Виж целия пост
# 37
ЗА МНОГО ГОДИНИ. ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ!
При нас класните работи минаха и осъзнах, че това е последната ваканция до  изпитите ( през пролетната щели да ги викат в училище да решават пробни),  та го оставих по-лабаво да я кара
Решава малко задачи 100тина и прави тестове по Бел, наваксва и по разказвателните.
Изгубил си текста за преразказа, а утре е на школа
Виж целия пост
# 38
Звъннах да питам в Лого 3. Външните ще си разберем резултата по телефон. Като са готови (очакват да е другата седмица) ще се обадят и ще кажат на всеки от модулите къде е детето и генерално къде е.
Виж целия пост
# 39
Пак съм ви изпуснала
За много години!
Днес моят юнак е рожденик, след около 20 минути ще се роди Joy Да са здрави децата и да имат много късмет в живота!
Виж целия пост
# 40
Жив и здрав да е рожденикът, да е успешен и щастлив!
Виж целия пост
# 41
Happy, да ти е живо и здраво порасналото момче!
Виж целия пост
# 42
Жив и здрав да бъде рожденика! Весел празник!
Виж целия пост
# 43
За много години! Здрава и успешна да е за всички 2020 г.! Happy честит да ви е рожденика и само хубави емоции да ви носи!
Виж целия пост
# 44
Happy, да ти е живо и здраво момчето! Да е успешен и щастлив!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия