Априлски бебета 2019 - Тема 3

  • 11 956
  • 245
# 240
Честито! Не мисля, че е нужно поне в началото, да купуваш кой знае колко дрехи. Едни и същи са за момченца и момиченца, с изключение евентуално на цветовете, ако държиш да няма синьо. На мен ми бяха дали от момче в началото и повечето дрехи бяха бели, жълти, зелени и пр. половонеутрални цветове.
Виж целия пост
# 241
Здравейте тук на всички.

Не сме писали близо година, не знам, ама ми домъчня за комуникацията в БГ-Мама и реших да ви пиша. Надявам се всичките дечица от групата тук да са здрави и успешно посещаващи детски градини Relaxed
Виж целия пост
# 242
Здравейте. Честита нова година на всички от групата:) Отдавна не сме писали, наистина. Има ужасен вирус в момента и всички се бяхме изпотръшкали. Яслата, а вече и градината, ни разказаха играта с тези болести, дето постоянно се мъкнат вкъщи. Не знам дали има такова нещо като изграждане на имунитет или просто като станат на 6-7 години боледуването рязко намалява, но нямам търпение да се случи:)
Бъдете здрави всички!
Виж целия пост
# 243
Здравейте мами, моите близнаци на 22 март ще направят 4,но единия ми е див като за 10 🤣🤣 и да ви изненадам чакаме още един хубавец някъде към 22 май,но многоо проблеми, много лежане, риск за мен за голяма кръвозагуба и така. Батковците много се радват и искат да го гушкали, да го целували и на никой нямало да го дават, даже име са му измислили 😁 Единият ми близнак е много палав, много приказлив, а другия е по-тих и скромен, но са все до мен маймунчетата, малко напоследък почна да заеква и ще го водим на логопед. Мисля че откакто почнаха градината и от там се появи, преди много бърбореше. Сега са вкъщи заради варицела, защото аз не съм минавала като малка и да не се разболея сега, че съм към 21 седмица вече.
Виж целия пост
# 244
Лека бременност, Наталия! Всичко да бъде наред с теб и бебето, а батковците ще помагат. 4 години е добра разлика между децата. Ще бъдете едно голямо и щастливо семейство. Успех от мен:)
Виж целия пост
# 245
Честито, Наталия! Аз чак сега виждам(защо така не ми е излезнало известие....). Надявам се всичко да е наред. Simple Smile Ти май и с близнаците лежа доста, имам някакъв такъв спомен.
А по повод диващината - аз с едно едва се оправям, направо не мога да си представя как е с близнаци.... Grinning Логопедът е хубаво нещо (дори и да няма видима причина). Винаги има нещо за доизглаждане, така че браво, нека ходи! Успех!

Относно болестите не знам какво да кажа. Сега в градината май сапочнаха леко да се подобряват нещата. По-бързо минава поне. След Ковид обаче съвсем ни се скапа имунитета - и на Явор и на нас с баща му. Даже сега е със скарлатина вкъщи.....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия