Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Почивка на Малдивите /Тема 4/

  • 14 159
  • 327
# 315
Кой да ти да ти каже за на есен, като всичко се случва ден за ден....  Както някой говорят за втора вълна....
Виж целия пост
# 316
Планувахме. Ама докато не се възстановим от бизнес загубите - само ще ги сънуваме..)
Виж целия пост
# 317
Аз имах планове пак за Нова година но ....короната ми ги нулира Cold Sweat .Нямам куража да пътувам със самолет а и не само там е проблема , covid 19 уби плановете и мечтите ми .Страхът при мен е водещ за съжаление .
Виж целия пост
# 318
При мен страх няма. Но няма и да планирам. Само да е здраве и да има работа. Другото ще се нареди и пак ще ходим.
Виж целия пост
# 319
И ние имахме планове за ноември, но засега не смеем да запазваме нищо. Може би 2021 ще е.
Виж целия пост
# 320
Ние сме с планове за октомври- ноември, но все още изчакваме....
Виж целия пост
# 321
Ами ние още януари букнахме. Ще видим... Има още 6 месеца
Виж целия пост
# 322
Сега не бих канселирала резервация за ноември.
Не правя резервации безразборно, както преди, но се надявам, поне това, което е планувано към момента да можем да го реализираме.
Виж целия пост
# 323
Здравейте,

Попаднах на последни новини, че Малдивите ще посрещат туристи от следващият месец.

https://www.cnn.com/travel/article/maldives-reopening-july/index.html

Омъжвам се следващият месец и наивно вярвам все още, че ще успеем да направим сватбено пътешествие....
Виж целия пост
# 324
Всичко трябва да е наред, ние обмисляме октомври- ноември посещение на Малдиви. Сватбата ни е септември.
Виж целия пост
# 325
Здравейте, дами,

Планираме пътуване до Малдивите към края на декември и проучваме различни варианти за ризорти. Някоя от Вас била ли е в Bandos и ако да, може ли да споделите какви са ви впечатленията? Simple Smile Четох, че имат един от най-хубавите house рифове, което е важен ориентир за нас. Дали може да правиш шнорхелинг свободно, без да се включваш в организирана активност, ако си носиш плавници и всичко останало? Всякакви насоки и препоръки биха ни били от полза. Simple Smile
Виж целия пост
# 326
Аз съм била на Bandos. Рифа не мога да го сравнявам с рифове на други резорти, защото не сме били, но мога да потвърдя, че е много красив и много достъпен.
В близост до дайв центъра има малък плаж, пред който е рифа. На две места коралите са почистени, и са направени канали с метално въже, по което може да се влиза и излиза дори и по време на отлив. До рифа са 30-40 метра, не повече.
Ние влизахме през единия канал, разглеждахме рифа, и излизахме през другия, според теченията. Ако плуваш срещу течението, е малко трудно, но винаги има кой да ти каже за съответния ден, как върви течението.
Дъщеря ни, на 10г се справяше абсолютно без затруднения. Аз си взимах жилетка за спокойствие. Жилетките са безплатни, а плавници наехме от там, защото нямахме място в багажа. Плавниците бяха или 5 или 10 долара на ден.
Предлагат и екскурзии за някакъв друг риф, на който имало по-голям шанс да се видят костенурки. На техния риф също имало костенурка, но ние не успяхме да я видим.
Самия резорт също много ни хареса - бунгалата са свежи и просторни, острова е голям, и градините са много хубави, имаше и много приятен басейн.
Единствено за храната нямам много мнение, защото бяхме на ВВ, и вечеряхме алакарт,  закуската беше богата, но стандартна, еднаква всеки ден.
Виж целия пост
# 327
Привет,
Някой ходил ли е на Kuredo Island, за мнение?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия