Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Почивка на Малдивите /Тема 4/

  • 35 721
  • 693
# 570
Браво, Niya! С нетърпение ще очаквам като се върнете, да разкажеш за Pullman. Изглежда ми страхотно място.
Виж целия пост
# 571
Благодаря много, ще разкажа като се върнем! Надявам се всичко да е наред. След два отменени медени месеца, трети опит. Дано този път ни е на късмет. Хубавото е, че попадаме в 6 месеца от сватбата и ще има и комплимент от хотела. След сватбата бяхме в един хотел, хубав беше иначе, ама не само, че поне една вода с картичка да бяха оставили, ами и стаята беше ужасно студена, нямаха отопление. Така че съм сигурна, че на Малдивите, каквото и да ни дадат комплимент, все ще ни хареса. 😁
Виж целия пост
# 572
Аз като четох темите назад, повечето писаха, че са избирали спрямо бюджета си и са избрали това, което им е харесало най-много на база него.
С неограничен бюджет сигурно биха избрали друго.

Ние в крайна сметка се спряхме на Пулман. Ако имах неограничен бюджет, щях да вдигна още нагоре и да посетя и ресторант под водата. 😁 Въпреки че  One and only имаше ѝ цената не беше по-висока, но не ни допадна интериорът на вилите, което вече е въпрос на вкус и кое на човек му се струва уютно.

С агенция ли сте или сами си организирате, може ли линк към офертата?
Виж целия пост
# 573
В крайна сметка сме с  luxutour, с друга бг агенция, щеше да е малко по-евтино, но не ни хареса отношението и че правилата се промениха като щяхме да плащаме и не можаха да ни изпълнят изискванията.
Нашата оферта е 9700 лв, с Ол инклузив, 7 нощувки с вили на плажа и вили над водата, медицинска застраховка. Цената е с трансфер, вътрешен полет + лодка. Ол инклузивът е богат, включва и всичко от минибар, вкл. алкохол, масаж или джет, екскурзия по избор, шнорхел оборудване, немоторизирани водни спортове, тенис и други.

Ние сме за други дати и си имаме самолетни билети.

https://luxutour.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%9F … %D0%B5-01-03.html
Виж целия пост
# 574
Към пътувалите с Катар - имат ли изискване за качване на самолета от Мале за PCR тест?
Виж целия пост
# 575
Има ли някой завърнал се от януарските чартъри. Споделете моля дали самолета е бил пълен, както на Коледа и НГ, или е можело човек да се попъне на няколко седалки и да се поспи.
Виж целия пост
# 576
Към пътувалите с Катар - имат ли изискване за качване на самолета от Мале за PCR тест?

Началото на декември: не 

Изискването на Катар за ПСР при качване на борда е в случаите, в които крайната дестинация го изисква задължитено. В БГ може да се влезе без тест и да се стои под карантина, така че в Мале питат информативно имаш ли тест, но не си задължен да имаш.

Може да се промени нещо,затова на катарците на сайта е най-достоверно да се следи
Виж целия пост
# 577
Някой бил ли е на Amari Havodda Maldives?
Виж целия пост
# 578
Попадна ми новина, че 70 са болните служители на Облу Селект.
https://timesofaddu.com/2021/01/21/covid-19-70-staffs-of-oblu-se … Qm5jkvggWMjID69N8

През няколко дни съобщават за нови случаи там, дано не стане така и в другите резорти.
Виж целия пост
# 579
Може ли да ми кажете как си направихте декларацията? Пише, че 24 часа преди пристигането трябва да е попълнена, но вътре има информация и за PCR. А PCR трябва да е направен 96 часа преди пристигането.
Виж целия пост
# 580
PCR-тестът се прикачва при попълване на данните в сайта, както и снимката. Имаше изискване да не е над някакъв определен размер -2МБ, мисля, че беше.
Ние попълнихме декларацията възможно най-късно преди заминаването, защото валидността ѝ е 24ч. по малдивско часово време, т.е. ако я попълните в България в 14ч. на 30.01., тя е валидна до следващия ден до 17ч. малдивско време на 31.01. Въпреки че при пристигане, никой не сканиране QR- кодовете.
При заминаването ги сканираха.
Виж целия пост
# 581
QR кодовете ги сканират на летището в Мале на тръгване с таблет. На пристигане ни брояха количеството кодове, дали съответстват на бройката пътници, като това броене беше при проверка на билетите за качване в самолета на летището в Дубай. Никой не се втелясваше за тях на отиване.
А и PCR тестовете бяха щателно прегледани /и подпечатани/ само на Т2 в София....
Виж целия пост
# 582
На повдигна малко темата. Някой скоро завърнал се с отзиви?
Виж целия пост
# 583
Мои приятели се върнаха от Сън Айланд. Ние за съжаление не успяхме да отидем. Пътуваха с чартъра от София. Реално от София са кацнали в Букурещ, от където са се качили доста румънци. Имало е забавяне на летището.
Виж целия пост
# 584
Ужас, чартър, чартър - колко да е било чартър, като са се разхождали до Румъния.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия