Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Страшки от форума

  • 72 752
  • 513
# 390
И не ползва предпазни средства.
Може да се е направила просто на интересна, не си била там, за да знаеш със сигурност Grinning
Но е факт, че доста от жените са с доста ниска сексуална култура. 
Моите приятели мъже се пазят масово, защото знаят за какво става въпрос.
Аз също не свалям гард и засега Бог ме е опазил. Ако някоя хитрее, има други начини за доставяне на удоволствие освен секс.
Виж целия пост
# 391
Че от какъв зор ще ме излъже? Тя знае мнението ми по тези въпроси и ако е искала да ме лъже, по-скоро би казала обратното.
Виж целия пост
# 392
Цитат
Всеки,с който съм имала сериозни отношения или дори само сексуални отношения,съм пращала на изследвания.Т.е. под ръчичка двамата,и аз съм се изследвала.
На вас ви е смешно,но на един му излезе Хепатит Б,на друг сифилис.И съм изключително щастлива,че не съм имала повече нищо общо с тях.А,сетих се за още един,излезе му на микробиологията гонорея.

Леле, все сериозни работи, или мацката е голям карък, или полето и на изява е доста обширно. Или пък в особено рисков контингент...
Виж целия пост
# 393
Сифилис?!?
Уаууу
Той съвсем не преминава безсимптомно, че да се проспи.

Заболяването е с доста дълъг инкубационен период, а и клиничната картина в началния стадий, който в някои случаи продължава с години не е чак толкова драматична и забележима ... Затова все още правят Васерман на младоженците. Иначе към края надали някой може да го "проспи"
Поздравления за момичето, че се грижи за себе си.
Жените все се притесняваме да не нараним нечие его, а това са елементарни животоспасяващи навици. Да, малко е нелюбезно,  но на който не му харесва не е длъжен да участва.
Виж целия пост
# 394
А са те диагностицирали, а си умрял!
"Идеята ми е, че спада на смъртността в България е поради ограничен трафик и отложено откриване и диагностициране на заболявания."
Виж целия пост
# 395
Цитат
Е, те кърмаческите години минават бързо. После човек ще си навакса откъм красота Nail Care( И то го казвам от гледната точка на жена, кърмила  непрекъснато  5 години.)
Close
Виж целия пост
# 396
5? Та то това зрял, ходещ, говорещ човек на гърдата бре! Frowning
Виж целия пост
# 397
Защо решихте, че е кърмила едно и също дете? Може да има породени.
Виж целия пост
# 398
Може и не породени. С 2 деца с 3 години разлика и на мен ми се събират общо около 4 години кърмене.
Виж целия пост
# 399
Общо. Но жената е написала " непрекъснато" Най-вероятно са породени.
Виж целия пост
# 400
Страшка е да е обсъжда колко време една майка е хранила детето си. Но явно естествените процеси са страшни.
Виж целия пост
# 401
Ами според мен пет години сигурно нанагорно и е дошло...
Виж целия пост
# 402
Защо да е страшка да се обсъжда? Самото обсъждане рядко може да е страшка, вложеният умисъл поражда страшка. Мен примерно, съвсем без зла умисъл, ме интересува какъв процент от майките кърмят децата си до 5-годишната им възраст и доколко това е естествено. В случая разбрахме, че най-вероятно става въпрос за породени деца.
Виж целия пост
# 403
На мен си ми се вижда страшно да кърми нон стоп 5 години.
Виж целия пост
# 404
Типичен представител на собствениците на малки пишки.
Цитат
Аз съм с такава Х3ка, взимай смело, не е толкова скъпо, но все пак е бмв. колата е много бърза, гледай да е черна, черни джамове и джанти, всеки се пази от теб, по цариградско всеки който се влачи в ляво като се залепиш до него веднага се дърпа, колата си е височка, взимай смело, успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия