Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да сложа ли край?

  • 11 720
  • 601
# 120

Но много жени изпадат в положение да работят любима работа, която им носи адски ниски доходи, и ако нямат патерица от мъже или родители, са живи умрели да се справят самостоятелно и да живеят добре.
Авторката живее под наем, плаща си сметките, поема си нейната част от излизанита с псевдо гаджето. Не му е искала за нищо пари. Заплатата й явно не е ниска по принцип, просто е по-ниска от неговата. А той е леке, което постоянно изтъква разликата в заплатите, защото друг довод просто няма. То и това е един довод...

Гал, всъщност човекът не е никакъв боклук, поставил си е условията коректно - нито я върти, нито я навива. Ако иска, както казва онази плеймейтка от предаванетата на Карбовски. Авторката е тази с чувствата както е видно.
Напротив, върти я точно на тема заплата. 'Ах, ако изкарваше повече пари'. Ако не стане този номер, пробва с 'детенцето'. Демек, всичко зависи от авторката. Смотлата на ниска заплата и дето не разбира как се гледат деца. Ама някак хем смотла, хем у нейната квартира ходи да я клати?
Работата е там, че на авторката започват да й изстиват чувствата, да се усеща, а сега се е появил и човек, който може да я измъкне от това блато. Тоест появява се базата за сравнение - нещо много ценно за всеки човек според мен - и тя сериозно се замисля, че положението й не е нормално.

4 години ходене по срещички като 15годишни, това не може да е сериозно. Аз такива, дето не могат дори за сексене да ме заведат някъде и си стискат стотинките, но все пак се натискат, ги разкарвам на 2ра среща. Нито съм длъжна да се доказвам като самостоятелна еманципантка на някакъв скръндзав лешпер, нито съм благотворителен публичен дом. На който не му харесва - ми ако иска! Има жени с двойни и петорни на моите доходи, нека се пробват с тях. Не им връзват ли? Ами много съжалявам.
Виж целия пост
# 121
Цитат
Аз също не бих избрал да градя семейство с жена, която получава минимална заплата.
Дори и с Тайничка? Thinking

Тайничка толкоз ли го е закъсала? Disappointed Relieved
Виж целия пост
# 122

Авторката живее под наем, плаща си сметките, поема си нейната част от излизанита с псевдо гаджето. Не му е искала за нищо пари. Заплатата й явно не е ниска по принцип, просто е по-ниска от неговата. А той е леке, което постоянно изтъква разликата в заплатите, защото друг довод просто няма. То и това е един довод...


С нищо не я е лъгал, бе хора! От самото начало е било само за забавление. А пък и коя жена ходи с мъж, който една сметка не ще да й плати?!! Гал, ти? То си е било ясно, че или няма достатъчно средства, или не иска да се охарчва по нея. Толкова да си тъпа (от любов, надявам се, не по принцип), за да стоиш при такъв, просто не е полезно!

И с братан съм съгласна. Прагматичен, стиснат или както искате го наречете, човекът от темата си има две деца и естествено, че какъвто и ресурс да има има, първо ще даде на вече съществуващите си деца. В други теми ревете, че бащите на децата ви забравили за вашето дете, тука сте наобратно! Не иска да прави още едно дете, защото знае, че деца не се гледат с още един черпак вода в супата.

А авторката звучи много въздухарски - тя щяла все някак да отгледа едно дете с нейната заплатка. Нека пробва и да заповяда пише пак!

ПП Тони, тайничка си е добре.
Виж целия пост
# 123
Доводите му са, че за да живеем заедно трябва да "си стъпя на краката" - да си намеря по-добре платена работа или да имам поне собствен дом, за да не разчитам на него и да не се чувствал "използван".
А този защо си въобразява, че жена, стъпила си на краката, с добри доходи и собствен дом, ще се занимава с него? И като говори за "равни", дали взема под внимание битовизмите? А наравно ли участва в евентуално износване, раждане и отглеждане на дете? Тия въпроси бих му задала. И не разбирам защо си загубила 4 години, че и продължаваш да удряш стената с глава.
Виж целия пост
# 124
И как така той те унижава,като ти казва в прав текст,че не те смята за равна,а ти имаш чувства към него?Да не си мазохистка?
Нямаш ли самочувствие,самоуважение,някакво достойнство?
Имаш си квартира,работа,не си зависима...и това е нещо..
Не смяташ ли,че заслужаваш свестен мъж,който да те уважава и обича?

Прави ми впечатление,че много често има подобни теми във форума.И проблемът е все същия.И се питам защо тези жени не уважават себе си и търпят обидно отношение от някакъв Мунчо?

Виж целия пост
# 125
Пазят крехката душевност на мунчо, който много се стресира от мисълта да бъде използван. Което не му пречи той да използва и да се възползва, както му падне. Намерил, та премерил, че и условия ще поставя, при положение, че не влага нищо от себе си във връзката. И не говоря за пари.
Виж целия пост
# 126
Скрит текст:
Авторке, имай предвид, че мъжете с брак и деца зад гърба си стават доста прагматични. Намери си някой, който не е толкова обременен и вероятно ще ти се получи.

Авторке, бягай от този. Боклук е.

Гал, всъщност човекът не е никакъв боклук, поставил си е условията коректно - нито я върти, нито я навива. Ако иска, както казва онази плеймейтка от предаванетата на Карбовски. Авторката е тази с чувствата както е видно.

Как всичко е наред във връзката ти, като нищо не е наред.
Това си е направо изнудване за пари.
Егати наглостта!


Ами значи тук 90% от форумките са нагли изнудвачки, защото имат финансови претенции към партньора си.
Хайде да не изплискваме легена с такива крайни заключения.
Аз също не бих избрал да градя семейство с жена, която получава минимална заплата.
1000 лв. (нето) не са минимална заплата или се бъркам?
Виж целия пост
# 127
Знаете ли, не мога да ви разбера.
Твърдите, че не я мотал, не я лъгал. В какво се изразява за вас мотаенето и лъжите, че да ви отговори на дефиницията? Да й направи дете и да изчезне яко дим ли? Пари да взима и да не връща? А всичко друго е съвършена коректност и искреност?
Виж целия пост
# 128
Авторке,питаш дали да чакаш още.
Не разбира се.Четири години са твърде много време.
Животът е кратък и не си струва да го пропиляваш в чакане на Мунчо,който не те уважава.
Виж целия пост
# 129
Не разбирам част от критиките на някои от вас по повод "заплатката ми". При положение, че сама се издържам и не разчитам нито на него, нито на когото и да е, какво значение има каква заплата взимам??
Още в първият ми пост написах, че искам нормални неща като съвместно съжителство - брак -дете/деца. Постепенно развитие на връзка.
За съвместно съжителство не съм удобна, пак заради "заплатката ли"? Та аз сама си поемам сметките, за бога!
Виж целия пост
# 130
Аз мисля, че заплатата ти е нормална, предвид годините ти и заплатите в България. Единствено, мисля, че трябва да намериш подходящ мъж, който да ти вдъхва сила и увереност за да започнете семейство. И да ти помага материално. А не да е стиснат.

Поставянето на условия, тип "ти ще получиш, каквото искаш, ако.... (си вдигнеш дохода/спреш да говориш така/научиш нов език и т.н.), са жестоки и говорят за нездравословни отношения. Заслужаваш да си майка и с заплата от 1000лв. И със сигурност, щом си млада, можеш да намериш нещо много по-добро. А и всеки, сравнение с този ще ти подобри материалното състояние, защото по-стиснат няма да намериш.
Виж целия пост
# 131
Просто не се занимавай!
Каква ти е заплатата няма значение за човек, който те обича.

Дори и да се съберете, какво? ...ще ти брои стотинките дали си дала за сирене или пък сметката за тока?!? Много мразя дребнави и стиснати хора. Какво семейство ще имаш с такъв? Как ще гледаш дете и как ще го възпитаваш?!?

Ами, не дай си, Боже, останеш без работа?

ПС: Бях те питала разни въпроси преди няколко страници, за да разберем повече за ситуацията, но ти не им отговори....
Виж целия пост
# 132
Добрева, не обръщай внимание на подобни изказвания.
Нещата стоят така - ако човекът до теб те иска, обича, приема и желае да свърже живота си с теб на следващ етап и развитие, това няма да му пречи. Нито ще изтъква безумни доводи като равност, ама в доходите, нежелание да го използвали и подобни глупости. Въпросният, не стига, че е дърт за теб, ами си позволява да се възползва от позитивите във връзката, която ти мислиш, че имате, без да влага нищо от себе си, дори минимално уважение. Млада си, имаш времето и възможностите да се насочиш към човек с разбирания като твоите, само не губи повече време, което използвачът, който не искал да бъде използван, само хаби и не заслужава. Тръгне ли някой да поставя условия, за които всъщност няма основания, значи не приема отношенията сериозно, оставя си вратички (аз ти казах така и така, ти не изпълни това, значи не си за мен), и не желае да развива връзката. По такива и минута време е загубена.
Виж целия пост
# 133
Доходите не са константна величина и коментари от типа "не бих създал семейство с човек, взимащ минимална заплата" са меко казано смешни и издават егоизъм и интересчийство.
Виж целия пост
# 134
Нищо ненормално няма в такава заплата, макар че ако ти се отвори възможност, търси повече, сега докато си без деца. Иначе за повечето семейни бюджети, особено при двойка, на плюс 1,000 лева не са нищо и могат да вдигнат осезаемо стандарта. И не се комплексирай от неговите доходи, едва ли и той взима нещо супер значимо, щом толкова му се свиди да не го използват.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия