Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лазерна епилация и електроепилация – 7

  • 13 182
  • 464
# 30
Здравейте момичета,

Преди доста години си правих фотоепилация с различен резултат в различните зони.

Към момента се чудя основно между Gentle Laser Pro и студената SHR епилация на Alma Lasers. Може ли да ги сравните двете като ефект и комфорт?
Виж целия пост
# 31
А имате ли лични впечатления за Candela laser? Само на touch-ups ще ходя. Дали ще ми свърши работа? КОсмаците са вече тънки, пършави и тук-там само.
Виж целия пост
# 32
Ако някой е правил лазерна на лице с по-фини косми ще се радвам да сподели опит.
Аз съм правила лазер на лице – горна устна и брадичка, но много повече от 20 сесии, разпръснато в годините. На горната устна нямам почти нищо, буквално. Косъмчетата по брадичката, обаче, продължават да растат дори след над 50 процедури, затова отчитам, че може би за зоната на лицето е по-добре да се пристъпи директно към електроепилация. Особено ако космите са фини, русички и тънички.

Към момента се чудя основно между Gentle Laser Pro и студената SHR епилация на Alma Lasers. Може ли да ги сравните двете като ефект и комфорт?
Категорично първият.

А имате ли лични впечатления за Candela laser? Само на touch-ups ще ходя. Дали ще ми свърши работа? КОсмаците са вече тънки, пършави и тук-там само.
vici, това са точно лазерите от серията "Gentle Lase", за които постоянно говорим в темата. Grinning
Виж целия пост
# 33
Кристалин, извинявам се че е обсъждано, а аз пак питам Kissing. Понеже до сега само с Light Sheer са ме правили и може би не съм обърнала внимание, понеже не е бил тоя на който ходя.
Виж целия пост
# 34
Няма проблем да се пита, разбира се. Wink Мисълта ми беше, че лазерът никак не е лош - да не кажа, че се води най-добрият в света. Ти си ходила на диоден лазер в миналото, този е александритен. Аз лично съм много по-доволна от резултатите, постигнати с него, но трябва да пробваш, за да видиш дали и при теб ще е така. Simple Smile
Виж целия пост
# 35
Големи приказки и обещания ми дадоха. Едва ли не, че ще премахне всичко на 100%, а аз знам че такова нещо не съществува. Как имал сума детайлни настройки, едва ли не, че сам се настройвал според косъма...Ще видим каква цена ще ми нагласят. Аз буквално имам 4-5 косъма на краката, за какво ли и ще си давам парите за тях да ме пита човек, ама айде....
Виж целия пост
# 36
А добра електроепилация в София открихме ли вече Thinking
Виж целия пост
# 37
След всичките мъки, които изтърпях последния път на интим се оказва, че имам пропуснати участъци.Много тъпо ми стана,защото ако всичко е наред ще мога да отида след около две години чак.Работи ме този път различен медицински асистент.Не знаех, че им е такава практиката в Легето, но когато започна някой ден пак да ходя ще искам да ме работи само тази първата жена.Тя нито ме рисува с молив нито нищо и нямах пропуснат участък.Тази ме рисува и пак имам.
Виж целия пост
# 38
maksimka, аз наскоро, като се оплаках, че в "Lege Artis" не ми хванаха абсолютно всичко на интим, ти написа, че се случвало и не е проблем, но сама виждаш, че е доста неприятно. Simple Smile
Виж целия пост
# 39
Така е Кристалин.Въпросът е да е частен случай, а не практика.
Виж целия пост
# 40
Според мен, почти навсякъде е така - поне това е моят опит. Единствено в "Борекс" са ми хващали абсолютно всеки милиметър от интима, но там козметичката, която ме работеше, ме караше да се разчепвам супер широко и да придържам с ръце, разпъвайки кожата. Никъде другаде не са били толкова старателни. Следващият път, като ходя в "Lege Artis", ще си запиша час при другата операторка - не при тази, която имаше пропуски - и изрично ще я помоля да мине по-внимателно около устните и входа на влагалището.

maksimka, забравих да кажа - приятна бременност! Simple Smile
Виж целия пост
# 41
Аз по 2 въпроса:
1. Lege artis правят ли мишници и интим през лятото, все пак не мисля да ги излагам на слънце. А ако започна сега, 100 % ще има сесии и тогава
2. Някой попита за по-скъпата им епилация преди време, но май нямаше отговор (ако съм пропуснала, извинявам се) - заслужава ли си и защо?
Виж целия пост
# 42
1. Правят всички зони по всяко време на годината;

2. Всъщност, правилният въпрос е: "Заслужава ли си по-евтината епилация?". Grinning И отговорът е "Не". Те правят всички клиенти на висока мощност на лазера, което е и нормалното. Най-високата възможна степен, на която лазерът може да бъде настроен, спрямо тона на кожата ти, ще даде най-добри резултати. Естествено, има и клиенти, при които, поради природната им или придобита мургавост, е невъзможно да бъдат работени на висока степен, съответно - или трябва да ги направят на по-ниска, или изобщо да не извършат процедурата. Аз лично смятам, че от ниски мощности полза няма, само си даваш парите на вятъра.
Виж целия пост
# 43
Аз питах за разликата между окончателна и трайна, ако си отговорила за същото. Благодаря!
Виж целия пост
# 44
Наскоро имаше писано по темата на стената на фексбук на Леге Артис за трайната и окончателната епилация. Според мен няма смисъл от трайната.Вярно даваш по-малко пари и е по-безболезнено, но какъв е смисъла като след време се възстановява всичко.
Кристалин, благодаря. За сега още не е напълно сигурно, че ще се развият добре нещата, но се надявам. След 10 дена имам пак час.
Истината е,че някои хора си изпиват нещата,други не.Ето тази ме рисува и пак пропуски, а предната без толкова внимателно си мина всичко, аз само от вътрешната страна на устните не исках. Аз не знаех обаче, че медицинските асистенти са няколко и че ще бъда при друга.Ноо за когато му дойде времето пак да подновя ще го имам предвид.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия