Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Печелившите от лотариите на Божков реално не съществували

  • 35 248
  • 828
# 30
Чух го и аз по новините. Но не им казват имената.
Виж целия пост
# 31
Никой не споменава че истинските печеливши ще пият по една студена вода. Нито един с печалба над 3-4 хиляди лева  не си е взел печалбата. Дават им ги разсрочено за 20 години. Познайте сега какво ще вземат.
Виж целия пост
# 32
Не е вярно това. Само определени печалби се плащат разсрочено и на самите билети пише кои са те.
Четете напред в темата - хората казват, че са си взели парите.
Виж целия пост
# 33
Аз лично познавам двама човека, спечелили големи суми и получили си ги.
Обаче търкането на билетчета ми е непозната територия. Така и не можах да се пречупя да го направя тоя номер.
Виж целия пост
# 34
Има 2 различни неща:
1. Всеки познава човек спечелил и получил парите си . Аз също познавам. Това е нормално предвид, че стойността на печалбите не надвишава 30% от стойността на билетите.
2. Възможността част от хората в рекламите изобщо да не са печелили и съответно и да не са получавали нищо. Например има 1000  реклами от тях реално печелили и получили са 500 човека, а другите 500 са просто платени репортажи с хорица, които да ни кажат, че и те са спечелили и е супер голяма вероятността за печалба. Най-малко техните клипчета /предполагаемите фалшиви в този пример/ ни карат да мислим, че вероятността за печалба е двойно по-голяма от реалната.
Виж целия пост
# 35
Така е, сигурно има и фалшиви печеливши. Но да се каже, че всички печеливши са фалшиви, е очевиден опит да се създаде сензация.
Виж целия пост
# 36
Аз лично не познавам човек, който да е спечелил, не познавам и такива, които изобщо да признават, че са търкали.

Но не вярвам, че изобщо не е имало печеливши и че изобщо не са изплащани печалби - това дори звучи абсурдно. По-скоро в рекламите силно преувеличават броя и накрая излиза, че няма село или махала с повече от 6 жители, където да няма милионер.
Виж целия пост
# 37
Така е, сигурно има и фалшиви печеливши. Но да се каже, че всички печеливши са фалшиви, е очевиден опит да се създаде сензация.
Е, то е достатъчно милионерите от маргиналните групи да са фалшиви и печалбата става дебела.
Необясними неща стават напоследък в татковината, никога не съм предполагала, че ще посмеят да ударят Божков.
Виж целия пост
# 38
И аз не познавам човек, спечелил повече от 100 лв. Чувала съм за един познат на познат на майка ми, дето спечелил 500'000. Мисля, че го питали дали иска 300 000 в кеш или 500, ама разсрочено. Избрал бързия кеш, добре е направил.

Хич не вярвам на нелепита реклами. Неприятно ми е да ги гледам, както и предаването. Винаги едни и същи типажи „печелят”. А историите са покъртителни. Никога няма да забравя двама братя цигани( ако не и близнаци), дето всеки търкал, търкал тайно от другия и накрая и двамата спечелили по 100 000 или нещо такова.. Bitch, please!
Виж целия пост
# 39
Печелят все социално слаби, защото предимно хора с финансови проблеми търкат-с кредити, пенсионери и т. н.
Виж целия пост
# 40
За мен по-интересното не е дали чичо Хасан от село Хасаново е спечелил 1 млн и са му дали 5 хиляди лева с уточнението, че другите ще ги получава в следващите 20 години, а кой е подкрепял тази схема толкова години, защото нито една подобна схема не се прави от един човек, и какви ще се санкциите и наказанията за съучастниците?

Защото сега ще се шуми половин година около Божков, но останалото ще се замаже и потули. Защо?
Виж целия пост
# 41
Спомних си близнаците.Мисля,че повече от 100хил. бяха спечелили,но не от търкане,а попълнили фишове с едни и същи числа.Никой от двамата не знаел,че другият е играл.Щяха да строят къща/и.Жените им искаха екскурзия до Дубай.Аз не познавам спечелили от НЛ,но и всички от обкръжението ни се изказват против тези игри.Не знам дали някой крие,но не съм ги видяла като печеливши по рекламите.Smiling Imp
Преди малко видях социалнослабата майчица на 6 деца.Има 2-3 зъба в устата.Догодина я чакаме в реклами с ослепителна усмивка,с която се е сдобила покрай печалбата.
Друго,което ме вбесява в случая,че без свети Божков и лотарията му,няма да има ФК Левски.Айде без ултиматоми,моля.Преди доста години беше купил  ФК Цска.Не си спомням какво стана тогава и как завърши всичко.Негови главанаци ''стопанисваха'' базата на ст.''Българска армия''.Приходите от тенис кортовете рязко спаднаха,въпреки,че си бяха продадени на клиенти на 100%.Още повече,че по онова време нямаше толкова тенис клубове и кортове,както е сега в София.
Виж целия пост
# 42
Печелят един определен тип хора, защото само те са достатъчно навити да си купуват всеки ден билетчета.
Аз взимам за празници - Коледа, рожден ден и ако някой роднина има рожден ден - към подаръка. Мисълта да давам 5 лв на ден за билетчета, за мен е абсолютен абсурд, а точно хората с ниски доходи го правят...

Случаят с близнаците роми не е такъв.
Те спечелиха около милион от тотото на Национална лотария (т.е. с фиш, а не с билетче за търкане). Двамата пуснали отделни фишове с еднакви цифри и естествено - и двата печелят и наградата се разделя между тях. Жената на единия печели два пъти от билетчета по-малки суми (просто играе - не вярвам да е фалшиво в техния случай, защото би било адски подозрително).
Виж целия пост
# 43
В откъса на изявлението на прокурора, което даваха по тв, казаха, че част от печалбите са фалшиви, а не всички. Щели да издирват спечелилите и да проверяват.
Виж целия пост
# 44
А защо хората в рекламата да са рвални личности, спечелили награда? Като снимат реклама на капки за нос, болни с хрема ли участват в нея?? Или за дамски превръзки примерно? Това е реклама, не е необходимо да е достоверна. А Христо, той насред кой там окена ли беше от рекламата на Джъмбо. Рекламите са затова, насочени към определена гръпа хорани целящи да ги привлекат като предизвикат определено чувство в тях.
Аз честно казано реклами не гледам, защото рядко се добирам до телевизор. Не съжалявам за което. И билетчета не търкам.
Комшиите спечвлиха 5000. Мисля че отдавна ги изхарчиха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия