Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Желаната фигура е по-достижима от всякога. С процедури, които ще откриете само в Derma-Act

  • 7 848
  • 309
# 195
Бедра и горната част на ръцете.
Виж целия пост
# 196
Бедра, брич колена
Виж целия пост
# 197
Най- проблемната ми зона с натрупване на мастни образувания е коремът. Винаги ми е бил проблемна зона, дори когато съм била много слаба, а след две тежки бременности, нещата не са никак добре. Спазвам сериозен хранителен режим от близо половин година, но не мога да правя серизно коремни преси и други упражнения, поради операция от дискова херния и проблеми с кръста. Надявам се, чрез Cryolipolisis да намаля тази проблемна зона, която не показвам по никакъв повод дори на плажа и да се чувствам по-добре и по-мотивирана за строго спазване на хранителния ми режим.
Виж целия пост
# 198
Коремът ми е проблем. Нямам проблем с теглото, но в тази област определено има какво да се желае. Спортувам по-малко, но недостатъчно, в грижата с козметични продукти обаче съм редовна. И годинките си казват своето, но пък се старая да не се предавам и да правя каквото мога.
С удоволствие бих пробвала тези процедури.
Виж целия пост
# 199
Корем
Виж целия пост
# 200
Бедра
Виж целия пост
# 201


Благодарим на всички, които се включиха във втория етап на предизвикателството на Derma-Act "Желаната фигура е по-достижима от всякога." Дойде моментът, в който да обявим участника в темата, който ще получи ваучер за 2 бр. процедури Cryolipolisis на една зона по избор , след което ще очакваме да сподели своите впечатления в темата.

Честито на: densi

На densi ще бъде изпратено лично съобщение от редактор с инструкции за получаване на наградата.
Виж целия пост
# 202
Спечелете безплатна процедура от Derma-Act!
В последния етап от кампанията ви питаме: Споделете ни коя зона на тялото си бихте искали да подобрите с процедурата BTL UNISON®? Ще очакваме вашите отговори до 23.02.2020 г.
*Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.


BTL Unison
BTL UNISON® е единственият уред, който въздейства едновременно и директно върху петте причини за поява на целулит:
1. Уголемени мастни депа
2. Увредени колагенови влакна
3. Липса на еластичност на кожата
4. Нарушено кръвоснабдяване
5. Натрупване на метаболитни отпадъци


Системата комбинира монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни, което води до преизграждането и възстановяването на засегнатите тъкани. В резултат кожата става по-еластична, по-гладка и по-равна.
Процедурата е подходяща за всеки, който търси ефективно решение за намаляването на целулита и цялостно подобряване на вида на своята кожа. Терапията няма възрастови или сезонни ограничения и дава резултат върху всяка зона, в която е налице портокалова кожа.


BTL Lymphastim
Лимфният дренаж е подходящ за широк кръг от заболявания не само в сферата на естетичната медицина, но и в рехабилитационните програми. Основно в клиниката ни го прилагаме с цел борба с целулита и общо (с участие в процедурите за редуциране на телесната маса).
След стартиране на избраната програма възглавничките на BTL Lymphastim започват да се надуват с въздух в определена последователност (от долна част на краката към корема) и сила, създавайки налягане от 40 – 60 ммHg. Целта им е да зададат една посока и да стимулират оттичането на лимфата по съдовете – от намиращи се в по-повърхностните части на тялото съдове към регионалните лимфни възли, с цел по-бързо елиминиране от тялото.
Когато лимфният дренаж се прави след криолиполиза, липоцитите се премахват по-бързо по естествен път и се стимулира кръвотокът, особено в проблемните зони. В резултат получаваме по-бързо редуциране на големината на третираната зона и подобрена трофика.
Виж целия пост
# 203
Бих искала да подобря зоната на бедрата.
Виж целия пост
# 204
Аз също бих искала да подобрят зоната на бедрата, но и на корем.
Виж целия пост
# 205
Корем и бедра
Виж целия пост
# 206
Бих искала да подобря зоната на корема.
Виж целия пост
# 207
при мен бедра и корем
Виж целия пост
# 208
бедра - бричове
Виж целия пост
# 209
корема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия