Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Желаната фигура е по-достижима от всякога. С процедури, които ще откриете само в Derma-Act

  • 7 657
  • 309
# 285
Брич и дупе
Виж целия пост
# 286
Бедрата. 😉
Виж целия пост
# 287
Бедрата.
Виж целия пост
# 288
Корем
Виж целия пост
# 289
Брич и бедра
Виж целия пост
# 290
Корем
Виж целия пост
# 291
Коремната област.
Виж целия пост
# 292
Паласки и корем
Виж целия пост
# 293
Дупе, корем и бедра
Виж целия пост
# 294
Корем и бедра
Виж целия пост
# 295
Паласките и бедрата
Виж целия пост
# 296


Благодарим на всички, които се включиха в предизвикателството на Derma-Act "Желаната фигура е по-достижима от всякога." Дойде моментът, в който да обявим и последния участник в темата, който ще получи ваучер за 3 бр. процедури BTL UNISON на една зона по избор + 2 бр. BTL Lymphastim, след което ще очакваме да сподели своите впечатления в темата.

Честито на: Лита

На Лита ще бъде изпратено лично съобщение от редактор с инструкции за получаване на наградата.

Flowers Hibiscus Темата ще бъде отново отключена на 2 март 2020 г., за да могат Reinа, densi и Лита да споделят своите впечатления и резултати от процедурите в Derma-Act.
Виж целия пост
# 297


Темата е отново отключена за коментари, за да могат Reinа, densi и Лита да споделят своите впечатления и резултати от процедурите в клиника Derma-Act.
Виж целия пост
# 298
Много благодаря на форум BG-Mamma и клиника Derma-Act за възможността да тествам две от процедурите, предлагани в клиниката.
Впечатленията ми от обслужването са повече от отлични - лекарите са внимателни, отзивчиви и любезни. Клиниката е модерна, светла и много чиста - за мен беше удоволствие да се подложа на процедурите именно там.
По отношение на процедурите: първата, която изпробвах беше BTL Lymphastim (лимфен дренаж) - изключително приятна и отпускаща процедура, безболезнена. Втората процедура, която тествах беше BTL UNISON на предни бедра. Тук имаше парене и лека, но търпима болка (моят праг на чувствителност е висок), но лекарките се съобразяваха и спираха ако пожелаех това. Резултат след първата процедура не забелязах, но това, което коментирахме и със специалистите от клиниката е, че резултат би бил видим след 3-4 процедури, като оптималният период между всяка е 7-10 дни. За по-добри резултати е добре процедурите да се съчетават с подходяща диета и спорт.
Впечатленията ми са много положителни, надявам се да се похваля и с добри резултати след приключване на курса. Много се радвам, че аз бях сред късметлиите, имали възможността да тестват тези процедури. Благодаря!
Виж целия пост
# 299
Здравейте!
Първо искам да благодаря на форум BG-Mamma и клиника Derma-Act за възможността да тествам процедурата Криолиполиза с ECOCRYO.
След като бе обявено името ми тук в темата, веднага се свърза много любезна дама от клиниката с мен и насрочихме час за провеждане на процедурата. Бях силно развълнувана, защото пазя кето диета от половин година , като целя редуциране на теглото и се нуждая от допълнителна помощ в зоната на корема. Дори когато преди няколко години бях много слаба, винаги съм имала коремче и знам, че само с диети няма да стане. Не спортувам активно, по много причини и процедурите са вариант за справяне с проблема.
Отидох в уречения час, като бях в клиника Derma-Act за първи път. Намира се на много удобно за мен място, светла, просторна, красива и модерна е. Посрещнаха ме любезно с кафе и вода и изчаках малко, докато не ме поканиха за започване.
Първото нещо, което попитах още по телефона "боли ли". Имам много нисък праг на болка и не желая да си правя нищо, което боли, освен ако не е супер наложително свързано със здравето. Отговориха ми, че не боли и това е самата истина.

Цитат
Какво е криолиполиза?  

Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.  

Ширин Сабриева ми обясни всичко за процедурата, легнах на козметично легло и ми постави предпазна мембрана. Върху нея се поставя самият апарат, който прави вакуум. Не се събличаш, а в стаята има климатик и много приятна температура. Включва са апарата и постепенно намалява температурата, докато тя не достигне -2 градуса. Усеща се леко всмукване и охлаждане на третирания участък. За 15 минути коремът изтръпва и повече нищо не се усеща до самия край на процедурата. Не боли, не е студено, не замръзваш, не чувстваш никакъв дискомфорт.

Много се изненадах и зарадвах когато Ширин Сабриева ми обясни, че разрушените мастни клетки никога повече няма да се възстановят на даденото място. Веднъж унищожени, те не се възобновяват. Спомена за клиенти с уникални резултати в стопяването на талията и аз очаквам наистина много от Криолиполизата.

По време на процедурата трябва да се пие вода, както и след това приеманото количество на вода да се увеличи с половин литър задължително. Със спорт и диета се очакват по-големи резултати, като те се виждат след две-три седмици. Очаквам с нетърпение.

Мога при нужда да си направя и втора процедура, но тя е задължително след 60 дни. Ако няма нужда и видя перфектни резултати ще направя криолиполиза на друга част от тялото.
Искам да споделя отличните си впечатления от дамата и персонала на клиника Derma-Act и да им благодаря за вниманието и подробните обяснения. Така се печелят клиенти. А аз ще им стана със сигурност, защото разбрах, че при тях работи лекар пластичен хирург, с който ще направя консултации за гневна бръчка и третирането и.

Ако имате въпроси за процедурата съм готова да отговоря, ако знам отговора разбира се.

Скрит текст:



Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия