Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

  • 210 887
  • 3 695

Анкета

Любим влогър за месец януари

Опции:

* Гласуването приключено: сб, 29 фев 2020, 19:35
* Може да изберете максимум 3 опции.

# 1 755
Явно се опитва да убеди аудиторията,че е не е ПР пратка,която би носила,ами уж нещо,което тя е купила 😂
Виж целия пост
# 1 756
Не съм гледала това видео на Ивана, но в предното, където Боби ѝ избира дрехите, на няколко пъти, когато той ѝ даде дреха, тя казва, че е типично в нейн стил.
Е, аджеба, нали от твоя гардероб ги вади тия дрехи,  какви искаш да са?! 😂
Разбирам, да бяха дрехи от магазин, да каже, че ѝ е уцелил вкуса.
Виж целия пост
# 1 757
Чуди се и тя какво да каже...
Ванилия, това вярно е тъпо Joy
Клипът наистина ли е 1 час?
Виж целия пост
# 1 758
Тоя скорпион в Меркари нали не е истински??? 😳
Виж целия пост
# 1 759
Ванчето беше доста досадна с това постоянно напомняне да се гласува с коментар за тоалетите...

Някой доста пушва рускинчето явно, защото доста коментари и преглеждания набра в последните дни... Не ми беше интересна.

Скорпиона в Меркари сигурно са го пуснали, защото е пристигнала нова колекция, а Гана Гучето е на изпит.

Йоана Йоко си е направила ревизия на носа в Турция... писала е, че подготвя влог по темата...
Виж целия пост
# 1 760
.
Виж целия пост
# 1 761
Капитанова беше излезнала на приятеля ми в ютуб и беше гледал видеото с носенето на храната от нейната приятелка. Написа й коментар, че явно не се е научила как да държи вилица (няма как да не сте го забелязали  Grinning). После обаче и аз си я пуснах, но се оказа, че е изтрила коментара му. Ясно ми стана защо има само положителни коментари под видеата й.

Любо пак ми хареса. Ей тука се пишеше, че няма приятелка и хоп в топ това  видео я показа! Сладур! Grinning

Тони ми харесва с новите фонове, който да избере няма да сгреши. Искаше ми с тестването на гримовете на НиЛо да е по-честна. Чак забелязах, че е на петна накрая. Сигурно не иска повторение като с Мегз.
Виж целия пост
# 1 762
Нещо тая идея, която Йоанна рекламира, не ми допада. В коментарите я обвиняват за кликбейта, но тя спори, че не е излъгала нищо. Иначе в оригиналното рекламно видео, ето това ми направи кофти впечатление
Цитат
Виж целия пост
# 1 763
И аз гледах видеото на Ивана, почвам да си  се чудя за какво изобщо гледам такива видеа.. Като цяло не ми харесва стилът й на обличане. То това разбира се си е въпрос на вкус. Английските влогъри, които следвам имат много добър според мен стил, винаги изглеждат някак по-стилно, дори и с евтини дрехи. Ивана ми изглежда противоположното на стилна. Не съм някаква задръстенячка и не смятам, че само 20 годишни трябва да ходят с поли до под дупето, но при Ивана минижупите някак не кореспондират с главата й. Според мен. Разбира се тя като се харесва, ако ще и без пола да ходи, но просто от ден на ден ме отблъсква, макар че днес нямаше полички.
Виж целия пост
# 1 764
Сега прегледах коментарите и ми остана още по-лош вкус. Абсолютен кликбейт с цел целенасочено привличане на внимание към рекламата. Ако беше „за символиката” можеше да се казва „Тя каза „ДА” или нещо подобно. Нито е професионално, нито интересно. Статистиките нямат общо в случая. Знае се, че така ще кликнат повече хора, после нямало лъжа, защото казала Да за нещо си друго. Абсолютно ненужно. Мен меко казано не ме кефи такъв подход, по принцип го очаквам повече от други хора, ама както и да е, кой както си реши в крайна сметка..
Виж целия пост
# 1 765
Йоана Йоко с ново носле, страхотно е !

Скрит текст:
   

Скрит текст:
Виж целия пост
# 1 766
Простете невежеството ми, НО какво е това  “Кукуригу“ на главата й🤨

Виж целия пост
# 1 767
Явно току що става от сън,така изглеждала след ставане от сън(когато е в образ).В едно видео ни каза, "добро утро" ,аз съм будна от 3 часа- с нормална прическа!(както си се носи).След малко пак включване от нея, със вързана една ей такава финтифлюшка на главата и чуйте какво казва : "Извинявам се за вида ми,но така изглежда Ивана сутрин".Приятелките и толкова странно е гледаха,каквии ги бръщолеви приятелката им.Та явно пак е получила сутрешен факс,девойката !
Виж целия пост
# 1 768
Тази девойка Йоана Йоко не я следя, но и старият ѝ нос си е бил повече от страхотен.
Виж целия пост
# 1 769
Бубитата сякаш се надцакват със сторита с Фичкови за св.Валентин 😆
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия