🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 5)

  • 119 539
  • 2 174
# 2 100
Пластмасовото Райне. Посреща в апартамента на Башар.
Където каза, че е готвила много пъти.
Грозно. Той още е женен, като е снимано, нали?
За нея съм чувала, че има безброй операции на носа, дали е вярно?
Като и гледам перфектно изпиления нос вярно ще да е!
Направи ми впечатление, че не е жена която съвсем не готви, имаше обиграност в готвенето и въпреки, че готви неща които явно в ежедневието не яде!
Виж целия пост
# 2 101
Тя много пъти подчерта, че всичко ще прави за първи път, един вид застраховка Simple Smile. Иначе си готви. Но беше много преиграно  непрекъснатото повтаряне колко била мърлява като готви, как след нея било все едно бомба е паднала...Много спретнато си работеше и много добре се ориентираше в "енергийната" кухня, чувстваше се като удома си. Башар Рахал като готви в същата тая кухня си спомням как подчертаваше , че не обича мръсно в кухнята и държи всичко да е максимално чисто. Горкият.
Виж целия пост
# 2 102
Цитат
Където каза, че е готвила много пъти.
Препикала си е територията.Нали уж не готви?И мозъка и е пластмасов.
Виж целия пост
# 2 103
Чичо Манчо се оказа голям Дон Жуан. Последната му лИбоФ - бизнесдамата Ива Бека.



Цитат
Кулинарното гуру излиза с майката на гаджето на по-големия му син Христо

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/shef-manchev-n … adzhe-443208.html
Виж целия пост
# 2 104
Щом не е налетял на гаджето, а на майка му, бива.
Виж целия пост
# 2 105
Госпожа Бека ми мяза на по слаба версия на Ваня Червенкова. С две думи греда. Първата му жена Марина е красавица.
Виж целия пост
# 2 106
Тази госпожа Бека на колко години е?
Виж целия пост
# 2 107
Към 50 мисля аз.
Виж целия пост
# 2 108
Ех, да му се не знае на Манката, голям коцкар се извъди....какво ли не правят парите!
Виж целия пост
# 2 109
Има някаква ютуб блогърка която посещава ресторантите на всички  тв. шеф готвачи. 

  На Манчев  ресторанта в София в кв. Лозенец  много изискан...порциите ултра миниатюрни и двойно по-скъпи от другите ресторанти в Лозенец слагал си надценка Манчев 50%  на ястията в ресторанта.

на шеф Петров  уникално представяне - пред теб готвят буквално....интериора много примитивен.
Виж целия пост
# 2 110
И още нещо


И в други сайтове мернах новината. Така ще е, като канят в предаването... пииииииииииииип!
Виж целия пост
# 2 111
Типично "шок"  заглавие на пик и блиц.
  От преди седмица е заразана въпресната Анджелина и вече контактните са под  10 дневна карантина.
  Вместо средата на декември ще я стартират  януари.
"голяма драма". 

Виж целия пост
# 2 112
Има някаква ютуб блогърка която посещава ресторантите на всички  тв. шеф готвачи. 

  На Манчев  ресторанта в София в кв. Лозенец  много изискан...порциите ултра миниатюрни и двойно по-скъпи от другите ресторанти в Лозенец слагал си надценка Манчев 50%  на ястията в ресторанта.

на шеф Петров  уникално представяне - пред теб готвят буквално....интериора много примитивен.
И при двамата съм ходила и написаното не е вярно.
Порциите в кактус са нормални, както и цените.
При щеф Петров е около 6 часа шоу, интериор- аналогичен на интериор за такъв тип заведение, но пък научаваш много. Все пак са 20 и кусур храни, като всяка е свързана с история. Инересни са съдовете , в които се поднася храната.
Виж целия пост
# 2 113
Аз гледах тази поредица на Йоко и е забавно и полезно. Интериорът на шеф Петров наистина пада примитивен, поне от това, което видях, спрямо нивото на храната. Но явно за момента това е. И сигурно пак си струва да се опита
Виж целия пост
# 2 114
Определно е доста примитивен интериора и това е единствения минус на Шеф Петров ресторанта.
Но явно на него му харесва интериора и помещението щом има пари и си е купил Порше Кайен Турбо с хонорара от Биг брадър вместо да си оправи помещението наречено ресторант.

  Рязко контрастира столовата му на фона на супер изисканите му ястия и представени и уникално и вкусни!  

на Манчев - не виждам кое му е нармалното на 300 гр. тиквички с моркови 15.90 лв.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия