Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изпит по етика

  • 16 648
  • 407
# 45
Здравейте,
И аз мисля тази година да кандидатствам в МУ Пловдив. Специалност - медицински лаборант. И тъй като аз си намерих разработени теми , исках да попитам ,дали ще са подходящи за подготовка за изпита или трябва и учебника да си купя( а той не може да се намери никъде засега)? Днес си взех и сборника със задачи. Мен също ме притеснява втората част с казуса . Благодаря предварително. Също съм 30+ години😉.
Виж целия пост
# 46
Здравейте Tsvetanka D ! Въпросния казус който ви притеснява , всъщност са темите който споменахте,че  имате. Аз имам разработени теми ,но от предни години и не съвпадат напълно,за това ще си правя нови. Имам и учебник и мога да кажа ,че е добре да се ползва и учебника защото в обясненията има и много хубави примери . Ако сте от Пловдив може да се видим някъде и да го преснимате. Издаден е 2001 в страницата на МУ пише да се ползва от 2008 г нататък.  Не намерих такъв ,а и не вярвам да има голяма разлика в материала
Виж целия пост
# 47
Благодаря за отговора! Не съм от Пловдив , но съм от Пазарджик и доста често идвам до Плд.Ще потърся още малко учебника и ако не успея да го намеря ще ви бъда много благодарна като успея да дойда следващият път да се разберем да се видим и да преснимам учебника. А вие ако искате ,аз ще донеса темите и ще ви дам също да си ги преснимате. Лек ден и до скоро!
Виж целия пост
# 48
Blush то и  аз живея в Пловдив но съм от Брацигово по принцип. Потърсете ,ако не намерите ще се  разберем.  Хубав ден и на вас и слънчев уикенд
Виж целия пост
# 49
Tsvetanka, и аз съм от Пазарджик. Мога да ти дам да си преснимаш учебника Simple Smile
Виж целия пост
# 50
Ще ходите ли на курса по етика в МУ?
Виж целия пост
# 51
Ами той курса нали ще е онлайн? Аз ще се записвам
Виж целия пост
# 52
И аз ще ходя на курса, онлайн е, да.
Виж целия пост
# 53
Здравейте Tsvetanka D ! Въпросния казус който ви притеснява , всъщност са темите който споменахте,че  имате. Аз имам разработени теми ,но от предни години и не съвпадат напълно,за това ще си правя нови. Имам и учебник и мога да кажа ,че е добре да се ползва и учебника защото в обясненията има и много хубави примери . Ако сте от Пловдив може да се видим някъде и да го преснимате. Издаден е 2001 в страницата на МУ пише да се ползва от 2008 г нататък.  Не намерих такъв ,а и не вярвам да има голяма разлика в материала
Моя грешка извинявам се. Сега като разгледах сборника по етика видях ,че има примерни етически въпроси (казуси)който не съвпадат с мойте развити теми и честно казано съм доста притеснена ,не че няма как да отговоря ,а че не съм сигурна дали ще го формирам правилно с етическите понятия. Та  ако има желаещи да разделяме сумата и да посещаваме учител по етика,аз съм ЗА.
Виж целия пост
# 54
Дани,писах ти на лично съобщение.
Виж целия пост
# 55
Tsvetanka, и аз съм от Пазарджик. Мога да ти дам да си преснимаш учебника Simple Smile
Здравейте,
Много благодаря за учебника , но днес си го намерих. А вие как се подготвяте за втората част на изпита? Ще ползвате ли учител по етика или вие сама ще се опитате да направите казусите? А също този курс по етика, който ще е онлайн на 24.04 ли ще бъде? През сайта ли трябва да се запиша? Защото нещо не можах да намеря информация. Плаща ли се и какво ще се разисква на него , имате ли някаква информация?
Виж целия пост
# 56
Не съм Blessed,но много ме притеснява и 2-та част,и мотивационния въпрос. Предполагам, че изискват определена форма на конструиране и до колко собствените съчинения са разрешени.
Казусите известни ли са?
Мисля,че от 1.04 през сайта е записването за курса и е 80лв.Тези,които са били миналата година смятат ,че не е нищо особено,но се надявам ,че поне ще научим изискванията.
Виж целия пост
# 57
Аз мисля да изчакам да мине онлайн курсът и тогава да решавам за учител.
Макар че някой и друг урок няма да ми е излишен.
Вие подготвихте ли мотивационно писмо?
Виж целия пост
# 58
Има примерни казуси в сборника. И мен лично много повече ме притеснява казуса отколкото мотивационното писмо. Не че и то няма да ми е трудно, но все си мисля , че ще мога да се справя по- лесно с него. И мисля последно за него да се подготвям.Аз имам разработени теми , но нещо като ги чета не виждам те как биха ми помогнали да конструирам казуса с точните термини.
Може би аз не схващам😂😂😂.
Виж целия пост
# 59
Темите са развити по учебника, защото преди изпитът е бил тема, а не тест, така че те няма да свършат работа, според мен.
Казусът ми звучи нещо като есе, в което искат нашето собствено мнение. На 24-ти предполагам ще пояснят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия