Станция за заточване Parkside – за винаги надеждни остриета

  • 11 830
  • 363
# 15
Почистване след употреба.
Виж целия пост
# 16
Съпругът  ми  ги заточва на ръчен шмиргел,но са налага да "помрънкам дълго " преди това:)
Виж целия пост
# 17
Точим ги с точило.
Виж целия пост
# 18
Вкъщи баща ми се грижи за това, мисля, че имаме маинка за заточване, но той си ползва и брус.
Виж целия пост
# 19
Обичайно, който ги използва. Домакинските ножове съм ги носила в ключарско ателие за наточване. Станаха като нови.
Виж целия пост
# 20
Ножовете остря при точилар, а мъжът ми винаги си почиства инструментите, смазва ги и ги поддържа в изряден вид.
Виж целия пост
# 21
Почистване след употреба, когато се налага и заточване.
Виж целия пост
# 22
Почистване след употреба и когато се налага заточване.
Виж целия пост
# 23
Точа ги с точило.
Виж целия пост
# 24
Инструментите вкъщи го носим на едни познати, които имат подходящи инструменти за заточване
Виж целия пост
# 25
Баща ми точеше кухненските ножове на шмиргел, а аз в кухненския шкаф си имам точило за ножове, което ми върши добра работа.
Виж целия пост
# 26
Ножовете заточваме с точило, малки ножици заточвам като режа игла за шиене 🙂
Виж целия пост
# 27
За ножовете си имам точило, което използвам. За инструментите мъжът ми се грижи
Виж целия пост
# 28
Почистване след употреба и когато се налага заточване.
Виж целия пост
# 29
С почистване и правилно съхранение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия