Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

  • 12 061
  • 537
# 345
Те наши хора ще се намерят, нали видя колко е малък света.
А и тук във форума ще се появи някой близък на участник, оттук, оттам....малееее, като се сетя колко инфо имах откъде ли не, основно на ЛС, ама аз и много енергия изхабих тогава. Така бях запалила, ще рече човек, че PR Юлиянов бях....И чатове с участници....още ме е яд, че някои неща не мога да ги кажа публично, важни неща, основно за преигравания финал, дала съм дума. А аз си държа на думата.
Сега дори и да гледам, което още се чудя, а и има доста време, изобщо не смятам да се вталявам. Изобщо. Натоварващо е, а и не можеш да кажеш всичко, което знаеш, не можеш да "наредиш" и както ти се иска този насреща, тук във форума, защото ще те докладва автоматично /то и това се чака/, и ще отнесеш БАН за безсмислено начинание. Единственото положително нещо от цялата работа е, че ви намерих вас, дори и тези, които вече не пишат. И още много стойностни потребители, с които разменяхме ЛС, толкова хора ми пишеха...малеее, чак носталгично ми стана. С доста от тях и сега в темата за Кичъна бяхме на едно мнение. Та ако гледам и пиша, ще е заради вас. Но да сме живи и здрави, това е най-важно.
Виж целия пост
# 346
Аз не мисля че ще сменят локацията и пак ще са си на морето. Те много зор не си дават. Щом имаше сценарии по плажа ясно колко им пука. Имам чувството, че просто Нова им плаща да си изкарат едно двумесечно безплатно море, а между другото са заснемат и някой формат.
Виж целия пост
# 347
Е, ако има това лято 2 сезон, не би ли трябвало да снимат поне 2 месеца? 1 месец ми се струва малко. Т.е. Август и Септември. Или Юли и Август.
Виж целия пост
# 348
Е, ако има това лято 2 сезон, не би ли трябвало да снимат поне 2 месеца? 1 месец ми се струва малко. Т.е. Август и Септември. Или Юли и Август.
Не дръж на тези неща.
Със синхронизацията ден за два ще взимат и ще го натамънят, важното е сезон да има.

Предполагам гледаш финала и на ОЖ. Аз по-късно ще го гледам. Утре ще напиша отзиви. Ама с този Фотев....нещо недомислено ми се стори. Да видим обаче каква ще е интригата. Карамазов очаквано се издъни с майката на онова момиченце, там нещата бяха ясни, ама защо беше нужна тази мъчна мъка толкова време....предполагам съвсем ще стане ясно сега кой с кого ще си ляга през следващия сезон. Аз Райкова и Алекс Василев много ги харесвах като двойка, тъпото е, че тя го отсвири заради пауна Карамазов, а сега отново ще е сама. Дано върнат Василев в 10-ти сезон, какъвто прочетох, че ще има. Нищо ясно и около Петмезов и Мирослава-Наков, последно Петмезов хомо ли е, хетеро ли е, джендър ли е-.
Поне Зорница и Марио са заедно, въпреки драмата на Марио, не мина без драма, просто нямаше как да мине....

Та сега ще има летен застой откъм риалитита и ТВ-сериали, и наесен с песен. Живи и здрави да сме само...
Виж целия пост
# 349
Аз пък вчера забравих да питам съседа за дестинацията.Хем си мислех,ако го видя,че рядко се засичаме по входа.То не е сигурно,че щеше и да ми каже де,ама...

Мери,аз всеки път се заричам да гледам без да се втелявам и все не ми се получава.Чак ме е яд на мен си.
Виж целия пост
# 350
Като го видиш, го питай, току виж и казал. А ти ще кажеш на нас.
Знам, че е така. За "втеляването". Защото и мен после ме е яд на мене си.
Такова недоспиване му ударих тогава, хем на работа на смени, хем в темата и на ЛС, хем домашни и други задължения, ходех като робот. Ама много се бях впрегнала, ненавиждам несправедливост под всякаква форма, лъжа, измама, манипулация....това ме амбицира. И това, че знам неща, знам, че са верни, ама не мога да ги докажа, а някои не мога и да кажа. Емоционалността ми е в повече, а и злобата ме отвращава, по принцип, лошите хора, които се мислят за център на всьо и вся, а всъщност...кауза пердута е понякога, хабиш себе си за нещо, което няма да доведе до никъде. Ето сега с Кичъна /то паралел и не може да се прави/ го давах съвсем лежерно, когато можехх гледах, когато можех, пишех. Тия дни съм се разписала, ама защото съм в отпуск. Иначе вече от свободното си време не, или поне не повече от санитарния минимум. Най-малкото не е здравословно.
Та ако гледам, ще го давам по-кротко. Защото ще си харесам пак някой, който "ще тръгна да браня със зъби и нокти", и накрая Тупарев ще даде чека на някой "добър човек, който се бори за това да се създаде ваксина за Ковид 19".
, ето кауза, Врабчо - и то достойна. Вирусолог, който иска кинти, които да вложи в създаването на ваксина, българска, която да патентова.
Виж целия пост
# 351
Е как,първо на вас ще кажа.  thumbsup Joy
Ама не вярвам нещо съществено да каже,нормално е да се пази.А е и някакъв...,главен редактор ли,главен оператор ли,нещо такова.Само каза,че много добър сезон щял да бъде.Викам,а дано,че миналия беше трагедия.Чак се учуди,човекът,защо така мисля.Е,обясних му защо,та хич не му стана приятно.Не било нагласено,какво да каже...А и какво да питаш повече.Сега като се замисля,само да не е главен сценарист,че за сценария какви ги наговорих...,чак срам ме хваща. Mr. Green
Иначе спомена,че миналата година телевизията им казала в последния момент,че ще се излъчва,та нямали никакво време,цялата подготовка трябвало да се случи за три седмици.Сега всичко щяло да бъде по-различно.
А дано,ще видим...
Виж целия пост
# 352

Само каза,че много добър сезон щял да бъде.Викам,а дано,че миналия беше трагедия.Чак се учуди,човекът,защо така мисля.Е,обясних му защо,та хич не му стана приятно.Не било нагласено,какво да каже...А и какво да питаш повече.Сега като се замисля,само да не е главен сценарист,че за сценария какви ги наговорих...,чак срам ме хваща. Mr. Green


😂😂😂🤣🤣

  Учудил се бил...то толкова думи се изказаха и изписаха къде ли не за "финала" и "победителя".
Ама най ще ме изненадат ако вземат пак Добрин да участва. С мисия " да напълним кухата луна с пластмасови отпадъци". Пък и ако спечели...
Виж целия пост
# 353
Пепел ти на клавиатурата,още веднъж Добрин няма да понеса.no  Mr. Green
Виж целия пост
# 354
В момента Реджеп говори по нова в интервю. Интересно е.
Имал проект някакъв в Пазарджик и ще отваря май ресторант, както и пицария в Пловдив с парите от наградата. Щял да остане в България вече, иначе работил в Сицилия и живял каза. Работил е в ресторанти там с мишлен звездата разбирам. Учил в Парма, работил в Рома и не запомних още къде. Последно в хотел някакъв в Германия. Най-много му харесва сицилианската кухня и за него е най-добрата. Лазяна и пармиджана (май така каза) са му любими за правене.  Любима подправка е доматено пюре и без него не готвел. Готвил за Роберто Баджо (футболист) , бе интересно е интервюто, още продължава...Симпатяга е.
Виж целия пост
# 355
Аз идвам да си кажа за финала на ОЖ.
То май освен Дяволо никой друг не го гледаше...
Като цяло съм доволна от сезона. За разлика от Врабчо за мен вмъкването на това с короната си беше съвсем нормално и естествено предвид факта, че е все пак лекарски сериал. И що годе отрази нормалната действителност в страната ни - в началото на епидемията и неизвестността, страха, неподготвеността на болниците..., по средата - вече с някаква яснота и празни болници и отделения, за края ще се надяваме да видим в сезон 10. Въпреки, че то край на епидемията няма, все още няма, противоречиви са прогнозите за това какво ще се случи наесен, когато се очаква да започне следващия сезон, да се излъчва, а това значи, че дотогава трябва да е сниман.
Много ми хареса баш финала, с писмата до лекарите и целия екип, актьорите, строени, с маски, които ръкопляскат. Някак мило ми стана, и малко мъчно. Пуста емоционалност, а и съм пристрастна все пак.
Много, ама много тъпо това с Цвети и Кари. На фона на лъжите Христови пред Кая онази да рИве през стъклото и да говори за "нашата нощ" /каква нощ, какви пет лева, двуминутно натискане в един коридор било нашата нощ.../, и тя горкана с толкова разбито сърце останала, че се наложило чак на църква да отиде - защо - - не стана ясно. Да се моли за любовта на Христо ли, да изкупва грехове, щото се намърда между двама души, които толкова изстрадаха любовта си, за детето ли да се моли....а, за детето явно не е помислила изобщо, любовта я е заслепила. Бляк! Много тъпо. И Кая слуша отстрани, а пък накрая Христо рисува сърце на стъклото....отново бляк. Да го изритва Кая наесен с песен, да се събират с Цвета, да си се обичат заедно и поотделно, а на Кая да ѝ върнат Алекс Василев от Лондон.
Че Кари ще оздравее съм сигурна, ама цената не ми харесва. Малко преиграха с това Фотево изнудване, да не говорим, че той се оказа най-безсмъртния герой евър, какво ли не му се случи, той хем е жив, хем е здрав, от затвор излиза, този се оказа направо Батман! Подозирам, че ще има значителна роля в следващия сезон, въпреки че не виждам Тасев как ще принуди професора да промени показанията си. Единственото, което ми хрумва е, че Цонев ще се зарази от Кари и ще гушне букета, така хем детето спасено, хем само Борис ще свидетелства и Фотев ще се измъкне. Предвиждам и нова драма около тях двамата с Нора, сега пък Борето ще се разкайва, ще се отдръпне, Нора ще е сърдита, че ѝ отказа да се омъжат/оженят, отново драма между тях, тази отворена врата ще се затвори ли някога не знам.
При Марио и Зорница поне нещата са наред, там драма не очаквам.
Не стана ясно какво се случи с Петмезов - Мирослава. И сега последно Петмезов хомо ли е, хетеро ли е, джендър ли е - мисля го този човек. Ама цял сезон има време да се изясни и това, надявам се.
Тъпо ми се стори и това с жената на Пенев. Тя ако иска да работи, защо баш в Света Анастасия дойде? Няма ли други болници? И тук отворена врата пред Кетито, все не може да ѝ излезе късмета на нея.
Пропуснах ли някой? А, Йосиф. Ама той си е все там.
Това с Рачков ми дойде прекалено. МаймунджЕлъците му ги знаем, и имаше заигравка с "тука има, тука нема" в заповедта за маските, ама все пак....
Виж целия пост
# 356
О, не, това и следващ сезон ли ще има! Тези са по-неизтребими от Дързост и красота (извинявай, Мери Hug Stuck Out Tongue Winking Eye )

Трябва да си измисля, какво да гледам вечер за летния сезон. Новият сериал, който започва - Магнум, не ми харесва. Столичани в повече го знам наизуст. Лоша работа Simple Smile

Помните ли, че Веско Панчев има страница във Фейсбук? Изглежда си я поддържа все още, защото е качвал снимка съвсем скоро. Съжалявам, че не мога да я копирам тук в момента.
Виж целия пост
# 357
А, няма защо да се извиняваш, аз харесвам сериала и ще го гледам, докато го има, само нали знаеш, живи и здрави да сме! Няма медицински сериал, който да съм пропуснала всъщност, още от "Спешно отделение" с всичките му сезони и дори "Болница на края на града" - помни ли го някой, че ме хвана срам колко съм древна....е, дете бях, ама оттогава ги гледам медицинските сериали.
Аз съм започнала "ФБР", вече питах за него, първи изгледах, приготвила съм останалите ...два мисля епизода от "Нова плей".

Един Юлиян, и по-важното - кой е харесал снимката?
Един ГОЛЯМ човек. Дали не са затоплили отношенията?


ЕДИТ:
Цитат
Помните ли, че Веско Панчев има страница във Фейсбук? Изглежда си я поддържа все още, защото е качвал снимка съвсем скоро. Съжалявам, че не мога да я копирам тук в момента.
Помним, и ни излизатактуализации Вескови. И чак в Чикаго се е чуло, че кастингите започват, ето на:
The last dance...
Чувам, че кастингите са започнали за сезон 2! Успех и късмет на всички 🤙😉
@igri.na.voliata.bulgaria
Виж целия пост
# 358
Да си кажа и аз за ОЖ. Мисля че добре ще направят ако го спрат тоя сериал. Така ще се запомни като добър български сериал. Откакто Ина скочи от скалата и Вергов го няма ОЖ буквално зацикли. Все по тегав и безсмислен става. Може би само Виолета би го съживила тоя филм.
Виж целия пост
# 359
Като гледам как възкръсват образи и сцени от предните сезони, няма да се учудя ако се появи сестра-близначка на Виолета или Ина.

---------------------------------------

И вечерната порция Юлиян Златев:

Скрит текст:

Колкото и да го харесвам, на тази снимка ще му се посмея от сърце. То бива филтри, но нека да могат близките ти да те познаят, все пак Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия