Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на прахосмукачка - 4

  • 30 955
  • 758
# 750
Ма хубаво де, за мен е Rowenta, освен че е прахосмукачка! Какво сега, да не споменавам марката ли? Ми за мен конкретният модел е скапан, не конкретния уред само. Тази вкъщи Phillips е със същата конструкция, ми нито е толкова дървена, нито толкова тъпо направена, а са я купили хората за 200 лв. Тази моята е два пъти повече. Че и беше 467 и намалена на 399 тогава!
Виж целия пост
# 751
До тези 4-те фунии горе имаш ли достъп? Могат ли да се разглобяват и почистват? Да не са се задръстили те?
Виж целия пост
# 752
Кои фунии? Разглобена; почистена; измити частите, които се мият; останалото забърсано с влажна микрофибърна кърпа... все пак няма да я пратя в сервиза мърлява, и пак не смуче.
Тъй като имаме стара прахосмукачка Samsung с торба за многократна употреба, не веднъж като ме е ядосвала тая скапана Rowenta по средата на чистенето, съм си изваждала старата и съм си дочиствала с нея. Единствено, защото е голям прахоляк с тая торба я смених, иначе е на 23 години и до ден днешен си работи безотказно!
Виж целия пост
# 753
Виж целия пост
# 754
Да, това се вади и се мие. То е едно цяло и има филтър с много фина мрежа на фунията.
Виж целия пост
# 755
Много ме заинтригува какъв е проблема. После да пишеш след сервиза.
Виж целия пост
# 756
Да, като се върне от сервиза.
Виж целия пост
# 757
Здравейте,
предстои ми смяна на прахосмукачка и съм се насочила към Dyson V8 или V10. Искам да попитам добра ли е четката за фин прах и като цяло шумни ли са?
Виж целия пост
# 758
Нова тема : https://www.bg-mamma.com/?topic=1368585.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия