Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Анатомията на Грей - Тема №26

  • 5 938
  • 171
# 135
Аз бях зарязала на 14-ти. Сега изгледах 15-ти и почти целия 16-ти. 15-ти ми хареса, скоро не се беше случвало. Адски съм бясна за Алекс. Един от най-добрите образи. От самото начало ми е любимец. Образът, който претърпя най-голямо развитие. Линк и Амелия са ми любимци в момента. Време е вече да приключва, макар да ми е любим сериал. Още от ученичка го следя, после университет, бременност, майчинство. Един живот минал с този филм.
Виж целия пост
# 136
В началото на 13 сезон съм и случката с побоя на Алекс над ДеЛука ми е страшно позната.
Имаше подобен случай напред, тогава май се оказа, че лекарят не е виновен, но не мога да си спомня точно.
Сеща ли се някой?
След Кристина не мога да си представя Оуен женен за друга...
Виж целия пост
# 137
В началото на 13 сезон съм и случката с побоя на Алекс над ДеЛука ми е страшно позната.
Имаше подобен случай напред, тогава май се оказа, че лекарят не е виновен, но не мога да си спомня точно.
Сеща ли се някой?
След Кристина не мога да си представя Оуен женен за друга...
Пак беше с Алекс и Джо, още в началото, преди той да си признае, че я харесва. Бяха започнали да работят заедно и той беше започнал да се влюбва в нея, но се правеше на идиот, тя тръгна с един гинеколог, Алекс много ревнуваше, но нямаше какво да направи, освен, че му погаждаше номера с едно пациентче. Та, Джо се премести да живее при гаджето, Алекс и на това се нервеше, че не го познава достатъчно, една вечер Джо се появи с насинено око в къщата на Алекс и каза, че гаджето ѝ го е направил. Тя остана в къщата на Алекс, а той изхвърча към къщата на гаджето. В следващия момент го даваха как кара гаджето пребит в болницата. Всички в началото си мислеха, че Алекс го е пребил, но впоследствие се оказа, че Джо го е направила, след като той я е ударил.

За Оуен аз винаги съм смятала, че той шанс да бъде щастлив с друга няма. Да си взима челядта и да го пращат в Швейцария Grinning Ех, каква хубава им беше любовта, скоро си припомнях пети сезон и цялото развитие, той колко беше зле от войната и тя с какво търпение и любов му помогна да се излекува. Беше много красива история.
Виж целия пост
# 138
Аз тотално бях забравила, че Оуен е бил с Кристина. Чак се зачудих коя е тя
Виж целия пост
# 139
Всички истории бяха много красиви.
Марк и Лекси, Кали и Аризона, Мередит и Дерек, Алекс и Изи, но по-любими ми станаха Алекс и Джо. Което не вярвах, че е възможно. Харесвах и Ейвъри и Ейприл. Теди и Хенри. Но винаги трябва да се развали всичко. Една двойка не оставиха щастлива.
Ех, какви спомени...
Виж целия пост
# 140
На мен връзката между Кристина и Оуен ми се струваше много токсична. Непопулярно мнение е май. Joy
Не ми харесваше, че една женена двойка не е постигнала съгласие или поне дискусия по един толкова важен житейски въпрос като имането на дете. И в истинския живот би се объркало всичко, единият би направил ужасен компромис или бракът би приключил. Особено частта, в която той я обвиняваше за аборта, ми беше много тъжна и неприятна за гледане. Оуен ужасно много я притискаше и за мен си беше истинска проява на насилие.
Изключително силна игра от Елън Помпео по случая. Браво, Меридит! Не мога и не искам да си представям как е да си дете и да усещаш, че майка ти не те иска и те обича по принуда. Как да нямаш после травми?
Скрит текст:
И ако Оуен ми беше симпатичен в трагичния си образ на съпруг, вонен с посттравматичен стрес и учител с необичайни практики за обучение, то подскачането от жена на жена според това коя може да е бременна от него... Rolling Eyes Връзката им с Амелия същатата работа беше - оженили се, ама не си казали важни неща един за друг. Смятам, че филмът доста добре се справя в това да покаже, че хора, които са гении в специфичните си области, може да имат дефицити на много по-простички нива, които за негениите са просто част от израстването им до зрял индивид.
Виж целия пост
# 141
Welt, от една страна всичко е така, както го описваш. От друга страна, Кристина пък никога не се поинтересува какво иска Оуен и какво би го направило щастлив. Тя просто беше фокусирана върху себе си и кариерата си и искаше Оуен да бъде до нея, но не беше склонна да направи нито трохичка компромис. Спомням си той как ѝ казваше, че я моли поне да го обсъдят, поне да го чуе, поне да помисли за варианти. Предлагаше ѝ варианти, той да бъде в бащинство и т.н. Търсеше диалог. Тя просто каза не и толкова. Нейно право е да не иска деца и да държи на това свое решение, но обичайки някого, трябва поне да се опиташ да го разбереш.
Спомням си една сцена, Дерек, Оуен и Марк играеха голф на покрива и се оплакваха от жените си и Оуен казваше нещо от рода на - вие поне спорите, мен Кристина не ми казва нищо, просто прави каквото си поиска и решенията са изцяло нейни.
А по отношение на Амелия там тя прецака всичко, той беше супер търпелив с нея, и с нея, за разлика от с Кристина, обсъдиха децата преди сватбата много. И тя му каза, че иска поне 3-4 да има. И се опитваха да имат бебе и изведнъж тя прещрака, ожени се за него, избяга от него, той я чака сума ти време да се прибере и т.н. Ама тя си го каза веднъж, че той се е оженил за тумора ѝ Grinning
Нататък вече стана страшно мазало на тема Амелия-Теди и така и не разбрах кому беше нужно цялото това нещо.
Виж целия пост
# 142
А аз може би съм от малкото хора, които не харесаваха Кристина. Наистина тук цареше голяма любов към нея. Никога не можах да я приема. Мер също в началото. Мина много време да я харесам. Но Алекс, Изи, Джордж ми бяха любимци от пръв поглед. Май ще почна от сезон 1.
Виж целия пост
# 143
Благодаря ви, момичета!
Вече и аз се поудавих в този филм.
Но ще го догледам...
Виж целия пост
# 144
Всичко, което сте написали е много вярно и за мен.
Аз, обаче, не харесвах особено Дерек и постоянното му притискане. Не ми хареса, че промени толкова Мередит.
Не, че промяната и е лоша, просто това, че стана заради него ме дразни.
Смятам да приключа на 11 сезон, краят му е достоен за финал на сериала. Разбира се, ще си гледам новите сезони, но не ми се припомнят останалите пълнежи.
Виж целия пост
# 145
Така, гледах он-лайн последно сезон 16/ епизод 15.
Не мога да намеря епизодите, които следват. Знам, че еп. 21 ще го дават в четвъртък по тв.
Къде да гледам 16-20 еп.?
Виж целия пост
# 146
Децата случайно се запалиха по Анатомията и от известно време я гледат много усилено. Припомниха ми как започнах аз да я гледам и с какво настървение я чаках, как преживявах всичко. Оказа се, че аз явно съм спряла някъде на 9 сезон, когато нещата се сбозиха. Гледах смъртта на Дерек - така и не разбрах защо го убиха Sad И пак спрях да гледам. Толкова много любими герои разкараха, превърнаха го в стандартен сериал, а преди беше необикновен, точно заради историите в него. Някой ден вероятно ще го догледам, за да си припомня емоциите. Още си пазя дисковете със сезоните.
Виж целия пост
# 147
Още си пазя дисковете със сезоните.

И аз! Някъде до 9 сезон са ми на дискове.
Виж целия пост
# 148
Най-после го догледах...
Виж целия пост
# 149
Тарталета, явно до там ни е било основно харесването Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия