🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

  • 43 476
  • 730
# 15
Не ми харесва Кристина моделката.
Виж целия пост
# 16
И защо всички си мислят, че сатърът е за месо? Зеленчуците се режат перфектно с него. Не са ли виждали, как китаец с огромен сатър, може да нареже морков на милиметри Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Ох, Виолинкеее, разплете кошницата Smiley Избра Алекс(а имаше избор!), защото работели добре, но го разменя, защото не знаела силните му и слаби страни и да го опознаела!? Rolling Eyes Загубилите черни престилки бяха по учудени и от нас Smiley На сбогуване Елени се почувства по гузно от Виолина. А най-грозно беше Теодора, която работеше точно с Алекс и не блесна самата тя с опитност, да коментира, че не бил силен играч.
Менюто и на двата отбора не ми хареса. Естествено времето пак ги притискаше, но магията на телевизията ги спаси!
Много интересно, че Неда показаха да дере, къса и мачка кефала, отказвайки да почисти люспите, а в чинията на финала представи филе с кожа Wink Не познава продукти, техники, но самочувствие и високопарни приказки я правят да изглежда опитна снобарка.
Кристина бе с изрязани нокти. Мидената ѝ декорация много ме разсмя - трети клас трудово-готварство. Добре, че е я напълни с авокадо и ядки та да отбием здравословния номер.
Радвам се за Димитър. Хареса ми много и представянето на Добрин.
Виж целия пост
# 18
И защо всички си мислят, че сатърът е за месо? Зеленчуците се режат перфектно с него. Не са ли виждали, как китаец с огромен сатър, може да нареже морков на милиметри Simple Smile

Да, и аз бях много изненадана.
Виж целия пост
# 19
Благодаря за темата!
Теодора и мен ме дразни много.
Алекс сам се прецака за съжаление.
Виж целия пост
# 20
Много искам да си взема такова сатърче и аз.
Абсолютен лаик съм в готварството, но се досетих още в началото, че е точно за зеленчуците.  Много е важно за един готвач да е добре оборудван с правилните ножове.
Роу може да изгрубява , но наистина беше много смешна палачинката на Неда. Аз дори бих казала нещо за нея, което после да трябва да бъде цензурирано. Иначе доста нереално си преценя уменията според мен режисьорката, но на мен ми е повече забавна, отколкото дразнеща засега.

Повече се подразних на Петя ( която виждам, че е малко коментирана все още) как по време на екпината игра постоянно внасяше смут и даваше шишове на Виолина месейки се дистанционно на Теодора и Алекс за десерта вместо да си гледа там мръвките.
Точно като дърта свекърва беше. И най-неприятното е, че успя да конфронтира Теди и Вили, а тя остстрани им гледаше сеира.
Виж целия пост
# 21
Тая теодора може ли да е толкова крива? Много неприятна личност с нечовешко самочувствие!
Виж целия пост
# 22
Тая теодора може ли да е толкова крива? Много неприятна личност с нечовешко самочувствие!

Абсолютно. Отвратително човече.
Виж целия пост
# 23
Вярно е, че си пада невротик. Но пък се оказа права затова, че държеше да избели крушите. Виолина само забави процеса, опитвайки се да я спре. После нали дойде шеф Михалчев, и им обясни, че няма такъв вариант за небелена круша и да се спрятат всички да белят.
Виж целия пост
# 24
Нямаше време, щото Теодора остроумничише, многознайка.
Виж целия пост
# 25
Абсурдно беше крушите да се сервират с обелката
Виж целия пост
# 26
Петя наистина е с труден характер, но съветите, които даваше, бяха добри. Видя се после, че идеите на Теодора с крушите да не се белят, не стават и ако не беше Михалчев да се включи в беленето, нямаше да се справят заради нея. Ще я видим и по-натам, но сигурно ще се изпокара с всички, не може тя да прави всичко.
Виж целия пост
# 27
Абсурдно беше и това чудене за тия круши. Няма да ги белим, ще ги белим, няма да ги белим, ще ги белим спираловидно, няма да ги белим, ще обелим две, ама четири, ама всичките, ама няма да ги белим, ама ги обелихме. Такива дискусии губят страшно много време.
Виж целия пост
# 28
Първоначално Виолина настояваше крушите да се обелят, но Теодора и тогава се наложи, че са презрели (което много ме съмнява) и ще се разпаднат. После Токев обясни, че решението е да се пошират на съвсем тих огън.
Виж целия пост
# 29
Добре, защо тогава изобщо се хващат да правят десерт, който очевидно не са правили друг път и не им е ясна технологията??
Пак ще ги заподозра в конспирация от формата, но ми се струва, че може и по сценарий да е трябвало това да правят...
Просто наистина не е никак логично. Все едно аз да кажа, че ще правя пълнени пъдпъдъци, след като дори не съм ги зървала наживо и особено при положение, че ме подпира времето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия