Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

  • 17 237
  • 303
# 240
Добре де, не ми става ясно сега, заблуди в любовта и т н, а кога периода ще стане подходящ за това?
"Заблуди в любовта" това е негативната страна на квадрата ретро Венера в Близнаци и Нептун в Риби.Но има и нещо друго - при указания за кармично обвързване в наталната карта ,такива периоди са много силни за създаване на дълготрайни връзки. Единият партньор се "лепва" за другия и така цял живот.Да не забравяме ,че Нептун е чистата любов,която не иска отплата. Считам,че когато Венера навлезе в Рак, Дева, в Скорпион или Стрелец и направи съответните аспекти  със същия този Нептун нещата ще се изяснят.Разбира се,че трябва да се оценява цялата транзитна картина ,а не само един аспект. Иначе самият транзитен квадрат Венера/Нептун е от 24.04 до 31.05.2020 и след това се повтаря за кратко 21.07 до 02.08.2020 ,като отчитам плюс/минус 5гр. от точния аспект.

Дай Боже да е така и при мен. От вчера се водя обвързана, а дойде като гръм от ясно небе (почти).
Явно не четях поведението правилно (заблуди в любовта), или той се обърна на 180°. Всичко започна при коридора на затъмненията през юли 2018, но пикът беше Август 2019. После затишие с месеци, и сега това.
С Луна в Козирог съм, 7Д.
Виж целия пост
# 241
Квадратурата между Венера и Нептун не е в нейния класически, чист вариант.
На фона на лунации по оста Телец - Скорпион. Периодът на ретроградна Венера в Близнаци на 22-ия градус може да е "говорител" на своеобразна кулминация, получаване на друга гледна точка и изненадваща развръзка. С пренареждащ характер. Посредством комуникация, общуване, информационен обмен. Преразглеждане на стойността, ценността на идеите, информацията, които споделяме и което ни споделят други хора. До които може да доведе желанието да общуваме, комуникираме, разменяме мисли и идеи с тях. За да  се даде път на нещо ново. Нови стойности, ценности. Стойност могат да придобият различните, необичайни неща.
Може да се предоставят метафорично казано очила, през този ретрограден период на Венера, за де се прочете "текст", който е написан със симпатично мастило.

По ретроградна Венера в Близнаци и ингрес на Меркурий в същия знак, можем да получим новина, информация, известие, които могат да поставят общуването с другите, на една по-различна плоскост. Метафорично казано да се вдигне завесата и да се види какво има зад нея. Някоя крастава жаба може да се окаже мечтан принц, а някой принц - крастава жаба.
Фактът че успоредно с ретроградността на Венера, Сатурн и Юпитер сменят фаза, може да е индикация за социалната значимост, роля, която може да има този ретрограден период на Венера.  А управителят на Венера  Меркурий с ингреса си прави тригон с ретрограден Сатурн. Възможно е някакво "прераздаване" на картите.

Добре де, не ми става ясно сега, заблуди в любовта и т н, а кога периода ще стане подходящ за това?
"Заблуди в любовта" това е негативната страна на квадрата ретро Венера в Близнаци и Нептун в Риби.Но има и нещо друго - при указания за кармично обвързване в наталната карта ,такива периоди са много силни за създаване на дълготрайни връзки.

Дай Боже да е така и при мен. От вчера се водя обвързана, а дойде като гръм от ясно небе (почти).
Явно не четях поведението правилно (заблуди в любовта), или той се обърна на 180°.


Вчера, Меркурий транзитираше през градуса на предстоящото слънчево затъмнение в първия градус на зодиакалния знак Рак.  Би трябвало в твоя случай да е своеобразен глашатай на темите, които може да са на дневен ред при теб.
Виж целия пост
# 242
Сега видях, че на МП наталния СЛВ се намира в Близнаци,  сега е завръщането им по нодалната ос.
Натален Сатурн в Риби (транзит Нептун), а Слънце в Козирог.
Много важни съвпади има при него, явно механизмът му е дал тласък.

Имаме толкова много съвпади, че няма как да разбера как си взаимодействат.
Нищо, времето ще покаже, и няма да се вторачвам за сега.
Виж целия пост
# 243
Започнахме т.нар. "коридор"  на затъмненията от 30.05 до 13.06 .През този период ще имаме 3 затъмнения, като започваме днес с Лунно около 22ч в 15-ия тр. на Стрелец, след това - на 21.06  Слънчево в 1-ви гр. на Рак и последното за периода е на 05.07 отново Лунно в 14-ия гр. та Козирог. Днешното е особено напрегнато, защото е в точен квадрат с Марс в Риби. Директно негативно ще са засегнати рождените планети в 15-ия гр. на Дева. Нямаме добри отвеждащи аспекти на небето ,затова днес , ако можем - да си кротуваме. Всички затъмнения са с Уранов характер ,т.е не знаем откъде какво ще изскочи , какво ще се "затъмни" и няма да разберем какво става.Тези явления не на всички хора действат ,затова посочените дати ще са със строго индивидуален характер. Общото е,че не трябва да започваме нищо ново, а да "чистим" стари неща. Повече в сайта astro-titania.com
Виж целия пост
# 244
5 юни 2020, 22.11 ч., вчера вечерта - Пълнолуние по оста Близнаци-Стрелец. Съвпад Слънце-Венера в Близнаци точно срещу Луна в Стрелец. Огромно емоционално напрежение, породено от образувалата се Подвижна Тау-квадратура: Марс и Нептун в Риби, Слънце и Венера в Близнаци, и Луна в Стрелец. Особено силно и осезаемо почувстваха това Пълнолуние представителите именно на подвижните знаци в Зодиака /Близнаци, Дева, Стрелец и Риби/.
Разпределението по стихии /елементи/ е следното:
* Въздух - Слънцето и Венера са в Близнаци, Сатурн е във Водолей, като Венера и Сатурн са ретроградни.
* Вода - Марс и Нептун са в Риби, Меркурий е в Рак, всички те се движат директно.
* Земя - Ретроградните Плутон и Юпитер транзитират в Козирог, Уран - в Телец.
* Огън - Луна в Стрелец.
Темата на това Пълнолуние е образованието, пътуването, ученето на нови неща, приключенията, обучението, търсенето на истината, общуването, комуникациите, боравенето със словото, търговията, сръчността, любознателността, любопитството, пътешествията наблизо и надалеч, докосването до нови територии.


6 юни 2020, 18 ч., Луната все още се намира в Огнения Стрелец и все така е единствената планета в момента, транзитираща в Огнен знак. Напрежението от вчера вече е намаляло, Тау-квадратурата се е разпаднала напълно. Слънцето и Марс воюват помежду си, възможни са конфликти и неразбирателства между зрелите и младите мъже. От друга страна, хармоничният секстил Уран-Меркурий подпомага хората с идеи, като им дарява вдъхновение и интересни хрумвания.
Съвсем скоро, още в 22.44 ч. тази вечер, Луната ще премине в Земния Козирог, с което ще промени напълно енергетиката на отминалото Пълнолуние. Земната Луната ни мотивира да работим, да бъдем концентрирани и устремени към успех, към материален успех и финансови постижения.


7 юни, неделя, денят на Слънцето. Слънцето и Венера обаче все още транзитират заедно в Близнаци, в квадратура с Марс и Нептун в Риби. Меркурий в Рак е в опозиция с Луната в Козирог, възможно е да не успяваме да изразим достатъчно ясно емоциите и чувствата си, и да останем неразбрани от околните. Но въпреки това моментът е благоприятен за всички учени и творци, заради хармоничните аспекти на Меркурий с Уран и Нептун. Луната целият ден е в Козирог и е отлично аспектирана от Уран в Телец. Вечерта ще се образува стелиум в Козирог и Водолей, там ще бъдат заедно Луната, Плутон, Юпитер и Сатурн. Теми ще ни бъдат кариерата, професионалното израстване и това как да ги съвместим успешно с живота ни у дома, с близките и роднините ни.
Виж целия пост
# 245
Е да,нали съм Стрелец,скандала беше неизбежен.
Виж целия пост
# 246
Е да,нали съм Стрелец,скандала беше неизбежен.

Магика, да отчета Биг Скендъл и при мен, нали съм Риби Bowtie На това Пълнолуние именно подвижните знаци бяхме най-силно засегнати /Близнаци, Дева, Стрелец и Риби/... а на мен и Луната ми е в Стрелец... и имам Юпитер в Близнаци... и беше страшноооо..... разбирам те.

8 юни, понеделник, ден на Луната. А тя се намира в Земния Кардинален Козирог, в съвпад с Плутон, Юпитер и Сатурн. Луната е отлично аспектирана от Марс и Нептун в Риби, и вече е намаляваща след Пълнолунната си фаза.
Разпределението по елементи /стихии/ е следното:
* Земя - Луна, Плутон и Юпитер в Козирог, и Уран в Телец, като Плутон и Юпитер са ретроградни.
* Вода - Марс и Нептун са в Риби, Меркурий е в Рак, като и трите се движат директно.
* Въздух - Слънце и Венера в Близнаци, Сатурн във Водолей, като Венера и Сатурн са ретроградни.
* Огън - няма нито една планета в момента, която да транзитира в огнен зодиакален знак.
Съответно водещи са интересът към материалния успех, трудът, работата, чувствата, емоциите, интуицията, умът, идеите, общуването и пътуванията. Възможно е обаче да има спад в мотивацията, в хъса за действие и промяна, в амбициите и пламенността, с които се вършат нещата. Общо взето на представителите на огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/ не им е особено комфортно сега. Останалите си имат различни помощници в лицето на някои планети.
Успешна нова седмица на всички!
Виж целия пост
# 247
И аз нали съм Стрелец, скандали и при мен имаше вчера Grinning

Исках да попитам кога е най-удачно подписване на договор за прехвърляне на собственост ? Трябваше да го получа още през Март, но дойде пандемията и остана за след това.. Сега Венера е ретроградна, но скоро и Меркурий става ретрограден и май няма да има супер подходящ момент Grinning Та се чудя по-добре по време на ретро Венера или ретро Меркурий?  Simple Smile
Виж целия пост
# 248
И аз нали съм Стрелец, скандали и при мен имаше вчера Grinning

Исках да попитам кога е най-удачно подписване на договор за прехвърляне на собственост ? Трябваше да го получа още през Март, но дойде пандемията и остана за след това.. Сега Венера е ретроградна, но скоро и Меркурий става ретрограден и май няма да има супер подходящ момент Grinning Та се чудя по-добре по време на ретро Венера или ретро Меркурий?  Simple Smile

Сигурно ще те посъветват да изчакаш за след 12-ти юли.Simple Smile
Виж целия пост
# 249
Успешна нова седмица на всички, Вихрогонче, но днес аз напуснах работа......
Нещо не издържах.
И сега ми е едно такова празно и нищо не очаквам.
Виж целия пост
# 250
Успешна нова седмица на всички, Вихрогонче, но днес аз напуснах работа......
Нещо не издържах.
И сега ми е едно такова празно и нищо не очаквам.
За добро да е! Напрежението ни дойде на всички в повече тези дни...
Виж целия пост
# 251
Правя включване след дълго отстъствие Flushed
Като един представител на слънчев и по асцедент близнак, ще споделя и аз с мои наблюдения.
Нямам приятели и познати в момента, откак почна ретро Венера, да нямат проблеми в личен план. При някои е наистина с негативни последици, но рертроградността изисква от тях сериозно преразглеждане, което те не правят. И разбира се, пълнолунието от 5ти беше просто една сериозна кулминация при всички ни. Главата ми щеше да се взриви ( беше по линия на слънцето ми при мен).
 Помете по много начини. Но тъй като Венера ми е ретроградна точно в близнаци по натал, всичките ми промени са един вид "всяко зло за добро". Тя попринцип ми е страшен катализатор на промени, тъй като ми е и в първи дом. Още се отърсвам от някои неща, но като цяло имам развитие, породено от сериозни промени в личен план.
Винаги много ме засяга Венериното ми завръщане (почти толкова, колкото Соларното) . Предстои ми тепърва лятото, а на всичкото отгоре съединението на Венера и Северният възел ще бъде върху моята натална ретро Венера. Satisfied Вярвам, че ще е на много хубаво, ще пиша наблюдения като дойде моментът.
Да споделя и лични преживявания от Нептун. Много ме удари квадратурата на транзитиращия към асцедента, а отделно пък тр. Сатурн е върху наталния Нептун. Буквално се чувствах като премит парцал, рев без причина, премазана. Посегнах към билки и чайове, без да прекалявам, малко ми укротиха нервите и успях да се центрирам. На всичкото отгоре, асцедентът на солара ми е Риба и управителят е в първи дом. Ще я видим тази година явно имам да уча уроци по този архетип.
Виж целия пост
# 252
Успешна нова седмица на всички, Вихрогонче, но днес аз напуснах работа......
Нещо не издържах.
И сега ми е едно такова празно и нищо не очаквам.

Есме, съжалявам да го разбера. Обаче дано това се окаже за теб важен преломен момент, нещо като трамплин, от който да отскочиш напред и нагоре за по-добро за теб самата бъдеще.

Луната се намира във Въздушния Неподвижен Водолей, поради което водещият елемент днес е Въздухът: имаме Луна във Водолей, Сатурн в съвпад с нея във Водолей и Венера и Слънце в Близнаци. И двете Светила транзитират във Въздушни зодиакални знаци в момента, което означава, че на преден план излиза умът, интелектът, разумът, идеите, които ни хрумват. Колкото до останалите стихии, те са подредени така: Водата е представена от Меркурий в Рак и от Марс и Нептун в Риби, а Земята - от Плутон и Юпитер в Козирог, и от Уран в Телец. Нямаме планета в Огнен знак, а ретроградни са Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон. Желая хубава вечер на всички!
Виж целия пост
# 253
И да добавя - докато Луната е във Водолей , Меркурий, Венера, Уран и Луната образуват прекрасен аспект по управление : Меркурий е управител на Венера, тя - на Уран, той - на Луната , тя пък на Меркурий и така се затваря хубава конфигурация. Страхотен обмен между тези 4 планети - ще ни е леко, ще си правим планове за у дома и близките, за нещо красиво и щастливо. Разбира се ,Уран ще внася елементи на изненада,изключителност, и различност,както и креативност.
Виж целия пост
# 254
Трябват ми аспекти за случване на нещо дръзко, нестандартно, леко налудничаво дори. Thinking Привидя ми се в написаното от Титания. Smiley
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия