Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заедно вкъщи във Варна

  • 15 349
  • 477
# 465
Тезата на лекарката е, че е  имало и по-опасни епидемии. Сега номера на СЗО е минал.(цитат) На настоящите политици изобщо не вярвам. Умират лекари, те премахват ИП...
Виж целия пост
# 466
... При свински грип се заразяват 1,5 млрд. и умират 500 млн.
...

Кога това?
Източник някакъв може ли?

Щото и според Мангъров в България са починали 4000 млади, много от които бременни, както и 11 новородени, ама официален източник не съм видяла.
Не твърдя, че няма, просто ми е интересно да го видя.
Виж целия пост
# 467
2009 г.- изявление на д- р Антония Първанова. Била е евродепутат в ЕС тогава. Посочила съм предаването и източника.
Виж целия пост
# 468
Д-р Първанова е точно толкова "източник", колкото и споменатото от Мангъров.
Тукцифрите са доста различни...
Виж целия пост
# 469
Следя изявите през годините на триото Кунчев- Кантарджиев-Мангъров. Винаги са пеели в един глас. Сега третият има диаметрално противоположно становище. Това е много притеснително. Тотално не знаят какво да правят. За мен истината е, че този вирус няма нищо общо с грип или респираторен такъв. Това е вирус подобен на СПИН, който поразява различни органи, непредвидимо, но както повечето случаи при ХИВ, леталните случаи са от пневмония. Няма прилепи, няма batwoman, няма миене на ръце и кихане в ръкава...
Виж целия пост
# 470
Информацията на д- р Първанова е като пряк наблюдател и депутат в европ.парламент. Определено е по- достоверен източник.
Виж целия пост
# 471
Сигурно е така. И е единственият източник, който твърди, че са "заболели 1.5 млрд и са загинали 500 млн".
И като беше депутат и пряк наблюдател, що не алармира целокупното население, поне българското, тогава? Защо го казва сега, след 10 години?
Виж целия пост
# 472
Само да кажа че мнения на хора обвързани с политиката не смятам за обвктивни.Вкл и това на Първанова.
Виж целия пост
# 473
Краят на ИП се вижда вече, но за това пък от понеделник започва ремонт на Аспарухов мост. Платното в посока Бургас ще е затворено и движението ще се извършва двупосочно в платното аспарухово--> център. Официално ще продължи до края на месец юни. Както се казва - честито!

И аз седя и си мисля, какво аджеба им пречеше да го направят това нещо от средата на март до края на април, началото на май? Времето беше чудесно, движението крайно ограничено. Мисля, мисля и не стигам до нищо логично, явно съм глупав. Или пък всички замесени им харесва да бъдат благославяни от шофьорите, които пъплят в колоната.

хубава работа, ама българска. Simple Smile
Виж целия пост
# 474
Вечната Хидрострой трябва да довърши и др. си поръчки. Други фирми няма....
Виж целия пост
# 475
Около Руското училище  няколко пресечки са затворени и маркират синята зона,почнаха сега дейностите точно с отпускане на мерките.
Виж целия пост
# 476
Не е само там, от 2 седмици в района зад Винс се работи усилено по улиците, някои от тях дори ги правиха на цяло, а не само кръпки. Все пак пари ще събират, трябва да е малко по-представителен асфалта Grinning

Информация за двамата положителни от вчера.

Двама моряци са новорегистрираните с COVID-19 във Варна, съобщи областният управител Стоян Пасев, цитиран от "Труд". Преди повече от 2 седмици те се завърнали от Англия, след като контрактът им на пасажерски кораб приключил.

Веднага били поставени под 14-дневна карантина. Единият се усамотил на вилата си. След като периодът на самоизолация изтекъл, решил да се изследва за COVID-19 в една от лабораториите в града, преди да се прибере у дома. Тестът се оказал положителен. Морякът уведомил колегата си, който също се изследвал и се оказало, че е заразен.

„Направени са им повторни тестове в УМБАЛ „Св. Марина“, които също са положителни. Тъй като са в добро здраве, двамата са поставени под 28-дневна карантина“, обясни Пасев. Изследвана е и съпругата на втория моряк, която е контактувала с него след завръщането му. Чака се резултат.
Виж целия пост
# 477
Мамка им и зона, не се наядоха...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия