Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заедно вкъщи в Русе

  • 2 703
  • 31
# 15
Явно зависи от местоположението. На Лидл до болницата баща ми ходил 2 дена подред и не чакал, имало по 20 човека опашка.
Четох, че Медика били готови, не знмам колко легла има, но като знам с майка ми колко чакане и местене от отделение в отделение беше и без вирус, сега какво ще е... Пазете се да не се налага. Като се има предвид, че в Сф. не могат да се оправят и хората почиват, тука... Не ми се мисли.
Виж целия пост
# 16
Днес се появи статия, че в УМБАЛ Канев е прието ромско семейство, което е изгонено от Франция и е с положителна проба за корона вирус, но след няколко часа мистериозно изчезна.
Виж целия пост
# 17
Това звучи странно. Какво значи изгонено и как са се прибрали. Следя какво става там, защото дъщеря ми е там и доста хора се опитват да се приберат от седмица неуспешно. Повечвто летища са затворени. Мисълта ми е дали е вярно? Да не се плашим излишно
Само питам?
Виж целия пост
# 18
И аз не знам, от ТВН изтриха статията. От написаното останах с впечатление, че във Франция са им направени проби и са били положителни и са ги изпратили да се прибират в България. Пишеше, че имали някакви декларации, че са болни.
Виж целия пост
# 19
Да изчакаме до утре, вероятно ше кажат, ако е вярно. Но се изненадвам, заради затворените граници и летища. Билетите за останалите полети удариха небесата.
Във фейса също има спор по темата, сега го потърсих. Щом са го свалили или е фейк или не е доказано.
Аз лично се съмнявам да няма болни в Русе, по вероятно не са изследвани и не са се обадили защото нямат усложнения. Дано така минем, по тънката.
Виж целия пост
# 20
Не е доказано още, така като гледам. Ето статия по въпроса.

Виж целия пост
# 21
Ако ги е имало ги няма вече.
В Русе някой стабилно се грижи да сме спокойни. Бъдете здрави.
Щях да казвам нещо...ама забравих
Пп, сетих се, в Рамус правят тестове яма хич не им вярвам по принцип
Виж целия пост
# 22
Това ми намирисва на чалъм за минаване на граници. Болен съм пуснете ме, че да ви се махна от главата. Как на хвърчащ лист, няма ли подпис печат. Те си имат специални бланки французите. Дано съм права.
Виж целия пост
# 23
Една приятелка,която вярва,че всичко това с вируса е измислица,ми каза,че коронавирус имало в гербаджийските градове,а в такива с кметове от БСП-не😂.Чували ли сте тази теория,т.е всичко е нагласено от правителството.Ама то вече какви ли не конспирации има по темата.
Виж целия пост
# 24
Вземаш градовете и проверяваш кой кмет какъв е и ще си отговориш на въпроса. Според мен това е пълно безумие - тази теория. Ако е така корона вирус ще има само в България, а той е в цял свят.

Да кажем, че корона вируса не е измислица. Факт е, че има такъв. Обаче покрай него се мътят и други неща, които надали ще са много приятни....
Виж целия пост
# 25
Е вече и ние се включихме в картата Sad ...не че щеше да ни се размине де
Виж целия пост
# 26
Знае ли се кой точно е магазинът в Русе, който ще бъде затворен, от който е пазарувал болният? Аз прочетох само, че е от централната част на града.
Виж целия пост
# 27
До колкото разбрах е магазин Зари в района на първо районно който е
Виж целия пост
# 28
И как може такова нещо, доктор без защитно облекло, според мен сега ще стане лавинообразно за съжаление.
Виж целия пост
# 29
И как може такова нещо, доктор без защитно облекло, според мен сега ще стане лавинообразно за съжаление.

Да и то пулмолог точно.

Или най-вероятно е имал маска, но не и специалното облекло
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия