Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

  • 31 084
  • 781

Анкета

Коя ще бъде следващата отпаднала двойка?

Опции:

# 15
Благодаря за темата!
Симона е толкова колоритна и искам да остане, да видим докъде ще стигне.
Виж целия пост
# 16
Нямам никаква идея кой ще или кой искам да отпадне с тези "правила". Така като са повече е по-весело Smiley
Виж целия пост
# 17
Симона не мога да я търпя, изцяло противна ми е.

От жените красавиците са доста. От мъжете симпатизирам на Емил.
Божидара ми е супер лъчезарна и естествена- ако отслабне, според мен ще загуби голяма част от чара си.
Виж целия пост
# 18
Благодаря за темата!
Симона е толкова колоритна и искам да остане, да видим докъде ще стигне.
Симона до никъде няма да стигне, все на същото място си тъпче и в живота, и в предаването. Солидна доза мрънкане и стягане на мъжа. Иначе мисля, че в някое от предаванията казваше, че се чувства в застой в живота - за образование/работа/дом/7 години майчинство, нещо такова ми се мотае.
Виж целия пост
# 19
Е то си е така, тя от ученическата скамейка е скочила в родилното, образно казано. Простее ми Симона и то доста. 7 години по майчинство, аз щях да си сложа въжето отдавна.
Виж целия пост
# 20
В анкетата гласувах за Момчил и Веселка. Станаха ми неприятни от последната игра.
На мен играта ми хареса, нищо, че в началото и аз като Пламен не схванах регламента. Беше провокативна и имаше много разочаровани. Някои успяха да прикрият обидата си, както и трябваше, а други като Момчил суфлираха всеки път, в който си чуеха името. Момчил не вярваше, че останалите имат такова мнение за него и Веселка, и остана доста разочарован.
Така на пръв поглед Анселита и Мартин изглеждаха също изнервени, но не чух да се обясняват като него. Симона, колкото и да не е харесана и колкото и пъти да си чу името, не видях да е обидена и да се сърди. Напротив, прие всичко от забавната страна. Може и вътрешно да не й е станало приятно, но не го показа. Харесвам хора, които могат да се самоиронизират, а видяхме, че там има доста такива. Всички са наясно, казаха го и няколко пъти, че е социално предаване и според мен едно от най-важните неща, ако искат да останат и продължат е да са възможно най-близки един с друг, а не както Доротея и Димитър да странят и после да обвинявате другите, че не ги разбират. Все някакъв "гръб" трябва да си имаш. Тях двамата ги харесвах, но наистина Доротея се изложи с държанието си в тази игра. Показа злоба и така само затвърди мнението на останалите. Според мен двамата с Димитър наистина бяха силна двойка и играха добре игрите, но отлъчването им от останалите им изигра лоша шега и затова се стигна до тук.
Играта със сглобяването на стол ми беше малко скучна, защото приличаше на една друга, която играха.
Красота между участниците обсъждахте,   но красотата е субективно понятие. Калина е симпатична жена, но не мога да кажа, че е красива според мен. Анселита без този грим ще е по-добре. Симона също ми е симпатична в лице, никой тук не я спомена. Искра изобщо не ми хареса, както масово тук четох. Мъжете няма да ги коментирам.
Виж целия пост
# 21
Кои двойки според вас са най-застрашени ако отидат на елиминация и кои двойки според вас са най-харесваните от останалите? Макар че то това вече не знам дали ще е основен критерий, тъй като остават все по-малко и трябва и стратегия да се вкара, а не само по симпатии.

За мен най-застрашени са Момчил/Веселка и моите хора, Искра/Йордан. Аз им стискам палци всеки път да не стигнат до елиминация, но според мен един път да се издънят и могат и да ги изгонят. Според мен им завиждат, а и не ги харесват много, много. Не ги виждам да са много социални, обикновено си мълчат или не правят нищо. Абе усеща се една дистанцираност и от тях към групата и обратното. Дано бъркам ама надали... Момчил и Веселка пък обратното са доста емоционални, експресивни, активни, но се изхвърлят прекалено много и олекват по много направления, особено Момчил. Който и е с едно голямо самочувствие и усещам как останалите мъже не го приемат много добре.

Иначе сред най-харесваните/популярните са Емо/Калина, Марти/Анси и Елена/Пламен. Поне така си мисля, макар че Пламен попресолва малко манджата.

Златна среда са ми Божидара/Деян и Симона/Велислав.
Виж целия пост
# 22
И аз мисля, че ако Искра и Йордан отидат на елиминации, ще ги изгонят. Определено са много силна двойка и веднага ще си ги изпратят.
Йордан е доста социален, за Искра не мога да кажа, но явно това, че живеят в Лондон от много години, кара хората да ги намират за двулични, а според мен това е грешно разсъждение.
Аз противно на повечето мнения тук, не симпатизирам на Божидара и Деян. Да, интелигентни са, разбират се, намерили са си баланса, но не ме грабват. Божидара се опитва да се изкара, че е доста над нещата, но смятам, че до голяма степен е и лицемерна и държи да печели на всяка цена.
Виж целия пост
# 23
Искра ми е много потайна.. от типа хора,които не можеш да ги разбереш какво мислят
Виж целия пост
# 24
Аз мисля, че по-скоро е по-обрана и притеснителна.
Виж целия пост
# 25
Сега намирам темата. Да си кажа, че още не мога да й свикна - Анселита не се ли вижда на какво мяза в огледалото, с тея устни очертани половин сантиметър нагоре - буквално изглежда сякаш има мустак Grinning От мъжете най-симпатичен ми е Емил Simple Smile
Виж целия пост
# 26
Искра ми е много потайна.. от типа хора,които не можеш да ги разбереш какво мислят

e то не е и нужно
Виж целия пост
# 27
Мерси за темата, гласувах за Симона и Велислав, макар че се съмнявам това да се случи тази седмица. Според мен малко ги бутат от предаването, може би защото знаят, че биха били интересни на повечето зрители. Те са от онези участници, към които е трудно човек да остане безпристрастен, а аз самата не знам истеричната, постоянно избиваща някакви комплекси Симона или мекушавият чехлю Велислав ме дразни повече Joy

От мъжете донякъде харесвам Мартин. Той ми изглеждаше най-искрен, между другото, когато се опита да защити половинката си от водната струя.

А Емил с тези слаби татуирани ръчички и голяма глава не знам как е натрупал всичките бройки, ама това сигурно, защото не разбирам от рап Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 28
И на Калин жена му - Емила. 😂

Емил се казва рапърът, но бая се почудих кой е този Калин. 😁
Виж целия пост
# 29
Като сме тръгнали да ги обсъждаме, аз да си кажа, че за мен Калина е най-добре изглеждаща от жените, след нея е Анселита с условието да е без грим. Елена никак не ми се вписва в графата хубавици, нито пък Искра. Весела ми прилича на циганка. Божидара и Симона са симпатични в лице. От мъжете никой не ми харесва. Георги ми беше симпатичен като мъж, но те отпаднаха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия