Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

  • 19 568
  • 594
# 585
Много ми е забавно, когато някой напише нещо и после каже "мое мнение". Сякаш това задължава останалите да не отговорят на мнението.  Грешка Wink

Другото забавно нещо - когато даден продукт (филм, сериал) няма някаква  особена стойност, като преимущество се изтъква, че показва действителността. Ето, ние се осмелихме, показахме я пустата действителност, отворихме ви очите. Груба грешка Wink
Първо - както виждате, това не е действителността за много хора. Второ - ако искам да гледам действителността, ще си пусна документален филм или репортаж.  Трето - каквато и да е историята, ако имаме добър сценарий, диалози, интересни персонажи, от там добри режисура, игра, заснемане, сериалът ще се хареса. Както и други припомниха, Под прикритие е сериал точно за ъндърграунда, но беше харесван и от зрители, които не са част от въпросната действителност. Просто е много по-добър от Луната.
Четвърто - каква беше идеята в сериалите да се включат пожарникари и да има снимки с униформи, коли и в самата пожарна? Защо сериалът се изтъкваше с това? Можеш ли да обясниш?
И пето - ако не харесваме нещо, не значи, че не сме разбрали великата идея и послание. Понякога такава няма.
Виж целия пост
# 586
За действителността гледам новините 😆 тоест там я отразяват, а аз гледам да не ги гледам много.
Относно "мое мнение", ами че твое е, никой не е казал, че е негово! Аз под такива смешни мнения не се подписвам. 😁
Виж целия пост
# 587
Много ми е забавно, когато някой напише нещо и после каже "мое мнение". Сякаш това задължава останалите да не отговорят на мнението.  Грешка Wink
И сякаш останалите пишат мнението на съседката.
Ми то си е съвсем нормално, щом някой пише, да го пише от своя гледна точка, да превръща в текст мислите си и т.н... Едва ли тук пишещите го правят с опряно в главата си оръжие.

С Азалия🌺 сме писали почти едновременно, но дори и да не бяхме, единодушието по темата май е ясно. Само сега да не излезе, че всички тук пишем мнението на някого конкретно
Виж целия пост
# 588
Не е тайна, че масата хора, пишещи в темата не харесват сериала. На тази група хора наистина ни е интересно какво харесват у него тези...които го харесват.
Но доводът - показва действителността - е наистина тъп.
Това ми е като другото любимо (често срещано в ОЖ) - сериалът показвал живия живот. Ми за живот след смъртта все още няма доказателства, колко и древните египтяни да са се кефили на идеята Joy
Виж целия пост
# 589
О,има куп такива изрази, друг любим е "ами аз съм себе си"! Мче кой да си, ако не себе си? 🙄😆 Какъвто и да се покажеш на хората, все си ти, не е някой друг. А, ако смяташ обратното или си лицемер, или глупак.
Виж целия пост
# 590
Стефка Янорова в момента по нова тв при Мондьо
Виж целия пост
# 591
Дори и да е такава действителността както я показва Фучката защо няма смислени диалози и някакво развитие на героите.Насипани като с лопата герои,вместо да има финал тя си отваря вратичка за сезон 2 и т.н.Не и се получават филмите и това е.Дори и такава да е действителността то я претвори смислено,а не с реплики на актьорите ,които  Фучката като че ли ги е писала на коляно.
Виж целия пост
# 592
До сега не съм попадала на по-бездарни сценарии , а жената е и претенциозна . Направо и се чудя на нахалството . Взима  отношение към разни политически въпроси и си вярва . Явно и на нея трябва да благодарим ,че я има .
Виж целия пост
# 593
О,има куп такива изрази, друг любим е "ами аз съм себе си"! Мче кой да си, ако не себе си? 🙄😆 Какъвто и да се покажеш на хората, все си ти, не е някой друг. А, ако смяташ обратното или си лицемер, или глупак.
Ооооо, това като го чуя (“аз съм себе си”) , честно ...избива ме на агресия ( нещо ,което не ми е присъщо)..т.е. направо  ставам “не себе си “ 😉!
И....ако това е “отражение на живия живот” .....по -добре да се захващат с “Книгата на мъртвите” и да черпят идеи !
Виж целия пост
# 594

 Ако не друго , Фуча поне може да ни вбесява така , че да поддържаме огъня в темата до следващ сезон .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия