Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 104

  • 18 424
  • 771
# 765
Здравейте пак от нас с Хари. Сега се връщаме от ветеринаря. Тест за Гиардия положителен. Според него си е дошла при нас с нея, но се е активирала след падане на имунитета след ваксината. Та сега взехме лечебна храна и лекарства, както и два пробиотика за днес и утре. Сега притеснението ми е и за нас и децата. Четох че паразита се предава и на хора. Имате ли такива случаи и да се притеснявам ли наистина? Обикновен почистващ препарат за под дали я убива? Ние с такива бършем след всяко изхождане попаднало на пода вместо на памперса.


Извинете за тъпия въпрос, обаче, защо не се вижда кръв на този тест? Със слюнка ли се прави??

Много сте сладки Blue Heart
Ний сме добре, с изключение на моето диво желание да удуша някого, особено следния диалог ме изкарва от нерви:
" как си?"
" кофти ми е, тежи ми, кръста ме боли"
"еееее още колко по-зле ще става"
ПС.
Днес станах с мерак да тренирам - йок. Гади ми се, тумбака ме боли и изобщо, може ли пак да се събудя, ама читава?
.
Госпойцата утре ще бъде изпрана. Не си давам мого зор, че заради ремонта в нас то и аз като се изкъпя не ми личи.

Духче, върна ме 5 години назад... Simple Smile Търпение му е майката... И релакс! Не върши работа, която някой друг би могъл да свърши, не пести пари... Wink За трениране - остави го за "после", кво ти пука... Разходки е достатъчно Simple Smile
Виж целия пост
# 766
Не е с кръв а с изпражнение. Това е чревен паразит. С една клечка ѝ бръкна отзад и натърка теста.
Виж целия пост
# 767
Момичета, някой да направи нова тема, че сме на 52ра стр. и ще ни заключат.
Виж целия пост
# 768
Малко по-късно ще се заема, че вчера бях дневна и не остана време.
Виж целия пост
# 769
Момичета, още свиквам с мисълта че имаме кутре. Голяма съм параноичка, следя го за всичко, кога хълца, защо киха. Постлала съм му едно одеалце да лежи на него, но избира всяко друго място, но не и на постланото. Явно му е топло, знам ли, спи на теракота, мен пък ме е страх да не изстине. Вчера си игра с една тенис топка, мъхче ли е глътнал не знам, киха и повърна малко. Абе какво да Ви кажа като бебе го гледам този хубавец! И толкова му треперя. Изкарваме го само на едно и също място, като не му се дава нищо да пипа и да се рови, докато не се поставят всички ваксини няма да си отдъхна! 
Виж целия пост
# 770
Кутрето няма да легне там, където не му е комфортно. Чудесно си знаят най-доброто място, ако ще на нас да ни се струва неподходящо. За това и не намирам за добра идея влагането на пари в скъпи бутикови легла и аксесоари, при положение, че им се радваме само ние. Вместо да се сгуши като за снимка върху ръчно изработено легло за сто и кусур лева, кучето ще се просне най-демонтративно на плочките пред някоя врата, от която за наш ужас става течение. Ама на него му е кеф така.
Швепса вече втора седмица се е смъкнал на постелката си до нашата спалня. Есента се качи върху леглото ни и изкара зимата спейки вечер там, но явно времето се затопли достатъчно, за да се изсели, .... там, където му е мястото!, хмх, ама ха и така. Хич не знае келешът къде да спи. Точно над спалнята ни, мъжът ми монтира на тавана инфрачервен панел, който е форма на отопление за зимата. Принципът му е да загрява обектите в помещението, но и излъчва пряка топлинка - тире точно спалната е под него. Та - не са прости животните, щом цяла зима не можахме да си мръднем юргана от 14-те кила, които се простираха ежевечерно върху него с вирнати нагоре лапи и потреперващи от хъркане бърни.
Виж целия пост
# 771
Сиви, сега ще я пусна аз, не се притеснявай.
Заповядайте в новата тема Hug
Тема 105
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия