Лидл 139 - Майски вълнения

  • 108 683
  • 2 071
# 15
Италиански са били винаги бутовете, екстра са за супа.
Благодаря за темата Flowers Bouquet ! Записвам се да следя и аз.
Направих пуешките бутчета на супа, доста ги поварих, но станаха добре при обезкостяването не ми се видяха жилави.
Апержите нещо ми понамирисваха неприятно на места, та голямо белене и миене падна и приключвам с тях.  Друг път направо буркан с готови ще си взема.
Виж целия пост
# 16
Момичета, за пореден път съм много разочарована от пул. бутчета и мисля повече да не взимам. Вчера ги купих, срок на годност до 8.05,не искам да ви кажа на какво смърдят
Може пак нечий нокет да е играл Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Благодаря за темата!

Това да не е английския бекон, той се предлага суров, на мен ми харесва, бързо се приготвя на тиган-грил.
Със сигурност не откривам топлата вода, но преди време мм е купил някакъв бекон от Лидл и съм го бутнала във фризера. Суров е и бях решила да го готвя с нещо,но се оказа на слайсове с лек опушен аромат, страшна карбонара стана с него и тяхната сметанка
Виж целия пост
# 18
И аз в майската тема. Не пиша, но Ви чета, и сте ми полезни при пазарането. Повдигам си въпроса от старата тема за електрическа кана за вода, има ли изостанали в някой варненски лидл?
Виж целия пост
# 19

Dicewithoutnumbers
Почти винаги така миришат, заради газовата среда на вакумиране е.
Погрешка отговарях в старата тема, някой питаше за негорчив зехтин. Primadonna 1л, стъклена бутилка, светло зелена капачка и етикет. Беше на промоция миналата седмица. той не горчи.
Виж целия пост
# 20
Ако днес видите заредено уискито Кралица Марго което е от утре, свиркайте.
Виж целия пост
# 21
Ако днес видите заредено уискито Кралица Марго което е от утре, свиркайте.
Леми, то не е ли постоянен асортимент, и намалено от понеделник? Не съм сигурна за това отлежалото...
Виж целия пост
# 22
И аз мисля, че е в асортимента, така че няма как днес да му намалят цената. Някой пробвал ли го е? Че другото Марго е адски гадно.
Виж целия пост
# 23
Да онзи ден го видях . Явно е постоянен.
Виж целия пост
# 24
Тези пастети как ги ядете, не ви ли е страх че е пълно с боклук вътре?
Що да са пълни с боклук? Чудни са.
Доматки забързах 3 кила зелени и 1 червени, да си зреят на терасата, да има и за другата седмица.
И десетина моцарелки, че да поошмулим домашния босилек 😁
Виж целия пост
# 25
Благодаря за прекрасната тема.

Тези пастети как ги ядете, не ви ли е страх че е пълно с боклук вътре?
Моцарелките са супер на тази цена, утре ще ходя за още. С розов домат от К, са топ на топа...ще пропия ракия от толкова салати...
Пастетите, които тази седмица са намалени, в кафявите кутийки са с много добър състав, поне патешкия и гъшия.
Виж целия пост
# 26
Аз да споделя мнение за чоризото от испанската седмица. Ние много обичаме и сме купували и хубаво от тематичните седмици, но последните три пъти не става и не става. Взимаме от пикантното. Исках да взема и от онова, дето е нарязано и вакуумирано, но при нас беше свършило. То по принцип е хубаво, нищо, че излиза малко по-скъпо.
Виж целия пост
# 27
Сигурни ли сте, че е същото, да не го бъркате с 3 годишното Thinking
Виж целия пост
# 28
За пастета. Четох преди време как се "добива"пастета от гъши дроб, и от тогава не мога да се пречупя да купя пастет. То не че има месо или дроб вътре, ама "страх лозе пази".


Леми, намалено ще е 8 годишното.
Виж целия пост
# 29
Лъки, въпроса е, е ли 8 годишното постоянен асортимент, или не. Та да зная да се пробвам ли да го търся днес. Thinking
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия