Сочни шницели!!

  • 47 713
  • 30


Сочни шницели!!

500гр. кайма
2 яйца
2 суп. лъж. кис. мляко
1/2 ч.л. сода
1 скилидка чесън
сол
чер. пипер
кимион
магданоз
чубрица
(малко настърган кашкавал няма да навреди)

за паниране:
галета
2-3 яйца


Омесвате всички продукти (без яйцата и галетата) и оставяте в хладилника за 2-3 часа. После оформяте шницелите и овалвате в яйце, галета, яйце, галета и пържите на слаб огън. Да Ви е сладко!



Виж целия пост
# 1
Изглеждат разкошно! Ще се опитат при първа възможност с гарнитура "златните картофки".   chef
Виж целия пост
# 2
Изглеждат разкошно! Ще се опитат при първа възможност с гарнитура "златните картофки".   chef

 Laughing Точно така ги сервирах  Joy
Виж целия пост
# 3
Аз когато пържа с яйце и галета ми остана сурово вътре.(и не съм и повтаряла повече)
Да не би тайтана да е в слабият огън?
Виж целия пост
# 4
Аз когато пържа с яйце и галета ми остана сурово вътре.(и не съм и повтаряла повече)
Да не би тайтана да е в слабият огън?

Може би - аз го пържа на 3 от 6 на котлона. По-бавно става, но става хубаво и ги обръщам един два пъти  Peace
Виж целия пост
# 5
Leo, като ти гледам рецептите, мечтая да си сменя пола и да ти стана мъж! Mr. Green
Виж целия пост
# 6
Leo, като ти гледам рецептите, мечтая да си сменя пола и да ти стана мъж! Mr. Green

Той моя мъж затова не ме дава  Joy
Виж целия пост
# 7
а каква е рецептата за картофките че немога да я намеря нещо
като се пържи на слаб огън не стават ли много мазни
Виж целия пост
# 8
а каква е рецептата за картофките че немога да я намеря нещо
като се пържи на слаб огън не стават ли много мазни

Ето рецептата за картофките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=114795.0
Виж целия пост
# 9
Leo,днес направих шницелите Party.Много вкусни станаха.Децата си облизаха пръстите Laughing.Благодаря ти за рецептата.  bouquet
Виж целия пост
# 10
Ле лееее какъв вид има - Страхотно - дали наистина не остава сурово от вътре и дали гаранцията е слаб котлон  newsm78
Виж целия пост
# 11
Правих ги,изобщо не станаха сурови отвътре.Наистина са сочни и много вкусни Grinning Който ги пробва няма да сгреши Peace
Виж целия пост
# 12
Правих ги,изобщо не станаха сурови отвътре.Наистина са сочни и много вкусни Grinning Който ги пробва няма да сгреши Peace


ок много благодаря за отговора / не за друго , но някой беше споменал в темата/   bouquet
Виж целия пост
# 13
аз ще ги пробвам скоро, каймата каква трябва да е ?
Виж целия пост
# 14
Мерси за рецептата, наистина стават доста апетитни тези шницели.
Виж целия пост
# 15
Имам спешно, да го нарека питане...

ЗАбъркала съм каймата и тя отлежава в хладилника. Но ми се струва, че като сложих яйцата(две айца, както в рецептата), стана малко рядка. Как ще оформя шницелите?На мен ми се струва невъзможно  Rolling Eyes  Embarassed

Може ли да я сгъстя с нещо и ако да, с какво?
Виж целия пост
# 16
Аз още не съм ги правила / това ще стане утре/ но мисля че ако сложиш кашкавал ще се сгъсти Всъщност защо ти стана рядко не би трябвало  newsm78
Виж целия пост
# 17

 Ами в момента нямам кашкавал, затова и не съм сложила...

А стана рядко, защото каймата ми беше 400 гр. и 2 яйца явно и дойдоха много  ooooh!

Сега се чудя какво да я правя...  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 18
Аз винаги вземам кайма по 500гр. , от нея отделям малко за супа и останалото правя на шницели, по рецептата на Лео и винаги слагам по едно яйце. Ами по вкусни шницели не сме хапвали в нас.
  Малко пояснение, винаги ги правя предварително, нареждам ги в тавичка и чак тогава започвам да пържа. 
 
Виж целия пост
# 19
Изглеждат превъзходно,днес ще ги пробвам,но ме интересува какво количество се получава.
Виж целия пост
# 20

 Ами в момента нямам кашкавал, затова и не съм сложила...

А стана рядко, защото каймата ми беше 400 гр. и 2 яйца явно и дойдоха много  ooooh!

Сега се чудя какво да я правя...  Rolling Eyes


Извинявай , но ме нямаше и затова не ти отговорих  Embarassed Какво стана със шницелите като прочетох ми се стори че май си променила рецептата ако каймата е по малко , то и яйцата трябва да са по малко Дано се е получило Съжалявам , малко късно се включих  Embarassed
Виж целия пост
# 21
Страхотно изглеждат, огладнях!  bouquet  chef
Виж целия пост
# 22
Моля,кажете ми как успявате да ги потопите в галета и яйце,без да се пръскат или да ви останат по ръцете.Аз това не мога да го направя.Шницелите изглеждат страхотни(не съм ги пробвала),но как успяваш да ги оформиш по този начин?Аз последно правих картофени кюфтета-голямо мацане падна и въпреки това не приличаха на кюфтета.
Виж целия пост
# 23
Ами каймата ми беше само със 100 грама по-малко от рецептата(такава си беше оригиналната опаковка, с този грамаж), но може яйцата ми да са били по-големички..не знам и аз..Стана доста рядко. Мъжът ми като се прибра от работа ги оформя(едва) и топи в галета и яйца, ама бая се озори..Рядко си беше...  ooooh!
Виж целия пост
# 24
Понякога ,като пържа,олиото ужасно много се пени.Какво да правя,направо не се вижда нищо от това.
Виж целия пост
# 25
Страхотно изглеждат, огладнях!  bouquet  chef
И аз!   chef
Виж целия пост
# 26
Леелеее Лео...тези твои шницели ще ги опитам на всяка цена!! Heart Eyes Изглеждат изкушаващо... Crazy
А  освен това много ти харесах рецептата за спагети със сметана и кремирши....е това ще се пробва също  Heart Eyes
Разгледах ти албумчето и.... ми текоха лигите като на куче... Sunglasses
 Ти си страхотна кулинарка!   chef  Ти и Габи сте ми фаворитките.... Hug
Виж целия пост
# 27
здравейте Stop
Поневе съм новатор и същевременно експериментатор в кулинарните среди, а като гледам тези шницели.... Heart Eyes
Та исках да попитам...с телешко месо не би трябвало да има някаква съществена промяна в начина на приготвяне, нали? Embarassed Rolling Eyes
Виж целия пост
# 28

Та исках да попитам...с телешко месо не би трябвало да има някаква съществена промяна в начина на приготвяне, нали? Embarassed Rolling Eyes

Мисля че не би трябвало  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 29
Станаха уникални!Благодаря за вкуснотииката  bouquet
Виж целия пост
# 30
И аз така ги приготвям. Стават невероятни  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия