Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

  • 22 424
  • 808
# 795
Аз ви давам съвет, не мисля че е нужно да ме нападате... Облъчването е навсякъде и неизбежно, бебефон с видео не е ли същото? Както и да е... Ваша си работа, няма да се намесвам, явно давам непоискани съвети.
An G -E, андроид има картина в картината, т.е. Слагате си ги на малко екранче и си цъкате, ако говорите си говорите, видеото си тече.
Не искам да агитирам никой, просто предлагам, не познавам вече покрай мен хора с бебефони, мислех, че ще ви е полезно, не очаквах такава реакция Joy
Опитах да изтрия, ама сте цитирали... Бъдете здрави.
Elsi86 аз просто от интерес питах! С никакви лоши намерения не беше,още по малко пък нападам. Не съм се интересувала и не знаех за приложението! Исках да знам просто дали мога да си ползвам тела пак ,отделно не ползвам андроид и идея намам как става. Сори за невежеството ми ,но наистина не знам!
Виж целия пост
# 796
Извън темата с бебефоните, може ли да ме посъветвате как точно се маха памперс? От няколко се опитвам да махна дневния и оставяме дъщеря ми по бельо вкъщи с променлив успех. Единият ден й харесва, на следващия не иска да си свали памперса, понякога казва, че й се пишка, друг път не, има и седалка за тоалетната, която ползва рядко.

Избрахме заедно бельото, за да й харесва, говоря й, мисля след няколко дни и в яслата да помоля да не й слагат памперс. Не искам да я насилвам, като беше на 1 ходеше почти само на гърне и после изведнъж отказа, но искам да си сверя часовника дали има нещо, с което да я улесня.
Виж целия пост
# 797
Аз се интересувам с нощния как се процедира и бих се радвала някой с опит да сподели и по този въпрос как се действа. Буди се детето предполагам, ама...
Виж целия пост
# 798
С малкия още не сме го махнали, но с баткото три месеца след като махнахме дневния махнахме и нощния. Обаче нощния беше сух всяка сутрин още два месеца преди да махнем дори дневния. Та предполагам това е определящо. Никога не се е напикавал без памперса, винаги се буди, ако иска да пишка...случвало се е около 5 пъти за две години.
С малкия предполагам ще ми е по-трудно, защото нощния памперс е адски пълен всяка сутрин. Мисля, обаче да процедирам като с баткото. Два месеца без напишкан нощен памперс и ще го махна.
Виж целия пост
# 799
Ох и аз с този нощен се чудя, видях че пишка веднъж и реших да ставам да го изпишвам, и няма проблем, ама напоследък явно пие повече вода вечер нали и по-късно вечеряме, за да стоим повече навън  и … тази нощ три пъти се е опишал Sad а не ми се слага пак памперс …..
Виж целия пост
# 800
И при нас памперса е трудна работа. Махнах го и аз,не казва,мокри се и иска да го сменям.Иска си и памперса. Когато е пълен сам носи чист да го сменя.  Знае всичко ,но не иска и не казва 🤷♀ Не го насилвам за да няма обратен ефект. Мисля сам ще е готов за това ,кога не се знае. Говоря му много ,но нищо. Нощния си е пълен на сутринта,явно още не е готов. Аз така да ме дразни вече памперса му,но уви.
Виж целия пост
# 801
И при нас памперса е трудна работа. Махнах го и аз,не казва,мокри се и иска да го сменям.Иска си и памперса. Когато е пълен сам носи чист да го сменя.  Знае всичко ,но не иска и не казва 🤷♀ Не го насилвам за да няма обратен ефект. Мисля сам ще е готов за това ,кога не се знае. Говоря му много ,но нищо. Нощния си е пълен на сутринта,явно още не е готов. Аз така да ме дразни вече памперса му,но уви.

Ох, същата работа. Болна тема.
То колко ли не гърнета изкупих, не иска да сяда и това е. Чудя се за седалка за тоалетната дали да купя (сигурно пак без успех ще е)
Носи си нов, маха си стария памперс, нооо гърне не доближава... 😕
Не зная какво да правя
Виж целия пост
# 802
Възрастен с памперс виждала ли си?
Не се напрягай излишно , ще стане рано или късно. Освен, ако не си супер амбициозна и не държиш детето да е без памперс преди да стане на 2 ..примерно. Не се притеснявай, ще стане.
Виж целия пост
# 803
Аз също смятам, че трябва да стане при ясни индикации за желание (и възможност) от страна на детето. Ако не сега, след някой и друг месец.
Виж целия пост
# 804
Ох и аз почнах да го оставям по бельо , цял ден казва че има пиш и сяда на гърнето  и издържахме сухи преди да легне изобщо не каза и се напика , за акото не ще и да чува страх го е май защото веднъж се изака и като го видя почна да плачете и оттогава се крие някъде и почва не не и ака в памперса какво ли не обяснявам .. търпение ще трябва а и другата седмица пак е на ясла там не ги махат още май памперсите ..
Виж целия пост
# 805
как точно се маха памперс?
Няма точен отговор 😁 Каката казваше “ако” още преди да проходи. На 1г и 10м тръгна на ясла без памперс и говореща. Мислех, че съм богинята на родителството 😆
Гледай го сега този- на 2г и 1 м издава звуци като маймуна, не казва повече от 20 думи, за цветове и броене дума да не става. А памперса е задължителен. Акането вече не го прави в гащите, но няма ден , в който да не се напишка( като сме вкъщи го оставям по боксерки)
А и за капак от вчера е решил, че иска да пишйа прав( досега пишеше ако му пипнеш съкроеощето) и домъкна леген в средата на кухнята и пишка прав в него. Ние така го аплодирахме, че сега сигурно ще препикава всели ъгъл. После го заварих гол в банята пак да се опитва да уцели въпросния леген
И последно- гледах, че сте обсъждали пантофи. Нашият не трае пантофи, чорапи и панталони. Само както прекрачи прага и започва да се съблича.
Виж целия пост
# 806
То проблемът е за яслата, там едва ли ще дадат боси... Въпреки че не виждам нищо лошо да си шляпат, но като знам каква тиха борба беше да започнат да слагат нощница с къс ръкав и къси гащи... Grinning За къси гащи през деня пък изобщо не обелвам дума още, че ще ги скандализирам.
Виж целия пост
# 807
Здравейте и от мен, бореща се с гърнетата 😁😄🙄 На мен ми е хикс как се подхожда с леките в яслата. Аз правя някакви жалки опити вкъщи,  но от другата седмица дай Боже те ще ходят за по цял ден на ясла. Сега като са до обяд карат с един и същ памперс още от вкъщи. Интересното е, че се изхождат като си влязат у дома, явно на сигурно местенце ☺ Но аз да им казвам ли на яслата да ги слагат на гърне 🙄 Много ми е объркано. Досега всичко аз сама съм си правила, а вече ето , че други хора ми ги гледат 😇😇 И как се свиква с това 🙃 Явно съм прекалено привързана към тях 🥰💕😻😻
Виж целия пост
# 808
Да се прехвърлим, че много ни станаха страниците: https://m.bg-mamma.com/?topic=1346374.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия