Избор на Airfryer

  • 125 342
  • 768
# 195
Зависи и колко е голям... Моят е мъничък и е само 1300 вата, но е 2,6 литра и това е напълно достатъчно. За големите бива да е повечко, естествено.
Аз предимно го загрявам за малко (до 2-3 минутки) преди да сложа продуктите, за да започнат да се запечатват отвън веднага, а то най-вече там би се отразила по-високата мощност. Нагревателят работи през малка част от времето след като веднъж си е стигнал температурата. След това само вентилаторът работи постоянно, а нагревателят само се включва за по малко от време на време да поддържа градусите.
Виж целия пост
# 196
Да, аз искам малък. На мене не ми трябват много порции, приготвени едновременно.
Виж целия пост
# 197
Ами моят е някъде към 18см диаметър на кошницата, трябва ми за по 2 порции храна наведнъж, не повече... и това е на границата в случая. Избирах го онлайн, може би трябваше мааалко по-голям да купя, макар че си ми върши работата за която съм го взела. Има там по 3 литра и нещо, на сегашния акъл сигурно такъв щях да взема, той е само малко по-широк. И евентуално бих търсила кошницата да не е кръгла а квадратна, че да ми се събират шишчета без да ги слагам под наклон навирени в тая нея. Не съм убедена че има по-малки от 5 литра с квадратна кошница де, май все са кръгли. По-добре е като има малко повече място настрани, за да може да циркулира въздухът свободно. Ако е запълнена кошницата плътно, трябва да се обръщат нещата, а иначе не се налага. Предимно месо или кюфтета приготвям в моя, ако е нещо сипано на парченца или пък пържени картофки ясно че ще трябва да се разбъркват или разтръскват.
Виж целия пост
# 198
За втори път отивам в мола, за да си купя, но има само големи Филипси за по 500 лева. Днес попитах и ми казаха, че са имали малки, но от много време не са предлагали.
Но има едни изключително малки и много смешни - като електрически кани са. Чак такова ню-ню не искам. Мисля, че е на са Филипс, а аз съм се спряла на тази марка и друга не търся (евентуално Тефал).
Виж целия пост
# 199
Не знам защо държите на марка за безумна цена. Предишният в къщи беше голям, Финлукс, някъде за около 100 лв. След няколко години вярна служба се скапа (ползване всеки ден). Преди месеци купих за около 350 лв. фурничка 12 литра на същия принцип. Има много повече възможности, има решетки на три реда и пече идеално зеленчуци, има функция за сушене, приставка за въртящ се грил и какво ли още не. Е, не е световно известна марка, но върши много работа. Доста повече от малкия уред. За по-малко пари.
Виж целия пост
# 200
Аз искам конкретно уреда air frier (храната да се готви без мазнина, от въздуха и да се готви сама Simple Smile ). Фурничка, скаричка на етажи не ми трябва, защото си имам печка, в която могат да влязат на етажи спокойно 3 тави.
Виж целия пост
# 201
Аз искам конкретно уреда air frier (храната да се готви без мазнина, от въздуха и да се готви сама Simple Smile ). Фурничка, скаричка на етажи не ми трябва, защото си имам печка, в която могат да влязат на етажи спокойно 3 тави.
Не говоря за печка или нормална фурна, а за air frier във формата на миниатюрна фурна! Това чудо се появи в последно време.
Ето го моя, цената е паднала.
https://www.emag.bg/elektricheska-furna-turbotronic-air-fryer-ov … af2/pd/DP59Q5BBM/
Вече има доста голям избор на различни фирми с различни приставки.
Виж целия пост
# 202
Такъв тип има за 229. Иначе втора ръка съм виждала и по 150.
Виж целия пост
# 203
Момичета, обели ми се покритието. Имам спомен, че някой беше казвал за фирма в Пловдив, която го възстановява. Прецъках назад темата, но не можах да намеря подобна публикация
Виж целия пост
# 204
Момичета, обели ми се покритието. Имам спомен, че някой беше казвал за фирма в Пловдив, която го възстановява. Прецъках назад темата, но не можах да намеря подобна публикация

Ейч Пи Ди е фирмата, в София се намира. Мисля, че трябва да се махне всичко пластмасово по кошницата и тогава поставят покритието.
Виж целия пост
# 205
Момичета, обели ми се покритието. Имам спомен, че някой беше казвал за фирма в Пловдив, която го възстановява. Прецъках назад темата, но не можах да намеря подобна публикация

Ейч Пи Ди е фирмата, в София се намира. Мисля, че трябва да се махне всичко пластмасово по кошницата и тогава поставят покритието.

Благодаря, мислех,че е в Пловдив .
Виж целия пост
# 206
Момичета, обели ми се покритието. Имам спомен, че някой беше казвал за фирма в Пловдив, която го възстановява. Прецъках назад темата, но не можах да намеря подобна публикация

Ако е още в гаранция се обърни към сервиз да ти го сменят безплатно.
Виж целия пост
# 207
Аз си поръчах ето това:
https://instantpot.bg/produkt/duo-crisp-air-fryer/
Дали някой го ползва и дали се справя и с двете функции на готвене под налягане и готвенето с горещия въздух?
Виж целия пост
# 208
Имам два еър фрайъра и махнах фурната. Само ориз суров не става в тях, трябва да е сварен преди това. Освен стандартните картофи и месо, правя баница, питка, закуски тестени, мусака, крем-карамел. Миналата седмица и козунаци правих. Кексове. Като си нацелиш времето и градусите, нямаш никаква грижа. Слагаш, пускаш и само вадиш после. Тиквичките не стават като пържените, но са много хубави, не са мазни, запазват голяма част от вкуса си. Приготвянето на картофи отива между 20-25 минути, но зависи от картофите. Има едни, които и на котлона се варят дълго и пак остават твърди. Пълнени чушки с кайма и ориз стават много хубави, чушките си запазват вкуса на пресни, само оризът и каймата се приготвят на котлон (както и когато се правят на фурна). Хляб пека, става за 20 минути, кексовете между 30-35 минути, крем карамелът за 30. Мусаката за 40-45 минути, но всичко го правя на фрайъра, не подготвям на котлон.
Кошницата с дупки се мие по-лесно от решетестата. За някои неща се иска хартия, иначе залепват независимо от покритието. Търси си по-голям (5 и нагоре литри) и с по-висока мощност. Понякога по-големите литри не означават по-голямо пространство. Преди да купя втория (и двата ми са една марка и са 5 литрови), гледах типа фурни. В 11 литрова фурна не можах да вкарам тавичка, която ползвам на моите. Не всичко се обръща, даже почти няма нужда. Аз обръщам някои неща, защото обичаме доста препечено. Но ако не обърна, не е сурово. Кекс, хляб, баници не обръщам. Основно кюфтетата, месо, зеленчуци и картофки разбърквам.
А какъв е като марка
Виж целия пост
# 209
Някой имал ли е уред с горещ въздух тип  чекмедже и уред с горещ въздух като мини фурничка, да сподели плюсове и минуси на уредите?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия