Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на Airfryer

  • 1 313
  • 35
# 30
Един такъв въпрос. Щерката си поръча с обем 3.6л, но в коментарите пишело че е 1.5 л. Как точно се измерва литража. да не би по-големия да е цялото чекмедже, а по-малкия на кошницата?
Виж целия пост
# 31
Сигурно е ставало дума за 1.5 кг. не литри . А 3.6 л. си е литри . Ако е така това е нормално .
Виж целия пост
# 32
Между картофи на фурна и на фрайър има разлика.
 И картофи Ветрило на Гурмемакса
Скрит текст:
Здравейте, тези картофи ветрило как ги приготвяте, на колко градуса, минути...
Фрайъра на щерката дошъл вчера и си правила картофки и пилешко бутче. Доволна е. Дано да и върши хубава работа и за напред.
Виж целия пост
# 33
Между картофи на фурна и на фрайър има разлика.
 И картофи Ветрило на Гурмемакса
Скрит текст:
Здравейте, тези картофи ветрило как ги приготвяте, на колко градуса, минути...
Фрайъра на щерката дошъл вчера и си правила картофки и пилешко бутче. Доволна е. Дано да и върши хубава работа и за напред.

Здравейте. Избирам средни картофи, обелвам ги. Избирам по-равната страна за отдолу и от другата правя разрези, но не до дъно. В купичка смесвам олио, сол и подправки на вкус (чесън, копър, червен и черен пипер) и мажа хубаво картофите и в разрезите. Слагам ги за 30 минути на 190 градуса, като ги мажа от време на време с олиото с подправки. На половината време обръщам. За 30 минути се изпичат както ние ги обичаме, но стават и за 20-25, зависи кой колко препеченки ги харесва. Ако искате, имам и други рецепти, които мога да споделя. И една важна подробност. Ако фрайърът е голям, кошницата е дълбока и малко по-бавно се запичат някои неща. Хубаво е да си купи поставка, на която да слага нещата, така ще са повдигнати. Утре ще пусна снимка, сега не мога да снимам.
Виж целия пост
# 34
Ами картофките, бланширани замразени са станали за 15 мин. а пилешко бутче за 20. Тя слага малки количества колкото за нея. Има книжка с рецепти. Нещото е пристигнало вчера. Съвсем прясно и сега се пробва. 3,6л 1500вата. Но няма много още продукти, пък и е студентка. Вчера си купила сурови картофи, та видях тази снимка и затова попитах. Ще пече картоф, два предполагам
Виж целия пост
# 35
Ами картофките, бланширани замразени са станали за 15 мин. а пилешко бутче за 20. Тя слага малки количества колкото за нея. Има книжка с рецепти. Нещото е пристигнало вчера. Съвсем прясно и сега се пробва. 3,6л 1500вата. Но няма много още продукти, пък и е студентка. Вчера си купила сурови картофи, та видях тази снимка и затова попитах. Ще пече картоф, два предполагам

Даже и повече картофи ще пече Simple Smile Щом е само за нея, ще дам и рецептата за омлет. Разбивам две яйца с малко олио - 4-5 капки, по-малко от половин чаена лъжичка кисело мляко и подправки на вкус. В подходящо съдче (аз имам силиконови формички за пай) първо го намазва с масло или маргарин и изсипва яйцата. Пека 11 минути на 180 градуса. Ако сложи повече олио или кисело мляко, по-трудно се запича отвътре, ще му трябват 12-13 минути. Ако иска, слага и плънка. Аз най го харсвам с пилешко, предварително сготвено.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия