Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цветята в нашия дом - тема 79

  • Публикувана: 5 май 2020, 12:01 ч.
  • Последно мнение: 22 юни 2020, 13:15 ч.
  • 20 178
  • 737
# 735

Аз освен голите охлюви във всякакви размери, които поне се движат само по земята, имам и едни черупчести дребосъци. Намирала съм тях и следите им по храсти и дървета над метър височина, и в кашпите влизат, и по терасата се разхождат, нищо не ги спира. Малко намаляха набезите, откакто ръся с пепел из лехите, но не смея да прекалявам, не знам цветята дали ще понесат толкова много пепел и неизгорели въгленчета.
Аз слагам натрошени яйчени черупки, които внасят калции и са неприятни за охльовите.

Дидке, за каменното цвете - може би не е трябвало да го пресаждаш, сега се адаптира. Аз едни бебета, отделени тази година от основното растение пресадих преди седмица, понебже им беше малко почвата, сега гледам напъпили и те.
Виж целия пост
# 736
Скрит текст:

ММ искаше Алпинеум и в крайна сметка направи, но Малък а ние със свекито и леля му само бучим разни работи Joy И сега ни се отплаща. На кученцето това му е втори цъвтеж, явно мястото и поливането му харесва защото първия не беше така впечатляващ.
Виж целия пост
# 737
Заповядайте в новата ни,обща тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1228219
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия