Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Mислите ли, че мъжете се връщат?

  • 5 839
  • 125
# 120
То човек и да иска да е ориентиран, ще се загуби в шаренията от противоречия и неестественото ти поведение. Така, както си се описала. Малко хърбел на щърбел е твоето.

Мила Дренка, може и да си права. Много пъти съм се самосъжалявала и търсела, вината само в себе си. Но факт е, че ако бях толкова зле, като човек, то никой нямаше даже да ме потърси отново. Има един човешки предел, който е абсолютен минимум, за всяко общуване, приятелство или връзка. Той е станал толкова рядък, че някои хора му се възхищават. Но не могат да се променят. За това има толкова теми, пълни с болка, пуснати от момичета, които тотално са се срастнали с това болно мислене и питат, шамарът, шамар ли е всъщност? Или ако съм бременна, а той ме обижда и излиза, то дали готвя хубаво? Написах за себе си, че и аз не съм идеална, но не искам да давам шансове. Човек не трябва и много да съди себе си. Не е хубаво да седи в самосъжаление, защото тогава пуска теми, дали той ще се върне. Дано пусне тема, как се продължава напред.
Виж целия пост
# 121
велвет и мен ме зарязваха,   а даже съм красива и маукам, ама нещо имат резерви. Въобще не е в мен вината и не я търся в себе си. Аз в моите си очи съм идеална, те са пухлювци.  После се връщат, ама аз втори шансове не давам. Съветвам и другите жени да не дават./i]
Виж целия пост
# 122
Въобще не искам или целя да съм права. Изчетох два пъти споделеното от теб, преди да напиша горното, ако съм разбрала правилно:
В началото те е заболявала глава от конкретни приказки и действия им, но си влизала във връзки с такива мъже, с определени очаквания, и за някакви цели споменаваш.
Никой не казва, че си зле като човек, така че няма нужда да го вмъкваш. Причината да повтаряме едни и същи грешки обаче не е извън нас. Simple Smile
Виж целия пост
# 123
И преди писах, но пак казвам - никой не се е върнал от тристаен апартамент ново строителство в панелна гарсониера, никой не се е върнал от мерцедес на лада, никой не се е върнал от високо платена работа на МРЗ, освен ако не е принуден. Така и никой мъж не се връща, ако си има нещо по-добро (по-млада, по-хубава, по-секси, по-палава).  Връщат се, ако новата ги натири и останат на сухо, връщат се ако не могат да си намерят по-добра, връщат се и да си начешат егото, че старата още ги чака с увиснал език и е готова са едно изчукване. Но много рядко се завръщат наистина, защото са разбрали какво са загубили. Ама и така да е, то пак е понеже не са случили на по-добро.
Виж целия пост
# 124
Ако някоя от тук работи в статистически институт и е правила такова проучване, да ти каже, ама се съмнявам.
Плюс това не си задала конкретно въпроса си. Какво се е случило, че този мъж да си тръгне? Това е от голямо значение. Ти си сгафила и той си е тръгнал обиден или той е този, който си е намерил нова, а може и просто да сте се изчерпали?
Много е относително спред мен. Може и да се върне, може и да не се. И на мен са ми се случвали кофти неща, но някак си се научих да не се ядосвам и тормозя за неща, които не зависят от мен. Нищо няма да променя, най-много на себе си да навредя още повече. Горе главата, животът продължава.
Виж целия пост
# 125
Рано или късно винаги се връщат .. докато ти сама не им биеш шута накрая
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия