Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

  • 10 272
  • 686
# 585
😍😍😍

Моски, на мен трансформацията на Зорница в 9 сезон ми е ясна. Реално стана след като Марио започна да се дистанцира. Според мен осъзна, че може да го загуби и така стигнахме до въпроса в асансьора дали още е последното нещо, което Марио иска да види. И после Марио потъна и тя нямаше как да не е до него.
На мен пък не ми е ясно как Зорница се трансформира в 8 сезон. Дали е само грижата на Марио с бебето Диана? И ако беше тази грижа, какво беше по различното от “дълга”, който няма да обърка с любов.

Иначе за мен промяната на Марио беше, че започна да се бори за собственото си щастие. До бягството другите бяха по важни и нямаше значение как той се чувства, какво иска. Така беше свикнал, така разбираше обичтта и грижата
В края на шести сезон остана болката от това, че всичко със Зорница е било една илюзия, не е било истина. Тогава умря някаква романтична, но и самоунищожителна част от характера му - това да се бориш и обичаш въпреки всичко. За мен точно тази болка го промени и когато се осъмни, че нещата между него и Зорница са истински, когато разбра за “лъжата” си тръгна.
най-тежкият момент в този сезон за мен беше докато чаках епизода, в който разбра за Зорница и ХХ. Умирах от страх да не се случи нещо, което не бих преглътнала.
Много, много се радвам, че не стигна до агресия. Не че думите му бяха леки за приемаме, но както казва Романова, думите могат да се поправят.😜
Виж целия пост
# 586
Роси, да, напълно съм съгласна с теб за Марио. Това ми беше мисълта, че бягството го пречупи да не е бертвоготовен на всяка цена. След това се опита обратното, да бъде обичан, но и двамата видяха, че само с едното не става.

Какво обърна на Зорница представите. Според мен самотата, животът без любов, без да има човек до себе си, който да я подкрепя и когото тя да обича.
Дори и сблъсъка й с Табаков сякаш й показа, че вече не иска да играе, да има тръпка от преследване, а иска просто любов и уют.
Тя не е спирала да обича Марио, но знаеше, че го е загубила. И кога о той се върна все така грижовен, макар и дистанциран и първо й прости, а второ беше сцената в асансьора, където смятам че тя разбра че той я обича, реши да се бори за него. Но този път го направи много внимателно, просто го остави сам да узрее за идеята.
Виж целия пост
# 587
Обаче ако някой ми обясни как стана трансформацията у нея в девети сезон, ще съм много благодарна 😀

За мен Зорница се промени след номера им с момичетата. Да тя също се сърдеше, но тогава видя Марио в друга светлина, че не е готов да го играе винаги прощаваш, показа си разочарованието от нея и може би усети, че може и да го загуби.
Виж целия пост
# 588
Табаков ми е голяма въпросителна. Така и не разбрах каква беше играта там. 7 сезон ми е пълна мъгла, почти не го гледах, но и от началото на 8-ми не схванах какво искаха да ни разкажат.
Не знам каква беше идеята, защо в 7-ми сезон нищо между тях не започна (точно както в промото) и защо аха аха да станат нещата в. 8-ми и всичко се разпадна. Чудя се дали такава е била идеята от самото начало и какъв въобще беше смисъла на Табаков в историята на Зорница. Не знам, но или не успяха да го разкажат както трябва или аз не разбрах
Виж целия пост
# 589
Мен Табаков ми допадаше много като персонаж. И Зорница и Табаков ми харесваха в техния флирт и се радвам, че не се задълбочиха нещата. Не мога да си ги представя като двойка. Не знам дали сценаристите са имали идея да ги събират, пък заради зрителските нагласи са се отказали и са върнали Марио. Според мен идеята беше да видим Зорница малко сама със себе си и взела си поука да не се втурне към поредното загадъчно дърво от мъжки пол. Joy Въпреки че Табаков имаше готино чувство за хумор. Бих го гледала още и без жена до него, ама явно сценаристите не намериха поле за неговия образ.
Виж целия пост
# 590
Извинявай за какви нагласи говориш? Смяташ, че някой се съобразява с това ли? А и аз не знам някой да е ревал за Марио, така като за Банков или Табаков. Хората приеха нормално напускането му и не съм попадала на постове из ФБ за него. Да не говорим, че  пишещите из ФБ искаха Зорница да си вземе таткото с бебето. Та тази мантра със зрителските нагласи ми е много странна.
Другото е въпрос на лично отношение и възприятия. Аз виждах огромна лъжа, унижение и егоизъм и това ми пречеше да харесам въпросния флирт. А Табаков ще го запомня с козата дето си иска пръч. Толкова.

Ох, по някаква причина не ме оставя усещането за дежа вю 😝
Виж целия пост
# 591
Лично моето мнение е, че никога не е имало намерение да се събират Зорница и Табаков. Още в промото те се срещнаха, докоснаха и всеки си продължи по пътя.
И освен това аз тогава все си мислех, че думите на Зорница на въпроса какво е любовта "тази, която вече я няма" се отнасят за Марио. Нейната любов, която не е вече при нея, но е тя. И през цялото време си мислех, че единственото смислено нещо е да върнат Марио. Честна дума, въпреки това не можех да повярвам, че наистина го връщат 😂
Но съм на мнение, че излизането му е било планирано да е почивка, а не да са си променили решението в движение.

Роси, в по-плосък план смятам, че ролята на Табаков беше да занимава зрителите и да има какво да дъвчат като се задяват с Огнянова колкото да мине сезона. Личното ми мнение е, че този беше някакъв буферен сезон и просто закътпиха положението. Също така някои неща ме карат да смятам и че не Христина го е писала.
Виж целия пост
# 592
Моски, аз 7-ми сезон помня повече Табаков и Поли, отколкото Табаков и Зорница, но както казах тогава гледах през пръсти.
Ако има неща, които ме дразнят в сериала са тези - някакви несвързани истории.
Но и аз да ти кажа съм приела, че в този сезон имаше извънредни и независещи от екипа обстоятелства и за това направиха едно нищо - само убиха Ина.
Ама пак ми е любопитно - хахахах
А за промото - то ми беше надеждата, че ще върнат Велислав по средата или края на сезона- луда работа
Виж целия пост
# 593
Роси, аз си написах, че не знам дали е станало така заради зрителските нагласи в конкретния случай с Табаков. Марио е факт, че не е харесван особено. Но съм убедена, че четат и отчасти се съобразяват с тях. Цялото фиаско със завръщането на Банков си беше точно, за да угодят на многобройните му фенки и да поддържат рейтинг. Единствения любим на Зорница, който масовия зрител харесваше беше Банков. Същевременно това е една от двойките в сериала, която аз лично не харесвах въобще, но това е друга тема.
Виж целия пост
# 594
Не го приемай за заяждане, но е факт, че в този зезон Марио е може би най харесвания образ, заедно с Наков.
Но не това беше темата, а по скоро как има меща, правени със замисъл, но за нас зрителите те остават скрити, по една или друга причина. И определено не е защото не внимаваме в това, което разказват
Виж целия пост
# 595
Не е вярно, че Марио не е харесван, ама никак не е вярно. В шести сезон имаше една бясна агитка от 3-4 човека и те такъв шум създаваха, че оставаш с усещането, че всички искат Банков и не понасят Марио. После те се скриха и хората почнаха полека да си изказват симпатиите. А аз сега реших да проверя и разгледах страницата на Сериала. Минах през публикациите от началото на сезона досега. Имаме два поста, които са ужасно харесвани - поздравите за рождените дни на Емил Марков и Диана-над 4000 лайка.
Следващото е снимките от "това е нашето чудо и аз ще направя всичко възможно да се роди" - 3 500,
След това е "не ме интересува утре, защото те обичам" - 2700
И третият най-харесван е когато Зорница разбра за резултатите - около 2500.

Всички останали постове не могат да докарат и до 1000,в редки случаи ги стигат. Факт е, че историята на Марио и Зорница предизвиква вълнение и реакция у зрителите. В техните сцени има много емоционален заряд и това кара зрителите да се докосват до тях.
Виж целия пост
# 596
Благодаря ти за коментара, Моски. Аргументиран и по същество. Ако не беше включването ти, изобщо не ми харесваше накъде отива дискусията. Все едно съм объркала темата...

Роси и аз така с дежа вю-то.

Не знам какъв е бил изначалният замисъл на Апостолова, но факт че в 8 и 9 Зорница обича Марио много повече отколкото в 5 и 6. На друго ниво е просто.
Виж целия пост
# 597
В 7-ми Зорница беше в ступор. Табаков й беше приятелка. Когато се появи Диана, с него можеше да си говори за нея. Wink когато чу Йосиф да казва, че те като двойка имат по-голям шанс за бебето от Поли, тя го ощипа по носа и тръгна да търси път към него. Joy
Когато се появи Марио, се отдръпна. Но след “ледения” в адансьора и като ги видя с Нора, пак се върна на идеята “няма ли нещо, което може да те задържи тук”. Но след неочакваната помощ от Марио и измамата с документите - всичко приключи - дори не си представи, че може да стане майка на Диана с Табаков-баща.
Виж целия пост
# 598
Изгледах сцените с нашите от финалния епизод. И съм силно възмутена даже се чудя как не съм го видяла още в петък. Зорница извади две чаши за вино. 😱😱😱😱 Тя не знае ли, че трябва да пази Чудото. Какъв е този алкохол?
😂😂😂
Виж целия пост
# 599
Роси, тя щеше да сипе в нейната млякото, което Марио щеше да донесе 😏

Но пък аз забелязах, че като Марио плачеше на масата, до него имаше шише дезинфектант, това ще да е от чистенето на Зорница. 😀
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия