Всички завоти работеха на макс и никой не говорвле за екология.
Тук преди 20 години примерно въздуха беше много по токсичен от сега, когато направиха повечв околовръстни магистрали, тунели под града и забраниха на коли без еко стикер да влизат в центъра.
По въпроса с храната, едва послесните години "био" стана на мода.
Колко по различнен пък да в бил живота преди 20 години.
Тук слънцезащите станаха популярни за градски условия преду максимум 15 години.
Да, за заводите си права, но сега има много повече коли по улиците, много повече самолети се движат, като цяло транспорта е много по-динамичен от времето на бабите ни.
Колкото до храната, не знам сега колко са био, еко, меко, но няма такива уникални домати като тези от градината на баба, гледаха си и краставички, праскови, в селото на прабаба и прадядо имаше бустан с дини, дръвчета с круши, зелки, всичко беше натурално, отгледано с любов и без изкуствени подобрители. Дядо гледаше прасета, месото беше чисто и вкусно. Сега пилешкото примерно изобщо не ми харесва. За храната смея да твърдя, че била на 100% по-вкусна и качествена от сега.
Съжалявам за цитатите, но от телефона не знам как да ги скрия.