Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лошо и повръщане - до кой месец?

  • 247
  • 3
Здравейте,мами или бъдещи мами.Искам да ви попитам до кой месец ви е било лошо?В момента съм в края на третия месец.Чувствам се изключително зле,отпаднало,лошо,повръщане,главоболие,нямам никакъв апетит... И искам да разбера дали повечето сте били така?И какво ви е помагало да преодолеете всичко ?
Виж целия пост
# 1
До края на четвърти месец повръщах. Свалих 4 килограма. Карах на солени бисквити, но не помагаха кой знае колко.
Виж целия пост
# 2
Аз до края на деветия си бях така, свалях килограми вместо да качвам и спаднах в петия до критичните 38кг, когато започнаха да ме хранят на системи, като в системите слагаха деган за повръщането. Почти нищо не можех да хапна и все се чудех това бебе как ще оцелее- ми роди си се с нормално тегло 3550, нормално развито и си порастна голямо хубаво дете. С втората бременност пак същата история, но тоя път си знаех и си пиех деган, когато ставаше много зле положението, за да не отслабна пак прекалено и се насилвах да хапвам. По едно време ми смениха дегана с някакви свещички, ама те нещо им спряха вноса, та пак с деган, тоя път само до към седмия ми беше зле- резултата пак нормално тегло на бебето 3600.
Но аз все пак бях някакво изключение , рядко са случаите като моя, обикновенно да към петия месец и после се подобряват нещата.
Повечко лежане, ментови бонбонки, лукчета, ментов чай, леки храни, които не дразнят стомаха и задължително месо, заради желязото. Не се притеснявай, всичко ще е наред, бързо ще мине, няма да го усетиш.
Виж целия пост
# 3
При мен започна около края на втория месец и продължи до средата на четвъртия. После от самосебе си изчезна. Имаше период в който ми се ядеше само препечен хляб и сирене, както и студени ябълки от хладилника. Установих, че ако ми се гадеше е по-добре да повърна (дори и нищо да не излезе), защото после ми олекваше и ми "светваше" пред очите. И така до следващия път. Не се отчайвай- това са знаци, че бременността ти върви добре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия