Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Две деца от различни жени

  • 5 509
  • 118
# 105

Пробвала съм за говорих му за деца, семейство и той каза, че няма нищо против и много иска да създаде семейство, но иска да е сигурен в много други неща преди това и да не бързаме.
Демек забаламосва те и ти губи времето. Той повече деца не иска. За какво му са и за тази не се грижи. Като не е сигурен /явно в теб не е сигурен/ защо тогава е с теб? То може да минат 20 години и пак да не е сигурен.
Или той е доста убедителен или все намира глупавички /да не се обидиш само/ жени, дето му се връзват на глупостите.
Виж целия пост
# 106
Това е класически отговор за отбиване на номера. В какво точно иска да е сигурен? В теб? В себе си?
Виж целия пост
# 107
Да позная ли  - предишните майки много са го наранили, едната е изневерила, предала го е и той е загубил вяра в жените. Сега му е трудно да се довери и авторката трябва да му се докаже.
Как да не ти омекнат колената? И тези, които все се позовават на несъщяствуващо семейство, са най-готини.
Виж целия пост
# 108

Както писах писах по-горе, спамът стана много. А какво Ви се струва и какви са фактите, са две различни и достатъчно лични неща.

Никой не те е карал да даваш постоянния адрес и ЕГН-то на чиляка. Кое му е толкова по-личното да се сподели сексът с презерватив и въобще някакви средства за контрацепция ли се извършва? Значи не е лично да кажеш, че си излъгала, че си забременяла от някого, ама използването на презерватив е лично. То сигурно е трудно да се сети човек, че при евентуална бременност са извършвани интимни действия като секс, а не е непорочно зачатие и донесен дар от щъркела.

Иначе, едно 99% от темите за евентуална нежелана бременност, се обясняват как им свършил еди-къде си, пък само няколко пъти го вкарал и пр... Не са много тези, които се притесняват при взети мерки. Те, ако не предпазваха достатъчно добре презервативите, никой нямаше са ги използва. Съответно използващите ги редовно не живеят в страх, че са бременни или че са забременели някоя, и биха приели подобна информация с крайно и разбираемо недоверие.
Виж целия пост
# 109
Дяволът е в детайлите, авторке! Вече горе някой пита в какво трябва да бъде сигурен. То рядко се случва някой да е сигурен, че иска да се жени след 6 месеца връзка, но не позволявай и след 6 месеца да ти излиза със същия номер, ако наистина искаш семейство и деца.
Освен това трябва и много добре да си прецениш дали искаш да се забъркваш в подобни сложни отношения и с мъж, който изобщо не изглежда надежден.
Виж целия пост
# 110
Здравей,

Поне си е признал човека, защото в повечето случай казват в последния момент или си мълчат.
Неговите действия ми се струват несериозни и бяга от отговорност.
Моят съвет е да бягаш от него, не ти трябва такъв.
Намери свестен и подходящ мъж за теб.

Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 111
...

Пробвала съм за говорих му за деца, семейство и той каза, че няма нищо против и много иска да създаде семейство, но иска да е сигурен в много други неща преди това и да не бързаме.

 В превод:  "Tате ще ми купи колело, ама един друг път."

Разкарай го.
Виж целия пост
# 112
Пробвала съм за говорих му за деца, семейство и той каза, че няма нищо против и много иска да създаде семейство, но иска да е сигурен в много други неща преди това и да не бързаме.

Следващият път пробвай да му говориш за просторно жилище в центъра на Софето, на твое име, разбира се, че с тия деца нищо не се знае, за таксите в частни детски градини и училища, за допълнителни здравни застраховки.

На 24г да говориш за семейство и деца с татка на цели две издръжки е тъпо. След 5-6 години тестове дали ставаш за семейство ще си износена, изнервена, даже погнусена от житейската реалност на мъжа и като се обърнеш назад ще видиш, че най-хубавите ти, млади години са минали в скука, уикенди с чуждо, непотребно дете, разправии за издръжки и свиждания и ......... семейство пак няма да имаш, защото конкретния е попарен от излишни деца и издръжки. Ще си на 30г или почти, когато сегашните 30г бездетни мъже, с които можеш да излизаш сега, са вече на по 35-36, женени, с дете или разделени, разведени и с дете. За мъжете, които тогава ще си на 30г и които сега са на 24-25 ще бъдеш леко старичка и не точно номер 1. Ако тогава искаш семейство и дете ще трябва да намаляваш изисквания, да чакаш, да се надяваш, да обмисляш самотно майчинство.

Сега си на само 24г и дори и да си бедна, необразована, не особено красива имаш реален шанс да срещаш интересни мъже, да излизаш, да се забавляваш, да пътуваш, да учиш, да емигрираш, да се ожениш, да имаш дете. Не си пропилявай младостта, защото няма да се върне!

Колкото повече седиш с мъжа, толкова повече ще се привързваш към него. С времето раздялата става трудна. Излизай си с приятели, не се срещай често с него и се оглеждай и за други мъже!

Една любов е три години. После са общите интереси, разбирателство, хубав секс. Появата на дете е стрес и за хубава връзка, какво остава за разклатена.

Замисли се и за разводи и раздяла. Мъжът вече плаща една издръжка, може да го осъдят и за друга. Тогава нямаш шанс за много повече от минималната, която е 120 лева. С 200 кинта ще можеш ли да гледаш сама дете? Разделил се е с две, може да се раздели и с тебе.

Родителите ти знаят ли, че евентуално планираш семейство и дете с мъж с две "копелета", както им казваха доскоро на извънбрачните. Ако аз разбера, че дъщеря ми се е повлачила с такъв няма да съм особено радостна от факта.
Виж целия пост
# 113
Ами сега е моментът да поискаш да живеете заедно.Кажи му,че така и двамата ще се убедите,че сте един за друг.
Повярвай,може и пет години да се виждаш с даден човек и всичко да е прекрасно,но заживеете ли заедно,нещата стават различни.
Предложи му го,обясни,че така и той ще се убеди,че нещата за теб са сериозни,че той е мъжът,с когото искаш да бъдеш.
Почти съм убедена,че ще каже,че моментът не е подходящ,че има време за всичко...
Обмисли всяка дума от поста на  Nevena Virolan преди моя,не си съсипвай живота!Млада си,имаш и други възможности,имаш шанс да се събереш с подходящ човек.Няма гаранция,че следващият ще е перфектният,но този със сигурност не е твоят човек!По всяка негова дума личи какъв манипулатор е!
Виж целия пост
# 114
И аз на 24 не бих си и помисляла да заживея с такъв.
Виж, ако си на 35+ , разведена, евентуално и ти с дете от предишен брак, по би могла да се замислиш. Но пък...той собственото си дете не приел, чужди ще приема. Пак не е много добра партия.
Виж целия пост
# 115
Няма смисъл да си губи времето в живеене с тоя. То е ясно, че не е читав. Най-много да ѝ направи и на нея едно.
Виж целия пост
# 116
Аз съм убедена,че до съвместен живот или няма да се стигне или той ще успее да си покаже рогата много бързо.
Авторке,ако само се виждате,той може и с години да те размотава.Ще ти пропилее младостта.
Не забременявай от него в никакъв случай!Хапчета пий ако трябва,но не прави грешката!
Виж целия пост
# 117
Пробвала съм за говорих му за деца, семейство и той каза, че няма нищо против и много иска да създаде семейство, но иска да е сигурен в много други неща преди това и да не бързаме.
Ще умра от смях... Ще има да си си чакаааш...

Още на втория ред от първия ти пост, където пишеш
Цитат
Той беше искрен и ми сподели, че има 2 деца от различни жени.
ми стана ясно колко е зле работата. Дай да му ръкопляскаме за тази невероятна постъпка да не те излъже за такова нещо... То и туй оставаше - да не ти каже за 6 месеца... Такива неща се казват още на първа среща след "Приятно ми е, аз съм Иван, на 30 години съм от град София." Дори на втора среща да ми се сервира някой, че има две деца, ще е закъснял.
Както и други писаха - само по себе си имането на две деца не е проблем. Проблемът е отношението към тях. Пожелавам ти никога да не ти се случи да си самотна майка, но ако станеш такава, и бащата гледа детето 4 дни в месеца и плаща 80 лв издръжка, ще ми е интересно да се върнеш във форума и да разкажеш колко прекрасен и сериозен баща е.
Моят баща се разведе с майка ми, когато бях 7ми клас. Не е като да е нямал възможност да се грижи за мен и да се сближим, или да е имало съмнения дали съм негово дете. Най-малкото съм му одрала кожата и доста черти от характера. Но човекът се разведе, и сякаш се разведе и с мен. Не ме потърси никога повече, нито за рождени дни, нито за приемане и завършване на гимназия и университет, никога. А живеем в един град. Случвало се е да се засечем и той се прави, че не ме вижда. Майка ми няколко години се влачи по адвокати и съдии, имаше присъдена издръжка в размер на 110 лв, включително и за заден период - разликата от време между физическата им раздяла и датата на развода. Но той не плащаше. Не работи на трудов договор, няма имущество на свое име и нямаше реално изпълнение на присъденото по закон. Единствено дете съм му и до днес. Хубаво си помисли дали един ден искаш децата ти да се чувстват като мен.
Виж целия пост
# 118
Sunshineeeeeeee,някой беше писал,че щом си пуснала темата,са ти светнали червените светлинки.Да,така е.Права си да се притесняваш.Първата жена го намразила,втората нещо била психопат...Тези обяснения са особено притеснителни.Не съм видяла жена с дете,чийто мъж е свестен и грижовен,да го намрази.
Писах вече,че да не признава второто дете и да не се интересува дали е негово,за мен е жестоко.
И да,много е трудно да гледаш дете сама.Аз съм с детето си при родителите си,те ми помагат,но на моменти изпушват и доста се караме.
Послушай интуицията си,имаш шанс за нормално семейство,за деца,уважение и отговорно отношение.
Не вярвам той да иска още деца,според мен също ти губи времето и те мотае.
Как би се почувствала ако случайно забремееш,а той не е още сигурен в многото други неща преди да се реши да има семейство?Струва ми се,че ще те изкара поредната психопатка,възползвала се от него...Не си го причинявай!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия