Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ще ставам БАЩА

  • 2 053
  • 21
# 15
Честито! Пожелавам да е лека и безпроблемна бременността! Simple Smile
Бъди търпелив и бъди рамо за майката, когато се появи бебето. Много е важно да има на кого да разчита.
Бебето ще отнема голяма част от времето. Домът ви може да не е чист и подреден както до сега, тъй като не остава време за всичко. Радвайте се на всеки момент, защото растът много бързо и тези дни няма да се върнат. Simple Smile Успех! Simple Smile
Виж целия пост
# 16
Толкова се радвам като прочета, че млади хора като мен  ще стават родители и всичко е планирано и искано. Бъдете здрави и се обичайте Heart
Виж целия пост
# 17
Съветвам те да си намериш втора работа, защото трима човека ще сте с твоя доход!
Виж целия пост
# 18
Най-важното е майката да се чувства обичана.И сега, и след като роди.В емоционален план това е твоята задача номер 1.Тогава грижите няма да и тежат, ще е уморена, но доволна и живота на всички ви ще е прекрасен.Всичко най-добро ви пожелавам!
Виж целия пост
# 19
Толкова се радвам като прочета, че млади хора като мен  ще стават родители и всичко е планирано и искано. Бъдете здрави и се обичайте Heart
Много благодаря ! Simple Smile
Виж целия пост
# 20
Поздравления и от мен! Нека бременността мине леко и безпроблемно!
Ще повторя мнението на другите преди мен - това е много специален и труден момент от живота на една жена. Подкрепяй я, отменяй я и се опитай да я разбереш, поставяйки се на нейното място.
Животът и отношенията между двама бъдещи, респективно настоящи родители, е труден, не винаги е осеян с цветя и рози.  Затова моят съвет е да бъдеш грижовен и обичащ партньор и татко. Щом помежду ви има любов и разбирателство, всичко ще е наред.
Виж целия пост
# 21
Препоръчвам една много хубава книга


Има и за двамата - "Изкуството да бъдеш родител"

Споделям изцяло долното мнение:

Спомена, че родителите ви ще помагат - моят съвет е да поговорите с бъдещата майка колко от тази помощ ще ви е нужна, като дойде мъничето, за да не се мине една тънка граница на добронамереност и да се превърне в поводи за конфликти. Ако живот и здраве успявате и сами да се справяте, бъдещите баби и дядовци е по-добре да не отнемат вашите функции.
И както многократно са ти казали и преди - бъди до нея и сега, и след раждането, говорете, изслушвай я, понякога дори и фактът, че си около нея и само готовността да й помагаш, е много зареждащо. Успех и здраве.

Понякога многото помагачи пречат на единството в двойката, появяват се ненужни конфликти и т.н. Неслучайно има поговорка "Много баби - хилаво бебе". Ако живеете отделно, трайното или прекаленото присъствие на една от двете баби в дома ви, не е особено желателно.
Вие бъдете сплотени и си го гледайте заедно, а те могат да му се радват и да помагат, без да се залита в крайности.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия