Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

  • 27 142
  • 736
# 30
Марги ,права си вече 4 години са заедно,нормално да са по роднини и приятели заедно. Нали ме знаеш че си казвам квото ми е на душата.

Ще навърши 30 години ,има дето и на тази възраст се женат.
Остави брака ,може без такъв. Нищо че са в Туркиш , те са интелигентни хора, никой не може насила  да ги накара да се женат. Нито Ча ще слуша някой затова.
Родителите освен да ги притиснат.
Дуда кО поиска ще се изхитри и ще стане хамиле. Сега няма сила  ,която да накара нашия за тези крачки. Той го е страх да я фане за ръка ,Бел го коментира това.  
Страх ли или не е намерил истинската любов ,ето такава ,като в романа да гори и полудее .
Тогава на ръце ще я носи и нема му пука от камери и демонстрации.
Виж целия пост
# 31
Привет мили дружки Hug в новото къщле и благодаря Ивче Flowers Hibiscus за него.
Ммммм, страхотна къща на Киво и гостите са налице, хи, хи, хи.
Виж целия пост
# 32
Наде love001
И аз го намирам за номално, даже за толкова време е доста скромна по отношение на мрежата.  Виждаме нещата случайно, а никой никого не кара насила да ходи по нейните адреси. Да, приятелите на Ча я уважават заради него, но не се ли питате защо точно я приемат- вероятно защото не просто е с нея, ами му е скъпа, от там мазненето на Башак в мрежата като я нарече приятелко по съдба, когато Ча беше в казармата.Така и така е ясно с кого е, вместо да я плюят, да бяха започнали да и тропат да покаже Ча, все може да кандисат. Ма не се били показвали заедно, че ние кога за последно сме виждали и самия Чачун? Добре че са старите му снимки че направо му забравих физиономията. За ръка няма да ги видим и на места където са премиери и въобще свързано с работа- не би допуснал личното и жълтото да измести работата му, а жълтурите винаги ще намерят как да извъртят нещата и да го ровят само с лични въпроси. никога не го е правил, няма и да го направи. Ама другите за ръка, показвали се и т.н. че той Ча ако беше като другите нямаше да е това което е. Някои от втория ден тръгват за ръка и? Минава време и се разделят. Някои на нейно място нямаше да излизат от ИГ, но очевидно се съобразява с него. Не е красива, става още по-зле като си отвори устата, вади глас на цвилещ кон, но такава си я е избрал, мина вече доста време, няма гаранция че следващата ще е по-добре от тая. Навремето хейта по мишо го понасях, често и аз съм го подхващала, но в същото време казвах че той ще е, ако случайно нещо се разминат ви казвах че пак ще е някой такъв, та и с Ча подобно.... Ако не е тя ще е друга такава, свиквайте, че може да стане и по-зле.
Виж целия пост
# 33
Грозденце, добре дошла. Hug
Наде, добре наминала. Hug
Белл, мАни! Почнах много да забравям. Последно ми отне два дни да се сетя името на нашата Сехер. Актрисата участва в епизодична роля в "Сърдечни работи" с Джан Яман. За името ѝ Нешем Акхан се сетих веднага, ама на героинята зациклих. Laughing Впрочем и актрисата играеща лелята на Сехер, също участва в този му сериал.

Късно влизам и докато видя снимките да кажа, че нито кучето е като някое от двете Гинчови, нито къщата има нещо общо с обитаваната от Чачо, вие вече сте го изяснили.  Пиша обитаваната, защото е наета. Поне така беше когато Хазал му уреди бързото нанасяне в нея. Досега турските журналисти не са надушили да я е купил. И не забелязвам да прави вложения в имота. Не сте забравили, че знам точно коя е къщата и да знаете, че периодично наблюдавам какво се случва. Peace
А годинките им заедно май отиват вече към 5. Лято е. Wink
Виж целия пост
# 34
Наде ,Привет и на теб Hug

Проф ,ти ги знаеш нещата и щом казваш наета може и така да е. За сефте чувам и чета или съм забравила ,ако съм го чела че Хазалка му е уредила настаняването в къщата. Тя отдавна преди Ча има имот там и си живеят с Мишо.
Странно ми е защо ще плаща наем и то вероятно не малък вместо да я купи,има
пари затова.Пресата писа разни неща.За Щатите писаха че си купил дом,ама колко е вярно?

Бел , права си .Ако Ча беше различен нямаше да е това ,което е .
Това ни държи донякъде интереса.  На премиери няма шанс Дуда ,на паркинга в репортажа даже не я гледа ,ами все настрани са му очите.
Повечето, като демонстрират  бързо се разделят . Е ,не всички ,но така е в шоу средите и любовта.
Годините имам чуството, че са цяла вечност. Вие също сте го споделяли.
4 или 5 да не станат още повече и да откарат до пенсия. Не че има лошо в това, другата може и по зле да е. Душевната красота е важна ,не го казвам с ирония. Никой не е безгрешен.Вкуса му за брюнетки и какички си остава. Не си пада по кифли, което и за нас и за него е добре.

Още една нова снимка отблизо с дом. любимец на Киво
Челото опнато.

Енго с неговия котарак Heart Eyes
Виж целия пост
# 35
Странно ми е защо ще плаща наем и то вероятно не малък вместо да я купи,има
пари затова.
Типично българско!
Феми, по света не е като у нас - почти всеки да притежава недвижима собственост и да е закрепостен към нея. Смяната на собствеността е основна характеристика, но с нея не се изчерпва разбирането за пазар на недвижима собственост. Инвестирането в недвижими имоти с цел осигуряване на постоянна и надеждна доходност е широко разпространено по света, т.е. развит е пазарът на наемите. Другаде по света примерно 80% от имотите са собственост на банки и инвестиционни компании. За разлика от у нас, където примерно 80% от хората са собственици на имоти и си живеят в тях.
Към 2007г. у нас този процент на жилищна недвижима собственост всъщност беше 92. И според оценката на европейски специалисти 75% от този ни жилищен фонд не отговаря на  европейските стандарти за качество на обитаваната среда.
Виж целия пост
# 36
Така е, в този смисъл по света не е като у нас, но самите турци доста приличат на нас и са уседнали, стремят се да имат собствен дом и доста от тях имат с напредване на възрастта. Обаче жилищата и районите в които живеят популярни имена са доста скъпи все пак да отговарят на различния им статус, и по причина че Истанбул е огромен град, ако правилно съм запомнила инфо отпреди години от единия до другия край над 80 км. което означава ако живее в единия край на града и работи в другия минимум 2,5 часа в трафика в едната посока, после следва наобратно.... Смятайте newsm09  Затова предпочитат да живеят под наем, но много от тях са инвестирали в недвижима собственост и са си рентиери - едно много популарно такова име е на Кенан Имирзълъолу. Наскоро Толгахан Сайъшман или по-скоро жена му казаха че наполовина са намалили наемите на имотите които отдават и в Турция и в САЩ. Със сигурност и Ча има, вече не помня как в началото на 2013 стигнахме до инфо че притежава голям апартамент в Бебек в затворен комплекс, случайно научихме там по някакви канали познат на този и онзи и наша потребителка, а смятайте още колко имота може да има. Беше купил и нова къща на родителите си, това сам го беше казал още по времето на АФК, а последно знаем и за имот в Чанаккале. Би било неразумно с тази несигурна лира много пари просто да си седят в банката.
Горното ме подсеща че сам по време на АФК беше казал че живее до сета. Не знам обаче кой се смята за основния сет- студиото, университетът, паркът или друго. А журналисти бяха уточнили че живее при Джейда Гьоненч. Знаем че и често е оставал при аблата, имаше описани случаи как пристига на сета в трафика, веднъж се наложило да го доставят като пратка по куриер, яхнал мотора зад него, защото колата на аблата попаднала във хватка на купиша фенки отиващи сутринта на училище които направили задръстване на един светофар където го видели в колата на аблата.
Имало е репортажи в които и Ча и Хазал са казвали че заради интензивния работен график се е налагало до остават за известно време в апартамент на студиото и че дори са нощували на сета.
През 2013 г ако не се лъжа в онова интервю първото на другия ден след първа серия на мъпета Ча казва че живее с Танер записаното не беше Олмез, а друго име което съответстваше на някакъв футболист, но вероятно е грешка - печатна или на онзи с жълтите криви зъби, все пак в онези времена Танер не беше известен и не е било трудно да объркат името му. Естествено като се е окопитил в новата ситуация едва ли задълго е останал с него под един покрив. Имаше период в който живееше с Енгин, и там не помня как разбрахме, но когато го обсъждахме и ни се смяха, година по-късно и тези на които им беше смешно стигнаха до същото Joy
Помня и едно интервю в което Гизем беше казала че след конкурса когато попаднала при Аксой, по договор получила и апартамент  за срока на договора т.е. двата проекта които е правила с него. Много често просто продуцуента има грижата къде ще живеят актьорите му, най-вче звездите, зависи мениджърите какво ще успеят да изстискат от тоя с парите.
Миналата година се писа доста време че Хазал и съпруг са се сдобили с вила някъде край морето  на скромната цена от 1,5 милиона нещо си, не помня валутата. Та влагат... и живеят под наем  Laughing Предпочитат да запазят мобилността си.
Виж целия пост
# 37
Толга или жена му го споделиха това за намалянето на наемите заради кризата с корона вируса.
Остава да довърши Шампион и след това ще снима филм . Има предложение ,но подробности не се знаят още.

Нашия е живял с Гинчо ,помна че имаше снимки от един магазин за дом .потреби.
После на Гинчовия балкон се поля с вода заради някаква инициатива ,тогава беше
Мегаполис ,като Истанбул е трудно за предвижването.
Като го обсъждаме това ,сестрата на Дуда ако не греша живее с мъжа си и детето в Зекеркьой. По едно време писаха че Дуня е живяла с тях ,ама дали е така?
Може да ми се смеете мисля, че журналята нацелиха гА ги разделиха един път след Ичердето.
Виж целия пост
# 38
120 км е дълъг Истанбул от началото в европейската част до края в азиатската. И в най-тясната си част - при Босфора, градът е широк 30 км.
Затова при снимки се настаняват близо до сетовете.
Виж целия пост
# 39
Heart Eyes
 ново фото ,като зоо градина е в тях. Фико с тях , сигурно е голяма веселба там .

Озге Кая с възлюбения . Красива е става за ролята на Фюсун. На Ча му подхождат нежни , малки брюнетки, не кобилести.
Виж целия пост
# 40
Озгю Кая е много красива и нежна, но да можеше да не използва толкова много грим в ежедневието си, тя е дребничка и на моменти така нацапотена изглежда гротескно. Тука не е прекалила както обикновено, ама пак е доста по очите и. Казвала съм че я искам за Ча, ама със сегашните му габарити не знам, има опасност тя да изглежда като дете до него. Макар че и нейният човек е бая висок. Доколкото знам е бивша балерина, фигурката и е изпъната и красива, така че може да го играе пластична, чувствена и сексапилна, а възрастта и позволява да бъде и малко невинно момиче когато трябва. Скоро ще навърши 24. Не е и много популярна с луди фенове и големи любовни истории на екран, би била подходяща кандидатка. Според мен, ако Ча има думата не би взел някоя прекалено разпиарена и не слизаща от клюкарските предавания и модните списания, Сам той много не си пада да се показва, може би да търси и колежка която да отговаря на неговия имидж. Разсъждавам си.... И друго си мисля- ако е в ролята на брат Барбароса Аруджа т.е. по-големият който ще умре млад, дали няма да се появи в първите няколко серии и да го занулят и да продължи нататък с Амазон? В рамките на 2 дни излезе инфото за двата предстоящи проекта и все от Ранини, тя не би противоречила сама на себе си както болшинството си колеги, така мисля. Например Йозджан Дениз се появява в Карагюла само в първа серия и "умира".... за следващите към 50 серии.... Междувременно се снима в 2 сезона сериал - "Денят в който беше написана съдбата ми" и след него отново в 3-4- серии в Карагюла, когато наистина занулиха героя му.


Леле 120 км newsm09  Аз по стари спомени от прочетено преди 10 години, а и не бях сигурна,  тогава летище Ататюрк беше извън града, сега е в чертите на града в европейската част. Та така е, живеят близо до работните си места. Преди 4 години когато в мрежата изпълзяха данни от турският НАП над 50 милиона имена и осигурителни номера, Чачовото беше на адрес някъде Кючук Чекмедже №3 но не запомних района.

Какво е милико кученцето в ръцете на Хазал. Преди малко се разминах с едно като в ръцете на Джейда, померанска лисичка, направо се влюбих, стопанката му също така го носеше, беше още бебе Kissing Heart
Виж целия пост
# 41
Точно чувствена ,нежна ,сексапилна в същото време да излъчва невинност,като непипвана мома .
Когато е била малка не е била красива, после става ослепителна и Кемал ,като я вижда в магазина започва да мисли за нея.Какво прави една чанта . Сибел не знае какво ще предизвика харесвайки чантата от витрината. Така е трябвало да стане.
Възможно е да не спазят, като в романа, все пак ще има интимности.
Виж целия пост
# 42
Според мен чак такива разпищолени неща няма да има, само основната идея.  Както обикновено когато работят по адаптация по книга ще пишат едно "по мотиви от..." и остаеналото ще е история между мъж и две жени.
И в Турция и по света работят така и то не от сега. На първо четене се сещам за знаменитата история Отнесени от вихъра - в също така знаменития филм 2 серии по 2 часа общо четири, половината от живота на Скарлет О'хара са забравили да го филмират и то много съществена част, някои от героите въобще пък липсват.  При друг знаменит сериал "Птиците умират сами" гледах го като дете, а на по-зрели години прочетох книгата, и там сума и неща липсваха, макар че доста се бяха постарали, и там има едни описани сцени..... А това са световни примери, истинска класика. Турците обикновено са още по-далеч от книгите - В ЗЛ, който ние знаем като ЗП на финала в сериала се самоубива Бихтер, а Бехлюл си тръгва,  в книгата е обратното - самоубива се Бехлюл, но историята е разказана великолепно и без да пострада от някои липси и промени. Латино сценария е още по-далеч.... там Нихал е блондинка не много редовна в главата и се казва Ариел, винаги съм го асоциирала това име с рибката от филмчето на Дисни, дори когато хващам перилния препарат Joy При тях финалът е хепи, както във всеки друг латино сериал.  Затова са сценаристите, дано да се справят качествено в нашия случай.
Три от любимите ми сериали са правени по книга- От устните към сърцето на Решат Нури АЯ създава Мелодията на сърцето, По Забранена любов на Халит Зия Ушъклъгил правят ЗП, АФК е по яонска книга - Зелената вишна, макар че Инеса си ги смуче там някакви си нейни измишльотини, ама не ми се занимава, все се надявам някой най-нарая да го напише.... Това обяснява японските журналисти на сета в началото на втория сезон, когато сериалът още не е излизал извън странтата и наградата на Аксой преди 2 години от японското посолство, за дългогодишното популяризиране на японската култура в Турция- доколкото знам само Майка след това е правил и то по японски сериал само 11 сериен. И трите сериала са направени по мотиви от тези книги, та и с Музеят ще е така, иначе би било чисто порно с елементи на психо драма и главен герой с много големи психологически проблеми. Чак такъв завой при Ча някак не ми се вярва.
КСШ също го правиха по книга, но тогава Мелек Генчоолу напусна Едже Йоренч и нещо не се получиха нещата. тези които бяха чели книгата бяха писали че е направо като порно роман, но в сериала няма нищо такова. И още много примери има където не прекрачват границата на добрия вкус. Турците могат да показват голяма любов и без пошлости. Ами мъпета който се води римейк на един знаменит сериал? Че то там даже и от идеята на знаменития не беше останало, все едно бяха правили римейк на тъп индийски сериал  Sick

Какъв е красив и слаб Kissing Heart
Виж целия пост
# 43
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1441111
Компанята която е правила подводните сцени  в Защитника ще прави и Барбарос.
Не ми се нрави това дано е по -добре този път. Нямат специалисти в тая област.

зетЯ с фотосесия Sad
На журналята им е скучно ,но Чачовото име се следи с интерес . След като Дуда качи снимки с кучето на Киво на гости за Рамазана журналята пишат статия със заглавие Историята на една любов .
Боже ,какво заглавие !
Нито са скандални ,ни демонстрират романтика ,нито са изживяли бурна любов. Верно че ги разделят непрекъснато и затова е с това заглавие.
СъкровищетУ нарочно качи снимките всички да разберат раздяла Йок .
Дразни се от такива новини .
Оф така съм и нбрала на тая ....Rage
И на рибаря съм набрала и не само аз че неглижира мрежите и феновете .
Една снимка да качи е нещо . За проекти мълчи като рибите дето ги обича.
Научил е нещо от тях .Joy
Виж целия пост
# 44
СъкровищетУ нарочно качи снимките всички да разберат раздяла Йок .
Дразни се от такива новини .
Ох Joy И се сещам още, Бел онзи ден нали спомена за Ча и Дуда, че пуснали почти едновременно някаква песен Joy Така се прави, отговарят подобаващо без да изригват в мрежите като други.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия