Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

  • 27 397
  • 736
# 480
Не мога да преценя. Тя по принцип си е леко грубовата в торса. Ако има нещо, ще се чуе по-нататък.

Белл, не съм гледала Номера и вероятно затова нямам идея кои актьори играят. Единствено от тук знам, че главните са Демет и Фуркан Палалъ.
Виж целия пост
# 481
Белл, а коя е предполагаемата бременна. Това лице не мога да го разпозная.
Виж целия пост
# 482
Рори, снимките, които Белл е сложила и коментираме са на Серка. Peace
Виж целия пост
# 483
Рори, Сера е, неузнаваема е нали  Close

Проф, аз само съм се опитвала да го гледам номера, там пълнежът не се търпи, особено тези които играят роднините на главната, а много скоро след началото и самите главни с техните истории иди си ела си. Преди време бяхме обсъждали че мъжът на Аху играе там.

Лайковете от колегите за онази снимка в инста  на Хазал от сватбата на Сонгюл, за която писах че напомня на картина на импресионист - Ча, Арас, Биге, Бурак, Енис Арикан, двете Джейди...


Хазал с Шукран Овалъ
Виж целия пост
# 484
Хазал с тази рокля изглежда сякаш никога не е отслабвала след раждането, а в зоната на деколтето е мега зле. Даже и някак лелчинско излъчване има. Сигурно е било въпрос на живот или смърт иначе защо да се показва така пред хора, че и на снимка да я има.
А пък Сера е толкова неузнаваема, че без жокер никога не бих я разпознала. Не че преди беше първа прекрасница..
Виж целия пост
# 485
Хазал ако не се вижда, не знам Илка къде е бляла. Още повече че това се предполага е не просто изпълнение на стилистка към клиентката и, а реклама на продукт създаден от самата нея. Реалността е жива антиреклама. Снимките в ИГ са красиви с всичкия фотошоп и филтри, но без тях е майко мила Scream  С едрата си горна част на Хазал не бива  през ум да и минава за буфани или 3/4 широки прави ръкави, а последните 2 години дюс по събития е така Imp Пък тука за разкош се е пуснала и без сутиен и нещата и бягат коя където свари в разни посоки. Ми оправи ги тез цици вече бе, да се тресат на живо сигурно изглежда още по-зле. Приятелството си е приятелство но Илка никаква работа не върши, облича добре единствено себе си. Ни Ча, ни Хазал стават за гледане. Добре че за наградата в Абу Даби беше се обличал при някакъв майстор, че представям си широкия му торс отново в двуредни карирани сака при това къси и правещи го почти квадратен както по ред събития преди това.

Сера е с едни 10 кила отгоре придобити за норматив и всички се чудят какво става. На мен ми прилича да е като в четвъртия месец.  От друга страна тази изпъкналост на шията и, все по-малкото коса на главата и растящите и кг може да са свързани, дано не е болна.
Виж целия пост
# 486
А на Илка тоалетите в момента са хит. Ето я и Демет с дреха от колекцията.След дни мълчание Кака е пуснала в сторито си песен, която за мен винаги е била символ на раздяла с човек отишъл си от този свят. Не знам за нея какво значи.
https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11642583 … 19306c5c8f94701bf
Виж целия пост
# 487
Здравейте и хубав летен ден на всички и се пазете от горещините.
На морето си е прохлада.

Ранини е споделила че Музея на Амазон и ЧУ ще стартита след година. Така и предполагахме. Преди изказа мнение че може и чужденка да му партнира.
Сега нещата се подготвят. Доста ще почакаме а ,нямам търпение нашия да е Дон Жуан . Да гори от любов и ухае на парфюм:heart_eyes:
За сериала Конкуренция няма инфо че Ча ще играе в него. Сценаристката се разписа, но пак е мъгла. Единствено ЧУ няма офиц. инфо и мълчи като риба .
Почти всички негови колеги  си имат проекти ,дават интервюта ,ама нашия  желязно търпение проявяваме .
Последни разбираме нещата. Здраве да е! Поне филм със сигурност ще участва.
Лайк джаснал на колежката в люляково.
Това при него е рядкост ,ама не изчезват като някой фантомни лайкове и глупости.
Много от колегите ,които дружи Хазал се отчели.
Киво не я ясно какво ще прави.
Сега доста релаксира ,ще се разбере и за него.

А ,по темата за С ,хамилосват я за кой ли път. Променена е в лице ,както казва Рори тя не е била и преди първа прекрасница. Комика не е от тия дето обичат да се обвързват.Става нещо с нея  депресия ли кво ли .... Няма проекти само Алиса но поради пандемията не са го подновявали.
Хазалка е облякла тази рокля да рекламира на Илка колекцията.
Бюста трябва да го оправи.
Поне един сутиен да беше сложила .Тя си смени стилиста с Руткай . Илка както спомена Бел в Абу Даби костюмат му подхождаше ,личи майсторство. Тогава си е още във форма.
А ,тази бялата с която е Демет ми харесва и на Хазал ще стои добре .
Виж целия пост
# 488
Ранини е казала че Музеят ще започне да се снима най-рано след година, но не и че ще е с ЧУ, това са наши интерпретации след изказването на онзи продуцент който след работата си по Защитника, от Нетфликс се мести в Амазон и по думите му че в ролята на Кемал от МН виждал единствено Ча. Даже всъщност няма сигурна информчация че се мести в Амазон, а единственото което се е чуло че е закупил правата за филмиране на книгата.

Онур Туна е последвал авторката на онази книга по която ще се снима филмът с Хазал. Той ще е, направо съм в потрес, Хазал ще му стига до кръста, трябва да я качват не на поставка а на табуретка. Даже Тувана Тюркяй изглеждаше дребна до него. Всичко му е огромно- ръст, ръце, крака, глава, брада. Очите му са много красиви, но както много пъти съм казвала цветово ще се "бият" с Хазал, нейните също са светли и много красиви. Трябваше цветово да се различават, а не отзалеч да изглеждат като крачун и малчо.

Официалния акаунт на Мед япъм е поместил това- Хазал 2011 и 2017 Това е официалното датиране на НИ, но всъщност конкретния кадър е от 2018 г.Разликата е само в грима и формата на веждите. Ако нашата сама не се обабва с разцни безумни прически и тоалети, почти не се  е променила.


На Демет дрехата и стои добре, защото отпред няма това което виси при Хазал. При нашата положението е неспасяемо от никакви сутиени.
Виж целия пост
# 489
В оригинал Демет всъщност няма почти нищо отпред. Но направените ѝ корекции, в края на и след Птичката, са сред най-добрите, които съм виждала. Изглеждат напълно естествени и съвсем съразмерно големи. А роклята е напълно различна кройка от тази на Хазал.
Замислям се, че Хазал може още и да кърми. Щерката отби внука след като навърши годинка, с искреното възмущение, че ѝ било писнало да я дъвче. Т.е., ако се държеше прилично, можеше още да е сукалче. Laughing
Виж целия пост
# 490
Така е Демет има добре коригиран бюст . Хазалка ако наистина  кърми затова изглежда по този начин . Ще го оправи надяваме се ,има възможности затова .

Бел ,по мои спомени Ранини не спомена ли за Ча и музея?
Именно от нея се заговори затова.
Шашнахме се от слухове всеки ден така е като мълчи...
 Ча няма се откаже лесно от платформите харесва му.Опитват да ги цензурират ще намерят начин да се разберат.
Нетфликс е  направила функция ,който иска да прескача интимните сцени.

Има още инфо за каста на Хазаления филм.Онур Туна официално е потвърден. Каквото ,такова не се съобразяват с ръста. Също и жабата Шекерджи дето се страхуваме да не я лепнат на Чачослав сега е при Хазал.
Нур Фетиоглу или там както и е фамилията също е в каста. Още един мъж Енис нам си кой.
Виж целия пост
# 491
Феми, като казвам, че може още да кърми, имам предвид, че гърдите са по-големи от нормалното. Хазал по принцип си е с едър бюст, при това красиво оформен. Не знам ти какво разбираш под "оправяне", но аз определено не смятам, че трябва да се подлага на безсмислени пластични корекции. Такова нещо има смисъл само, ако големината и тежестта е толкова голяма, че пречи на нормалния живот и предизвиква разни други болежки. Тя, като пълнее, качва много и там. А като отслабва стопява на същото място. Значи и е достатъчно общо да отслабне, да подбере подходящи сутиен и дрехи, и е готова.
Не знам каква снимка коментираш, защото нищо не си сложила.
С тоя бъдещ филм, дето и тематиката му е една ..., и партньорът както разбирам визуално не ѝ подхожда, не знам какво ще излезе. Във всеки случай нямам претенции нито към Онур Туна, нито към Нур Фетаоолу, нито към Селин Шекирджи. Ако става въпрос за Енис Аракан, и към него нямам.
Виж целия пост
# 492
Не съм спец но може да се направи нещо при специалист. Сега е като крава в гърдите . По принцип си е с едър бюст след като роди стана провиснал.
Онур в момента работи в Доктор Чудо за Мед Япъм

Официално потвърдено от режисьора Джан Улкай.  ЧУ в главната роля на филма на OGM пикчърс за който отдавна се говори.
Виж целия пост
# 493
Ха, значи Демет е оправила нещата, от времето на Номера я помня с едни потничета  и о„ертани някакви едва забележими "копчета" под тях....

Фемо, Ранини каза нещо в смисъл че еди кой си, забравих му името, се мести в Амазон, че досега е работил с Ча за Нетфликс и по неговите думи ще филмира Музей на невинността, като в ролята виждал единствено Ча. Останалото бяха интерпретациите в медиите и нашите естествено. Вярвам че ще стане колкото стана и Барбаросата.

Днес Ча е започнал снимки на филма Mücadele Çıkmazı, май ще е екшън някакъв. Ама  какви новини и двамата ни любимци в това трудно време имат работа.

Хазал от споменатите от каста е работила май с всички,  Само за Селин не съм сигурна, другия пич е Енис Арикан, до последно колега на Сера в мюзикъла Алиса. Много симпатичен и много обратен, партнирали са си с нашата в някой от първите и сериали, наскоро си разменяха любезности в мрежата.


Радвам се че ще има работа, но не вярвам че ще има успех филма и. Не само заради сюжета, а защото напоследък комшиите правят провал след провал в игралното кино, единици са тези които вадят приличен боксофис. За темата за феминизма не ми се започва даже Imp
Проф, за евентуална корекция смятам че на Хазалинда и е наложителна, това тресящо се нещо не изглежда никак добре. Не знам дали забелязахте, но на едната снимка с лилавата рокля, едната и гърда, която беше поела в някаква посока е по-голяма от другата. Корекцията не е безсмислена а е наложителна, представям си какво ще я направят филмовите критици за горния етаж ако го отпусне така и във филма Imp Както и друг път съм писала, много е възможно да и причинява и болки в гърба, а тя често си дебелее, следователно неговия размер често ще бъде извънгабаритен. Има си достатъчно собствени мазнини и тъкан да и изградят нещо хубаво и без импланти. Фико е почти на 9 месеца, ако кърми достатъчно е ял от млекоцентралите, а предвид че диабетичките често не могат да продължат дълго  лактацията, вероятно вече са и приключили с "домашната" кухня. В мрежите се употребяват много грозни думи за бюста и, не искам да ги повтарям, представям си каква лавина от подобни епитети ще има  когато излезе филма.

Новият колега
Виж целия пост
# 494
Белл, този симпатяга ли е с многото сантиметри над Хазал. Има излъчване, но ако трябва да го целува качена на кокили... Ако искат още деца ще трябва да почака с корекциите, ако въобще реши да прави нещо по въпроса. Предполагам, че има подходящо бельо, което да коригира визията, но не и с такова деколте.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия