Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

  • 37 122
  • 738
# 15
Привет и в новата тема!

  На хубав ден започва, дано има само хубави новини!

  Без целувки и прегръдки нищо не е истинско, неестествено е. Това са изразните средства на обичта, на любовта, на топлите, човешки отношения. Поне по нашите географски ширини 🙂 Така че съм в чуденка що за сериал ще бъде(и не само нашия де), само кавги и разправии ли ще гледаме 🙄 Ами не, благодаря, няма нужда, по-добре да не снимат такова осакатено нещо.

Виж целия пост
# 16


araselia, така бе мила може... Изотзад... Поразсъблечени...
Дали с Менекше, дали с Наре - както е по сценарий.
Ама аз по принцип не очаквам страстни целувки. По челото, по бузата, по ръката... стига...
Любов може да се покаже по хиляди други начини.
Да му мисли режисьорът. Поне в очакваните един - два епизода ще му е лесно...
Виж целия пост
# 17
Марианче, начини има различни, ама все на метър и половина разстояние, не мога да си го представя някак си за убедително. Иначе и аз вече не очаквам нищо зашеметяващо, наясно съм със ситуацията, корона вирус, партньорка, политика и т. н...
  Както казах, мнението ми е, че този път изтеглихме късата клечка. Нищо, важното е да сме здрави 🙂
 Хубава вечер!

 
Виж целия пост
# 18


Как ги нагласиха СЦ....Нов път, но за целта, трябва разстояние...
Виж целия пост
# 19
Честита нова тема. ❤️❤️❤️ Дано да я изпишем с добри новини за Енгин 🤗 но за целта трябва и той малко да ни се покаже 🙈🤭🤗
Виж целия пост
# 20


Здравейте и добро утро момичета.
Започваме нова седмица с надеждата до края й да имаме и потвърдени новини.
Ще продължат ли снимките за завършване на сезона...
Как ще промотират, ако да...
Успешен понеделник на всички.
Виж целия пост
# 21
Добро утро момичета.
Слънчев и усмихнат понеделник, много настроение и положителни емоции.
Бъдете здрави и се пазете.

На патерица да честитя 24 май - деня на славянската писменост, на всички ученици, учители и дейци на културата.
Честит Байрам и на нашите съседи.

Наложи ми се да пътувам по семейни причини, в родния град на моя мъж(Смолян), където и нашето семейство живя за известно време. Красотата на Родопите и малките китни градчета, накацали по баирите ми върнаха усмивката от спомените за годините, когато съм била там. И знаете ли, този град все едно е застинал във времето. След дванайсет години, в които не съм го виждала, всичко си беше на мястото както го помня.

Марянка Flowers Hibiscus благодаря за новата тема.

Благодаря и за превода на анализа на Навид Шахзад.

Благодаря и на вас момичета, че ви има и, че сте част от моя живот.

Мари продължава да я няма, а и Теменужка не се е показвала от известно време. Дано всичко при тях да е наред.                                       Хубав почивен ден на всички.
Виж целия пост
# 22


Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и слънчев понеделник!
Нека сме живи и здрави, пък то нещата все ще се подредят! И сериалът ще продължим момичета - права е Хармония Two Hearts оставащите серии и без това не ни очакват по сценарий кой знае какви "близки" взаимоотношения между главните герои. Замислих се в тази връзка за Мелек - съответно и тя ще е сърдита на баща си - така, че и там няма да имаме опасност от някаква близост...
Останалите са ми фон.

Ками Two Hearts знаеш ли, че за много неща можем да кажем, че са същите и не са се променили. Установявала съм го също. Последното за което мога да кажа е - видях едно мило голямо семейство след почти 10 години. Бяха си същите, само дето семейството беше увеличено - при тях бяха и възрастни родители /за които само бях чувала/, но пък като ги видях все едно си ги познавах цял живот... Може би си зависи и от хората...

Притеснява дългото мълчание на Мари Two Hearts а при Нушето Two Hearts най-вероятно работата се възвръща вече... При всички случаи обаче - трябва да не забравяме да се пазим.
Пазим нас, значи пазим и близките си.
Виж целия пост
# 23
Добро утро,"Щастлива" снимка с щастливи хора. Heart

Време е за актуални новинки.

Момичета, Hug

Приятен ден.
Виж целия пост
# 24


Кой ще каже на Мелек за очакваното братче или сестриче???
Наре, Санджар, Халисе, Елван, Яхя.... или Менекше...
Виж целия пост
# 25
Марианче, мисля, че Наре ще и каже, иначе как ще и обясни защо баща и не е добре дошъл вече и че няма да е често с нея. И предполагам ще го каже с доза яд,  нали знаеш как обичаме да си го изкараме на най-близките, пък после съжаляваме.
Виж целия пост
# 26
Здравейте,момичета.Тук съм,здрава съм и нямам извинение,че не съм написала и един ред да се обадя /признавам си без бой/..Тази дълга карантина взе да ме побърква малко по малко,но дори в побъркано състояние не ви изпускам от поглед,да знаете.За съжаление,все още сме в доста строги мерки и ме очаква най-вероятно още месец застой.Добрата новина е ,че от днес вече сме във фаза 1.Лошата е,че преминахме последни,заедно с Мадрид и Барселона,които са 10 пъти по-големи градове,но.....каквото-такова.Важното е,да се опазим здрави.Затова и шефовете не бързат да отварят,а аз вече нямам търпение да тръгна на работа.Ще почакаме още малко,няма начин.
Няма да започвам да честитя нищо,защото е късно.В нова тема сме и то на празник,вече ни стана навик...
Надявам се новините да са верни и сериалът ни да довърши сезона както е бил планиран,но най-вече се надявам всички да са здрави.За целувките и прегръдките ....вярвам,че Енгин и Неслихан са професионалисти и ще направят каквото е нужно за успеха на общия им проект.Ако сценарият беше различен може би нямаше да има успех,а ако пък друг беше в ролята на Санджар ние нямаше да го обсъждаме в момента....Винаги има Ако....Аз за себе си се доверявам на избора на Енгин и съм доволна от това,което виждам.Какъв Санджар само,а?!Да се чудиш какво да му направиш.....дали да го набиеш,дали да му се ядосаш,дали да го съжалиш или пък да го обичаш какъвто е.....Е,това ако не е противоречие,здраве да е....Признавам,че последно Даахан ми беше в дясното оченце загнезден,но Санджар го избута без проблем.Единственото,което ми липсва са повечко любовни сцени,а тях как ги може Енгин само ние си знаем!!!Но пък трябва да признаем,че ако искаме да гледаме повече серии и да видим развитие на героите,сега за сега целувките хич не са на дневен ред в сценария.Нека се поразмине и с вируса малко....всичко ще дойде по реда си.Иначе обещавам с думите на Марта "да си изям клавиатурата"...
Имайте слънчев и ползотворен ден,сладурки!Обожавам работата на Бинка Михова!Страхотна е!
Виж целия пост
# 27
Теменужка, привет, радвам се че си добре, за другото ще почакаш още малко.Оптимистка, както винаги 🙂 Аз най-многото на което се надявам като контакт е това 😏  То няма и кой знае какво да пишем, като нищо ново не ни пускат.
Виж целия пост
# 28


Момичета Two Hearts аз пък редувам полезно с приятно.
Полезното е да свърша нещо из къщата, а приятното да гледам някой филм. Сега-засега съм си намерила интересен  канал /руски/ в Ютуб, където има представени много  добре направени крими сериали.
Отделните случаи в 4 х 45 мин. серии. Интригуващото е, че главните "детективи" не са полицаи, а са нещо като Ш.Холмс и Д-р Уотсън т.е. имат други професии, а разгадаването на заплетените случаи е тяхно хоби. Естествено действат в  сътрудничество на полицията.

П.П. Като ме няма известно време на компа и ми се появява по един хубав пейзаж.
Вижте днешният.


Виж целия пост
# 29
При толкова чакане - още малко не е проблем.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия