Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки

  • 46 945
  • 745
# 30
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Боби, Аслъ не почива, участва във "Вавилон"
Сериалът "Музей на невинността" е за интернет платформата Амазон. Трудно ми е да си представя турска актриса за ролята на Фюсун, но все пак - като външност Ипек Филиз Язъджъ. Аз и Кемал не си представям като Чаатай Улусой, но съм любопитна да видя как ще се справи. Ролята е много трудна - ако сценарият е написан изцяло по романа.

Който желае да се запознае със сюжета -

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%B9_%D0 … D1%82%D1%82%D0%B0
Виж целия пост
# 31
О да, вярно ,че е във Вавилон. Ееее хем го наглеждам. : )))) Ами не ми излиза нищо в контакта с нея и за това забравих и Вавилона.
Виж целия пост
# 32
Изгледах Biz Boyleiz по нетфликс. Въобще не ми хареса - безцелно и героите не претърпяха никакви промени и без никакви действия.
Виж целия пост
# 33
То още от постера се вижда, че ще е тъпичък.
Виж целия пост
# 34
Има трейлър на Cati Kati Ask. Искаше ми се нещо по-добро. Прилича много на Iliski Durumu Karisik ( той многоо ми харесваше) в това отношение, че всеки е влюбен във всеки, но не правилния. И защо трябва мъжът да е все богат и женкар ????? Вие какво мислите ? Така както изглежда май на Ханде и Керем ще е най-интересният. Поставям за какво ще е той и Bay Yanlis


В основата на сюжетното развитие в "Почукай на вратата ми" стои Еда (Ханде Ерчел) - девойка, възлагаща всички надежди за бъдещето си на образованието си. Работейки като цветарка, за да се препитава, докато учи, Еда ще остане разочарована, щом разбере, че стипендията за образованието ѝ в чужбина бива прекъсната. Точно в този труден за нея момент тя среща Серкан (Керем Бюрсин) - млад бизнесмен, който ѝ предлага да поеме разходите по следването ѝ при едно условие - за два месеца да я представя пред обкръжението и семейството си като своя годеница. Колкото и против да е, Еда се съгласява и така двамата със Серкан поемат по път без връщане назад, в който любовната им игра постепенно ще стане реалност.

Bay Yanlis
Йозгюр (Джан Яман) е млад мъж и собственик на голям ресторант, който не вярва в любовта. Езги (Йозге Гюрел) пък е девойка, изморила се от връзки с неправилни мъже и решена вече да се омъжи. Пътищата на двамата се пресичат по необичаен начин - Йозгюр забелязва неувереността на Езги и решава да я напътства като ментор в отношенията ѝ с противоположния пол, за да успее да привлече мъжа на мечтите си и да се омъжи за него. Всичко обаче се обърква, когато Езги започва да изпитва чувства не към кого да е, а именно към своя ментор Йозгюр...
Виж целия пост
# 35
Чатъ катъ изтъпява с всеки следващ трейлър.
И като ще е лятна комедия, поне да са красиви девойките, а то...
Говоря за някакво излъчване и чар, не за селска хубост.
То аз и мъжете не харесвам.
Нямам угодия. 😀
Виж целия пост
# 36
Пак много глупав трейлър.
Май само сериалчето с Керем и Ханде ще си струва... донякъде.
Може да погледна и Bay Yanlış заради Can. Не съм гледала негов сериал, но тук ми хареса като визия.
Виж целия пост
# 37
Как може пък нито един летен сериал да не ми допадне, засега, беее... Tired Face Не съм ентусиаст за Ханде и Керем, ама май се очертава най-търпим засега от всичкото.

И аз изгледах "Ние сме такива" по Нетфликс. И споделям мнението на Емили - не ми хареса, даже да не кажа, че съм разочарована. Язък, че го чаках толкова дълго (заради Боран, предимно, естествено!) и язък за страхотния каст. Sad
Виж целия пост
# 38
Засега окото ми хванаха сериала на Джан Я., на Керем Б. и този с Фуркан. Да видим на кой ще се спра, ако имам време.

Търся точно нещо романтично, весело и без драми.
Виж целия пост
# 39
Не бързам да правя генерални изводи само от тийзър. Важно е турците да харесат сериала, който и да е той, защото рейтингите зависят от тях.


Търся точно нещо романтично, весело и без драми.

И аз. Обявяват ги за романтични комедии и после тихомълком набутват драми - ту от тежкото детство на героите, ту от старите им любовни връзки и така с един замах убиват смешното.

Ерхан Язъджъолу ще участва в "Любов на чердака".

Виж целия пост
# 40
Значи цЕлят таргет-групата на пенсионерките Grinning
Виж целия пост
# 41
И аз искам нещо леко , свежо, но не глуповато и с онова чаткане на диалога като картечница с безмислени глупости - тип идиотска комедия.

Мисля ,че тийзърите съм им слаби , защото ги правиха на бързо и скалъпиха колкото да има нещо.  Трябва да се видят първите епизоди. Макар че и те са снимани за кратко време. И са нямали тази подготовка преди сериала, която обикновено правят.
Виж целия пост
# 42
Не, на домакините. Има доста такива жени дето си гледат дома и децата и са по цял ден вкъщи. Затова има и толкова глупави сериали и предавания по цял ден.
Виж целия пост
# 43
Карол, не ме разбра съвсем. Имах предвид снимката на тая вехта войвода, дето Лучия я качи последно. Обикновено вкарват такива второстепенни сюжетни линии с разни по-възрастни актьори, за да има във филма и теми, вълнуващи по-старото поколение. Особено като почнат едни сърдечни трепети на 60+ години ...
Виж целия пост
# 44
Здравейте!
И аз харесах тази тема и благодаря на GG, че я направи.
И аз обичам да чета оттук-оттам, не дълго, напоително и дълбоконализиращо, както и да пиша така, тъй че май и на мен ще ми е по мярка темата.

Радвам се да ви видя тези, които познавам.Purple Heart

Боби, я кажи какво гледа напоследък, отдавна не сме си приказвали с теб.
Аз токущо довършихЛюбов 101 по ваша препоръка и ми хареса, само в последния епизод ми дойде малко разтеглен разговорът между порасналите Ъшък и Еда. И не харесах Еда и аз.
Леко се гледат епизоди от по 35 - 40 мин.

Не го знам Метин и аз.

Ще пробвам първите епизоди на всички нови сериали, белким се закача някъде, че нямам нищо за гледане.
Фуркан и Езги Шенлер ми харесват заедно. Тя е нежна и крехка, той едър и силен, добра комбинация е визуално.

Тимучин го харесвам и аз, но само в Бодрумска приказка съм го гледала. Къде ще играе сега?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия