Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На море в Гърция 2020 - III

  • Публикувана: 17 юни 2020, 17:14 ч.
  • Последно мнение: 2 юли 2020, 18:09 ч.
  • 39 620
  • 755
# 15
Благодаря за новата тема. Все още сме на изчакване, но не сме се отказали от море в Гърция. За сега сме се насочили към Ситония.
Виж целия пост
# 16
ББ е зает с други дертове в момента. 😂 Точно сега съобщиха по Нова, че се връща стария начин на минаване, само с показване на ЛК.
Виж целия пост
# 17
Благодаря за новата тема! Дано всички успеем да се похвалим това лято в нея!

Ние ще пътуваме утре вечер, така че ще споделя как се минава границата с нощно пътуване. Може би ще тръгнем преди полунощ този път.
Благодаря за новата тема!
Wild poppy, ще се радваме и очакваме актуална информация от "първо лице" Simple Smile
Ние заминаваме следващата седмица за Пелион, септември ако всичко е наред....Пелопонес Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Благодаря за новата тема!
Хубаво и слънчево лято!
С нетърпение очаквам първите разкази за тазгодишното гръцко море!
Виж целия пост
# 19
Благодаря за новата тема!
Надявам, че всичко ще е наред и живи и здрави, ще пътуваме в началото на юли.
Виж целия пост
# 20
Според мене няма да има проблеми за българите в Гърция това лято. Даже мисля, че ще можем да се насладим на някои иначе претъпкани градчета. Simple Smile Аз още се колебая накъде да се запътим, ще изчакаме още малко по-нетърпеливите и потегляме. Simple Smile
Виж целия пост
# 21
За Корфу ще пътуваме другия месец началото.
Виж целия пост
# 22
Пътувам на 01.07. за 5 дневно море и после от 01.08. имам резервация за Кефалония, дано всичко е ОК за всички пътуващи  пу-пу, безпроблемно и безкоронно.
Виж целия пост
# 23
Параход, надскочила си себе си ! Flowers Bouquet
Виж целия пост
# 24
Записвам се оптимистично в темата с резервация за Милина, Пелион, през Септември. Писахме си вчера с момичетата от Маринати апартамента. Още нямат гости, но нямат и отказани резервации за напред. Подготвили са се да е сигурно и спокойно за туристите и чакат гости.
Виж целия пост
# 25
Благодаря за новата тема, Параход!
Пожелавам на всички, хубаво гръцко и безаварийно лято! Ние мислим да пътуваме с БДЖ-то, хем е по-евтино и няма да чакаме по опашки по КПП-тата....чакаме да пуснат линията и ще запазваме...
Виж целия пост
# 26
Гледам по тв,че на Кулата е ужас. Как е на  другите пунктове. 5 часа на границата не си го представям.
Виж целия пост
# 27
Хубаво е, че темата се раздвижи! Благодаря на Параход за усилията! А дано скоро има и нови разкази. Според информация от познати днес на Илинден-Екзохи се е минавало бързо, без чакане.
До нашата почивка остават повече от два месеца - дано нещо не се обърка дотогава. Иначе плановете за Патмос през Самос са запазени. Би трябвало да пътуваме на 29.08. Нямам търпение, всъщност днес беше първоначалната дата на полета ни до Самос и до началото на май се надявах, че е възможна. Може би затова днес ми е малко тъжно. Вместо в Гърция отпразнувахме годишнината от сватбата в Поморие - родният град на съпруга ми. Всъщност изкарахме добре - видяхме се с приятели, плажовете са почти празни и без чадъри, водата е хладна, но учудващо чиста. Не вярвам обаче да се задържи дълго така. Иначе е малко странно, градът изглежда все едно още е зима, много магазинчета и заведения не работят, усеща се неизвестност и напрежение сред местните. Но пък обслужващият персонал е доста по-любезен, радва се на малкото клиенти.
Това е от мен засега. Пожелавам на всички спокойно лято, без болести и тревоги и с много прекрасни гръцки гледки и вкусно хапване! И ще се радвам на споделени разкази от почивките.
Виж целия пост
# 28
На Маказа днес- 15 минути за влизане в Гърция, 40 мин. за влизане в България, тогава са попълвали и декларации.
Виж целия пост
# 29
Нашите планове се променят според заповедите на здравния министър относно абитуриентските балове.
Ако няма нови промени, тръгваме на 30 юни 5 минути след влизането на младежа във Военния клуб.
Надявам се и плановете за октомврийския Крит да не се провалят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия