Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 106

  • 21 071
  • 727
# 135
И ние имахме подобна случка преди около месец.Ветеринарката ми даде едно хапче като каза само половината да му дам.И се оправи.Не знам какво беше,само 1 път видяхме нещо нередно в изпражненията и веднага го заведохме на лекар.Дано и вие бързо се оправите .
При нас новото е,че от 4 дни Рекс живее основно на терасата и явно му харесва,щом не протестира.Иначе вътре се научи да се катери по дивана и едната спалня и засега се опитвам да го отуча от този навик къде успешно,къде не чак толкова...
Виж целия пост
# 136
Благодаря момичета, мм сега се обади, дал му е хапчета по схема, ще следим!
Виж целия пост
# 137
Елислава,ще се порави,споко!И е са живи душички,понякога се разболяват,понякога не слушкат.Важно е ,че са гледани и обичани.
   Сиви,много изразителни очи има Макс.
Виж целия пост
# 138
Сиви, от години обмислям пътуване до Крушуна и все не успяваме. Макс изглежда много доволен Heart
Виж целия пост
# 139
Сиви, от години обмислям пътуване до Крушуна и все не успяваме. Макс изглежда много доволен Heart

И аз така, но когато ми се отдаде възможност заваля силен дъжд и беше затворено, заради турист, който бил затрупан предните дни, нещо такова.  Ще опитам пак обаче. 😁

Вчера забравих да взема гранули и ми се наложи да ги нахраня само с консерва, що материал излезе днес, пфууу,ужас. 😁😁
Виж целия пост
# 140

"Днес съм на уроци по кормуване.Гледам и слушам много другия път да може аз да карам Wink"
Виж целия пост
# 141

Тренировки за морето.
Виж целия пост
# 142
Размазан Денис, на разходка в Западния паркМного шаваше това момче и една свястна снимка не можаха да му направят.
Виж целия пост
# 143
Вярно е размазан. Дали уморен от разходка, дали от шавливост ... Wink
Виж целия пост
# 144
Аз пък бих се притеснявала от глисти и други паразити. След като е излязъл, вероятно е бил възрастен индивид, който преди това си е напускал яйцата. Не се притеснявам за самото куче, при тях с хапче се оправят нещата. Но за хората е опасно. Ние сме междинни гостоприемници на повечето видове животински паразити, и в нас те се развиват в органите, от където не знам как се диагностицират или лекуват.
Виж целия пост
# 145
Сиви, прекрасни сте Kissing Heart
Толкова е щастлив и доволен Макс във водата.
И всички други показани кучовци са разкошни. Heart
Бекичка - мекичка по-често да я виждаме, милата козичка.
Виж целия пост
# 146
Иланг, благодаря ти за отговора! Направо се стреснах, гледамепго като писано яйце, както се казва. Постоянно го гушим, целуваме, стреснах се заради щерката. Мм чака при ветеринаря, да видим какво ще му даде.


Незнам в Бг как е?Ние живеем извън Бг и ветеринарите ни дадоха хапче и казаха,че всеки месец трябва да се дава за обезпаразитяване.Ние й даваме на всяко първо число.За сега нямаме проблеми.Това хапче се дава до живот.
Виж целия пост
# 147
Сиви, личи си че Макс е супер доволен от разходката. И ние миналата година ходихме до Крушунските водопади и Деветашката пещера. Бях се притеснила дали ще ни пуснат с кучето, но нямахме проблем.

Сий, свикна ли Денис с промяната?

Кришка, хубаво е да тренирате и дано не го е страх от морето.

От вчера уча Джони да се гмурка и да търси и вади камък, който му хвърлям. Справя се, но няма кой да го снима. Много интересно, че първо гледа да го напипа с лапата и като го фиксира се гмурка, захапва го и го вади. Джони от малък няма страх от море и вълни. Хвърлял се е и в големи вълни, които го събарят и само се виждат крака, които се въртят с вълната и после изплува. При червен флаг е влизал и спасителите са се чудили как се оправя. Но нали прилича на стопанина си, затова е такъв.Wink
Една снимка от днес
Виж целия пост
# 148
Който обмисля ходене до Крушуна и района бих препоръчала да е през седмицата, защото е супер спокойно и няма много хора. Уикендите там е лудница.
Ей го глезана и в къщата, в която отседнахме.. и той разбирал от хамаци-люлки:


Nelika а пък ние тук знаем, че почти няма бебе куче, което да няма глисти. Ако е било обезпаразитено добре преди да дойде в новия си дом може никога да не видите глисти ако го обезпаразотявате редовно. Ама практиката до сега е показала, че обикновено там от където идват кутретата целта е бърза печалба с минимални разходи и съответно пропуск в обезпаразотяване на майка и кутрета.. И да, не се притесняваме от глистите, а първото което правим когато сме си взели малко куче е веднага да го обезпаразитим през две седмици и след това на всеки 30 дни до навършване на годинка. След това вече е въпрос на лична преценка колко често да се обезпаразотява кучето. Аз примерно го правя на всеки три месеца специално за вътрешните паразити, защото моето е голямо и знам какво яде. От както е при мен никога не е изкарвал глисти. И най-важното все пак е след всяка игра с кучето да се мият ръцете, особено за деца.
Виж целия пост
# 149
СЛАДУРИ! Искам всичките кучаци да намачкам - ушаци, тумбаци... каквото дадат 🥰🥰🥰
Гледам всичките активни, дейни, а нашият мързеливец Чарли се чуди на коя страна да опъне кълките... таз поза ми е фаворит - на килима, зад гърба ми, докато работя 😆

Май жегата му идва в повече. Знам ли, а сме на климатик. Мързелчо 😂😂😂
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия