Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мами от САЩ, ще пътувате ли тази година?

  • 2 011
  • 5
То много се изписа за пътуването в Европа, но няма много теми от живеещите в САЩ. Днес Европа официално забрани на американците да влизат в ЕС, но доколкото разбрах живеещите в Америка, които имат европейски паспорти, няма да бъдат спирани. Интересно ми е дали някой ще се престраши? Също така, макар че Канада е одобрена, мамите от Канада ще пътуват ли към България? На мен дори самото пътуване със самолет ми се струва много стресово.
Виж целия пост
# 1
Не, нямам желание. Същото важи и за  съпругът ми и дъщеря ми.
Виж целия пост
# 2
Ще пътуваме из страната от тази страна на океана Simple Smile

Аз лично няма да ходя до Европа/България тази година (освен ако не се наложи). Ако бяха премахнали карантината, щях да отида. Не ме притеснява пътуването със самолет.

С европейски паспорт + американски паспорт/зелена карта пътуването не е проблем от гледна точка на това да ти разрешат да влезнеш в Европа и после обратно в САЩ. Карантината е това, което ме спира. Не желая да стоя 2 седмици под карантина. От доста хора (познати) разбирам, че като пристигат в София от Амстердам, Виена, т.н. не ги слагат под карантина - при все, че са си декларирали, че пристигат от трета държава, която подлежи на карантина. От чисто морална гледна точка, аз бих се чувствала некомфортно да избегна карантината, защото някой служител не си е свършил правилно работата.
Виж целия пост
# 3
Ще пътувам до Европа и до България, да.
Септември ще е обаче.
Виж целия пост
# 4
Ние  сме  в  Канада.
До България  не  сме ходили  7 години и нямаме  планове  да  ходим  интази  година.
Из страната пътуваме със самолет.  Утре се прибираме  след 2 седмици посещение на друга провинция  на 3000км от нас.
Виж целия пост
# 5
Ние няма да пътуваме извън Америка тази година, но няколло наши познати го правят и нито един от тях не е бил под карантина, или поне не я спазват. Не съм ги питала. В Бг законите и правилата са за това, за да не се спазват!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия