Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 6

  • 72 015
  • 766
# 675
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав тиган за палачинки с възможно най-безвредно покритие?
Насочила съм се към този, стомана с покритие Eterna, без PFOA, кадмий и никел. Ако имате мнение за него ще се радвам да споделите

https://berlingerhaus.bg/produkt/%d1%82%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd- … %b8%d0%b5-eterna/
Виж целия пост
# 676
Тези тигани изглеждат доста ефектно, но по същество са тефлонови тигани, които са по-устойчиви на надраскване от нормалните тефлонови, но и по-лесно залепва храната при готвене в тях.
Виж целия пост
# 677
https://www.emag.bg/tigan-brabantia-heat-matt-black-indukcija-in … tm_medium=android

Как ви се струва този тиган? Трябва ми 24см а капак, този няма, но ще си взема универсален. Цената ми се вижда ниска...
Виж целия пост
# 678
Здравейте! Моля , препоръчайте ми читава марка на достъпна цена на домакински съдове за индукционни котлони. Много ще съм ви благодарна! Весели празници!
Виж целия пост
# 679
Здравейте! Моля , препоръчайте ми читава марка на достъпна цена на домакински съдове за индукционни котлони. Много ще съм ви благодарна! Весели празници!

Вчера гледах в Метро
сет инокс с двойно дъно от 3 или 4 май за 75лв.
 стават за индукция имат си на дъното маркировка
не се сещам за марка изложени са
Виж целия пост
# 680
Здравейте, някой да има колекцията на Stoneline Future и да сподели мнение? Искам да си купя цял сет за нов дом. Моля за препоръки, защото моментните ми са от Англия.
А за колвкцията на Stoneline имаше притеснителни мнения в немския Амазон. 😊
Виж целия пост
# 681
Здравейте, какво мислите за силиконовите форми за печене, дали са безвредни или зависи от марката? Искам да купя нещо такова за мъфини или да ми препоръчате форми от друг материал. Благодаря.
Виж целия пост
# 682
И аз идвам с питане за същото нещо, тъй като си взех силиконова купа за правене на пуканки в микровълнова. То малко след дъжд качулка моето, ама нека да си знам. Ок ли е силикона или да хвърлям?
Виж целия пост
# 683
ОК е силикона.
Виж целия пост
# 684
Здравейте, искам да си купя тиган, който става и за фурна. Гледам например в Дука, и за всички тигани пише, че стават до 180 градуса във фурна, пък аз като запичам кашкавал например, го правя на по-високи градуси. Реално затова ми трябва тиган и за фурна. Та всички тигани ли стават само до тези градуси да се използват? По други сайтове и за други тигани не пишат такова нещо, но не мога да разчитам, че това, че не е написано, означава, че няма ограничения за температурата на печене..
Виж целия пост
# 685
Да не би да си гледала тигани с пластмасови дръжки? Защото ако е тиган с метална не виждам какво ще му стане. Все пак фурните са до към 260-270 градуса, което не е някаква страшна температура, че да го повредиш ако е с метална дръжка.
Виж целия пост
# 686
Не мисля, те тези с пластмасовите май не стават изобщо за фурна. Мислех си да не е по-скоро заради покритието нещо. Ето един пример:
https://duka.bg/tendzhera-duka-gota-cook-2-9-l
Виж целия пост
# 687
Защо не си вземеш чугунен, ще става и за котлон и за фурна
Виж целия пост
# 688
Не знам дали ще мога да постигна да не ми залепват, а и са доста тежки май
Виж целия пост
# 689
Странни са тези  180 градуса. Тефлоновите издържат до 250-260, тези с керамично покритие към 300, а тук само 180. Че ти ако го сложиш на котлона той ще ги мине тези 180.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия