Мариновани патладжани в хладилник - сега им е времето!

  • 16 177
  • 115
# 90
Момичета,  какъв е вкуса без карамфил.  Нямаше в магазина. Чудя се, ако сложа бахар..
Виж целия пост
# 91
Аз точно бахар сложих, защото се оказа, че съм го купила, мислейки го за карамфил. 😂😂 Стана си вкусно, поне за мен.
Виж целия пост
# 92
Ами сложих едно бахарче,  не посмях повече, ще видим...
Виж целия пост
# 93
Не пиша в кулинарния, защото като виждам какво творят момичетата, моите манджи не се класират Grinning
Но за този патладжан специално влязох да кажа - е, фантастичен е! Само карамфил не сложих, ама е невероятно вкусно.
Виж целия пост
# 94
Някой пробвал ли е с печени патладжани? 🙂
Ако се пропусне захарта в рецептата, трябва ли да намаля количеството оцет?
Виж целия пост
# 95
Не пиша в кулинарния, защото като виждам какво творят момичетата, моите манджи не се класират Grinning
Но за този патладжан специално влязох да кажа - е, фантастичен е! Само карамфил не сложих, ама е невероятно вкусно.

Боряна, развесели ме и ме зарадва с коментара си! Да ти е сладко! И по-смело в кулинарните теми - никой не е започнал научен. Опита и умението се трупа постепенно, стига човек да има желание. Hug
Виж целия пост
# 96
Чесъна само отдолу ли го слагате или и между парчетата патладжан?
Виж целия пост
# 97
Аз ръся и между пластовете патладжан.
Виж целия пост
# 98
Аз ръся и между пластовете патладжан.
Благодаря, labrex. И аз така направих.
Сега идва трудната част - да минат три дни. 🤔
ММ както му се точеше и като разбра, че има технологично време до самото хапване остана много разочарован. 😁
Виж целия пост
# 99
Мда, аз ММ го издебнах един път миналата седмица, когато имаше разтоварващ ден и нищо не яде. Изпържих и затворих 4 големи буркана за зимата. На другия ден идва и ме пита къде са патладжаните. С поглед му посочих затворената зимнина и той щеше да ревне Joy А аз невинно: "Ама виж, дори да си отвориш буркан сега, той няма да се е мариновал достатъчно".
Виж целия пост
# 100
Скрит текст:
Аз ръся и между пластовете патладжан.
Благодаря, labrex. И аз така направих.
Сега идва трудната част - да минат три дни. 🤔
ММ както му се точеше и като разбра, че има технологично време до самото хапване остана много разочарован. 😁
Ами почерпи го пък човека, нищо им няма и на първия ден, пак стават. Е, да не ги почва сериозно, де, въпреки че у нас и така се получава, нека си опита, че да останат и за след третия. Simple Smile Vanja77 как пък не пусна рецепта на първия ден още да са готови, ами човек все гузен да се чувства, че хапнал и по-рано от третия! Joy
Виж целия пост
# 101
Този път спазих точно рецептата
Скрит текст:
Сега започва чакането.
Но пък ги направих по-тънки, та мисля 24 часа да са им достатъчни...
Виж целия пост
# 102
Тази рецепта дали ще се получи с печен патладжан,че нещо май не ми се занимава да пържа.
Виж целия пост
# 103
Тази рецепта дали ще се получи с печен патладжан,че нещо май не ми се занимава да пържа.
Аз правих с грилован, получи се добре. С печен още по-лесно Simple Smile
Виж целия пост
# 104
Тази рецепта дали ще се получи с печен патладжан,че нещо май не ми се занимава да пържа.
Аз правих с грилован, получи се добре. С печен още по-лесно Simple Smile
   

       То, че е по-лесно, по-лесно е, но вкусът е съвсем различен!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия