Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образователен Говорилник - Виртуално бистро (7). Вълнения.

  • 14 336
  • 488
# 75
Не съм ги чула, но и няма кой знае какво оригинално да кажат. Винаги остават свободни места /най-малкото местата са повече от набора осмокласници/, включително в най-високобаловите училища /Тази година има 3 в СМГ, 1 в НЕГ, едно в Испанската, едно във ФЕГ, повече в двете АГ, няколко в НПМГ, едно в ТУЕС/. В класирането учавстват и деца, приети или чакащи прием в АК и други ЧУ, деца, приети в училища към МК, а откакто се кандидатства онлайн, има и много кандидатстващи от други области за спорта - някои без изобщо да имат намерение да се записват в София, други, които се колебаят и т.н. Нищо необичайно и изискващо задълбочен анализ няма. А пък новина съвсем не е.
Виж целия пост
# 76
И доста ненавременно обяснение как се участва на трето класиране, при положение, че то свършило преди няколко часа т.е. не можеш да си изтеглиш свидетелството Joy
Виж целия пост
# 77
Това е много яко! В 8 часа вечерта в последния ден за подаване на заявление да обясниш на хората, че могат да участват в трето класиране, след като си изтеглят документите от училището, в което са се записали и подадат заявление в училище-гнездо. Важно е да си полезен. Joy
Виж целия пост
# 78
.., което май обяснява защо от всички репортажи, които чух в емисията, само този го няма качен на сайта и "новината" е неоткриваема. Някой с познания е чул и ги е "наял" и макар и със закъснение са замели.
Виж целия пост
# 79
Морски ли сте още?
Аз се забих с Лейди и Нот в ковид темата, ама не е много здравословно Simple Smile
Баща ми казва, че по телевизия Европа вървял надпис, че се обмисля учебната година да започне на 1.9
Някой чул ли е? За България ли става дума?
От утре започват училище в Северна вестфалия, ще пиша ако искате подробности как ще са децата.
Виж целия пост
# 80
Нека си поживеят душите, малко им остава спокойствие.
Не ми се мисли какво ще е в училищата наесен, дано не съм прав.

Виж целия пост
# 81
Какво мислиш, че ще е наесен? Аз съм си морска в момента, а и някои неща не може да се предвидят, но не мога да разчета поста ти Simple Smile Като чета в темата за дистанционното обучение, ми се завива свят какво ни чака.
Виж целия пост
# 82
А! Живи сте! Това е добре Simple Smile
Лейка,  на мен ще ми е интересно да разкажеш.
Виж целия пост
# 83
Моята прогноза е: почват присъствено и след две седмици, като скочат бройките заразени над 400 дневно. гимназиите минават ДО.
Виж целия пост
# 84
Анджак, ве, следващия пълен хаос.

Абе тука имаше ли пълен член😀
Виж целия пост
# 85
Нот, има, има Simple Smile

Ние се върнахме от море и пак ще заминаваме след няколко дни. Хич не искам да започват на 1-ви, че вярно после не се знае знае ли се. Не съм чувала подобно нещо, ако имаше Дидева щеше да пише в темата за промените на МОН, освен ако и тя не е на море, де Joy
Виж целия пост
# 86
Аха, всички са живи значи, това е хубаво.
Още по-хубаво би било и всички да са морски.
Ние още едно дълго, гръцко сме предвидили, ама да видим.

За учебната година, честно не ми пука, ако е ДО, макар и да съм ЗА присъствено и да, дотегна ми много ДО към края на втори срок.
И аз мисля, че учениците ще започнат присъствено, но скоро след това ще минат на ДО.
С нетърпение чакам мейлите от нашето училище, да видим какво и как ще се случва.
ПЧМГ с два осми класа тази учебна година, май не съм го споменавала тук.
Виж целия пост
# 87
Браво на ПЧМГ. Успяха да задържат и повечето силни състезатели, струва ми се. Хубаво е да се разбиват митове, малко по малко.
Никакво почване на 1-ви, българската традиция си е на 15-и и хич не ми пука, че вече не се жънело. Септемврийското море е най-сладко.
Твърдо "за" присъствено, по егоистични причини. Още не съм си измислила какъв ще ни е "протоколът" в семейството при "настинка", мисълта ми е, ОК ще спрем контактите, това е ясно, но оттам, няма да търчим за PCR веднага, но кога, не знам.
При мен - голямото дете на море, ние на село, чака ни една почивка на Балкана и ако някак се промушат и няколко дни на море, ще е супер. И, за пръв път от месеци не съм затрупана с работа. Чак се притеснявам.
Виж целия пост
# 88
Тинки, ти смело пускаш каката сама на море? Аз не мога да се престраша чак толкова, направо завиждам.
Виж целия пост
# 89
Аз съм изумена - в темата с анкетата как да започне новата учебна (ПО или ДО) се изказа мнение, че хората с образование и принос към обществото трябвало да решават дали годината да започне присъствено или дистанционно - на останалите не трябвало да им се дава възможност да разсъждават по темата Flushed. Не се сдържах - увисна ми долната челюст от самочувствието на някои хора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия