Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Открити басейни в/около София 2020

  • 2 910
  • 62
# 15
Ние ходим там от 11 години поне 3 пъти седмично и ни познават.Знаят ме,че дори бански не си нося,а книга или списание.Сядам на кафето и си поръчвам нещо докато момчетата плуват.И с приятели сме ходили само на кафе без да ни взимат пари за вход.Обаче сега заради короната не може-или си плащаш и плуваш,или изобщо не те пускат.На входа ти мерят Т и те карат да се дезинфекцираш.Вътре след всяко напускане на клиент веднага минават с дезифектант масичките и шезлонгите.
Виж целия пост
# 16
На двадесетина километра от София след Владая,има прекрасен басейн,(три на брой),с минерална вода в с.Рударци.
Току-що казаха по новините,че са намалили ДДС-то и за басейните.
Виж целия пост
# 17
Ако входа ще е 20лв на човек сори ама наистина излиза по-евтино да отидеш някъде на хотел около София.
Виж целия пост
# 18
На двадесетина километра от София след Владая,има прекрасен басейн,(три на брой),с минерална вода в с.Рударци.
Току-що казаха по новините,че са намалили ДДС-то и за басейните.
Да, басейните са хубави, НО водате е ледено студена. Силно се съмнявам, че е минерална, пише, че е 27гр.р но няма как да е вярно.
Виж целия пост
# 19
На Рударци басейните са много хубави,но водата не е топла, въпреки че е минерална.
Някой ходил ли е на този басейн в Монтесито?
Виж целия пост
# 20
Аз не разбирам какво се променя в събота и неделя, че се налага входа да е двоен на места.
Виж целия пост
# 21
Е много ясно-повече хора ще отидат и затова е така...Малко като ден година храни се получава...
Виж целия пост
# 22
Сериозно ли Корали са с такива цени? Зимата много обичахме да ходим там, но за 50 лв вход да си гледат работата.
Виж целия пост
# 23
Комплекс " Котвата"  в Сапарева баня, събота и неделя и празнични дни вход за възрастни 30 лв. Направо се уляха , увеличението спрямо миналата година е 50%. Нищо не се е променило, някакви новости или услуги към цената. Моля споделяйте какви са цените на басейните , които препоръчвате. Благодаря.
Виж целия пост
# 24
На Корали и Котвата приемаха Мултиспорт /в някакви часови диапазони де/ и така е ОК. Но не знам дали още приемат. Май на Корали всъщност вече не приемат.

Цените в събота и неделя са по-високи, за да намалят малко наплива. Така който има възможност ще иде през седмицата, за да му е по-евтино и ще разтовари уикенда.

Много е хубав новия плаж в Кюстендил, той е към Спа Хотел Стримон, влиза в цената, но не знам наистина колко е цената на самата нощувка. По магистралата е един час път. Входа иначе е: за възрастни 15/20 - делник/уикенд съответно, а за деца - 8/10 лв. Предлагат обаче карти - 60 лв за 5 посещения за възрастен и 30 лв за 5 посещения за дете.

Кажете пак за парк Възраждане, някой ако е ходил в сряда или днес. Чувам че имало километрични опашки, не можело да се влезе ... интересува ме към 15.00 часа, когато стават по-ниските цени как е положението.

Ох, обърках нещо, исках да редактирам горното, пък то кво стана ... четете тук, малко по-подробно го написах
Виж целия пост
# 25
Давам пресен отзив от Спаго: през седмицата е хубаво, спокойно, почти няма хора, предимно някоя друга фвойка и деца. Чисто е доста, тоалетните поне на няколко пъти видях да дезинфекцират, шезлонзите бяха доста разредени.

Вход възрастен 15лв, дете: 10/15лв, в зависимост дали ще.ползва шезлонг или не. Два сока и едно кафе: 6лв Simple Smile Кухнята е добра, цените са що-годе нормални. Парлинг-безплатен. Водата в големия басейн беше студеничка. В детския около 24градуса, има и джакузи. Има и сенчеста детска площадка, дръвчета тук там.
Виж целия пост
# 26
Миналата година, през уикендите, когато навсякъде по бакейните беше фраш, ние ходихме в този http://vlvsport.com - Гълъбовци, до Сливница. Винаги си намирахме места, а и някак е по-релаксипащо да си на чист въздух, по-далече от града.

Ако входа ще е 20лв на човек сори ама наистина излиза по-евтино да отидеш някъде на хотел около София.

И е по-чисто, и по-спокойно.
Уловката е, че доста хотелски комплекси с прилични по размер басейни, са отворени и за свободни посещения срещу такса, и се пълтят от съседните градове / села. За да избегнем или избираме наистина затворени хотели, или почиваме през седмицата, когато почти няма външни приходящи.
Виж целия пост
# 27
Времето се затопли и само басейни са ми в главата. Отзиви от Банкя тази година. Имам спомен, че водата е доста студена нищо, че се води минерална
Виж целия пост
# 28
Студена е, но както във всеки басейн, правиш няколко загребвания и си свикнал с температурата:)
Виж целия пост
# 29
Басейнът до Белчин как е тази година? Пак ли е препълнено с хора?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия