Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 107

  • 19 404
  • 768
# 765
Когато Кари беше малка я водих без повод , вървеше до мен, но после не знам какво ѝ стана взе да гони всичко в движение, от тогава вече 7ма година с повод, защото най-много ме е страх от това.., когато сме на село, гора, плаж, затворени поляни я пускам, но винаги дебна за коли, други кучета и т.н. Веднъж бяхме на много оживено кръстовище (на пазара на Чаталджа, Варна), извади си главата някак от повода и направо умрях...така изкрещях, че тя се закова на място, от тогава само с нагръдник..
Виж целия пост
# 766
Не мога да ви опиша колко по-добре се почувствах след вашите думи. Благодаря ви!
Понякога човек има нужда точно от това!
Виж целия пост
# 767
Съжалявам за кученцето, знам колко е тежко и колко трудно се преживява.
Аз Кара за момента не смея да я пускам, въпреки че до нас е парка и агитката там ме карат от ден 1 да я пусна, щяла да стои до мен... Компенсирахме с пускане на градина, където можеше да тича по цял ден. Сега е малко почивка и от там за съжаление.
По една друга тема имам питане към вас. След месец-два предстои да я кастрираме. Решили сме къде да е и доколкото си спомням там искат първата вечер да остане при тях, за да са сигурни, че няма да има проблеми. Но като цяло какво да очаквам след кастрацията? Знам, че трябва да е с яка, да я пазим да не тича и скача, но какво друго?
Виж целия пост
# 768
Момичета, тъй като Сиви я няма пускам новата тема.

Нова тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1249690.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия