РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти

  • 300 952
  • 467
# 420
Ще я направя.Потекоха ми лигите.
Виж целия пост
# 421
искам да попитам за сиренцата от хепи - какво количество бира и брашно се слага???
Виж целия пост
# 422
Зависи от количеството което ще панираш, трябва да е гъсто като боза.Аз го правя "на око".
Виж целия пост
# 423
мерси.ще се пробва  chef
Виж целия пост
# 424
yulinda, благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 425
Прочетох ви от 1 до 22 страница - голям съм герой newsm08.
Окото ми ( и вкусовите ми рецептори  Mr. Green) бяха привлечени от
Пица Верди, Панираните сиренца на Хепи, сосчето за дюнери,картофките соте (все не ми ставаха досега баш като в ресторантите), врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!
Виж целия пост
# 426
Момичета страхотни сте Hug!Да похваля пицата на Sylya,стана страхотна!Видях че някой пита какво може да се направи с останало тесто-направих кифлички със сирене.По сполучливи никога не съм правила Grinning.Бяха мммммм невероятни.Утре пак ще си замеся от тестото ,пак за кифлички или нещо друго.....Още веднъж мнооого благодарности на  за рецептата
Успех на всички!  bouquet
Виж целия пост
# 427
врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

Може ли малко по-подробно,че точно тази "врътка" съм я пропуснала? Laughing
Виж целия пост
# 428
и аз да споделя, вчера правих пица "Верди" , но малко не прецених дебелината и малко я одебелих май трябваше да направя 2 пици.Иначе стана идеална.
Виж целия пост
# 429
имам пиатане за една рецептичка... може ли някой да ми каже как се прави тортата "крал луи", която се предлага в сладкарница "Романс" (тази в симеоново)? тортата е една шоколадова, но не е много сладка, може би има натурален (горчив)шоколад, ама не знам?!...
Виж целия пост
# 430
врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

Може ли малко по-подробно,че точно тази "врътка" съм я пропуснала? Laughing

на 3 стр се обсъждат принцесите Hug
Виж целия пост
# 431
Благодаря. Laughing
Виж целия пост
# 432
имам пиатане за една рецептичка... може ли някой да ми каже как се прави тортата "крал луи", която се предлага в сладкарница "Романс" (тази в симеоново)? тортата е една шоколадова, но не е много сладка, може би има натурален (горчив)шоколад, ама не знам?!...
  А ,пък,''шоколадовия романс '' как се  прави?
  А ''пай Кейзе''?
  Май,ще пусна отделна тема за това....... Thinking
Виж целия пост
# 433
врътката за принцесите с кайма.
 smile3501 - браво страхотни сте.
Къде съм зяпала досега да не ви видя ooooh!

Може ли малко по-подробно,че точно тази "врътка" съм я пропуснала? Laughing

на 3 стр се обсъждат принцесите Hug

Направо ми потекоха лигите за тези принцеси.Утре сутрин ще пи пробвам Hug
Виж целия пост
# 434
Сренцата на Хепи ми станаха страхотни. Направих ги по тези рецепта с настъргано сиренце и яйце и на топчета във фризера. Благодаря за рецептата  Hug . Извинявам се но не си спомням кой я публикува  Embarassed Определено я препоръчвам пред само кашкавал или сирене нарязано на хапки и замразено. Направих си и кашкавалени топчета но са още във фризера.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия